tuinfoto’s

Dsc00024 Dsc00025 Dsc00021 hier enkele foto’s van toen de 3 tuinmannen bezig waren met schoonmaken van de tuin; dode coniferen eruit, coniferen die in de weg stonden eruit, appelboom die toch niks opleverde anders dan heel veel bladluis eruit en dan al het onkruid, ook er uit.

Nadat ze de nodige struiken en bomen gesnoeid hadden en graskanten hadden bijgesneden begon het er echt mooi uit te zien. Op verzoek hebben ze de uitgebloeide vaste planten zo veel mogelijk laten staan vanwege de sierwaarde als er sneeuw en rijp op ligt. Ook goed voor insekten.Dsc00028 De Japanse kers in de voortuin hebben ze ook gesnoeid, 2 grote takken hebben ze er afgezaagtDsc00188 Dsc00192 omdat deze teveel over het pad gingen groeien.  Het was wel even slikken voor me, ik vind die grote roze wolk in het voorjaar zo mooi.Dsc00193

Zopje was ook blij dat de zandbak weer onkruidvrij was, nu kon hij beter bij zijn ‘drinkbakje’.

Dsc00197 en deze foto is donderdagavond genomen, na het kerstetentje op school; de kinderen hadden per klas hun eigen lopend buffet, allemaal zelfgemaakte (meeste door de moeders gemaakte) lekkernijen. Suzanne staat in zwart kerstjurkje met papier in haar mond en geeft de bak met overgebleven wentelteefjes aan Perry. Kerstjurkje dat ze aan heeft hebben we woensdagmiddag op de valreep gekocht bij Cool Cats.

0 gedachten over “tuinfoto’s

  1. Yvonne

    Heerlijk toch die opgeruimde tuin, weer een werk dat jij niet meer moet doen! 😉
    Enne …. kleine meisjes worden groot. Complimenten voor Suus met kleedje!

    Sloppel van
    Yvonne