tssss

Eigenlijk moet ik meer bewegen, maar in je uppie is er niks aan en op de hometrainer in de slaapkamer is het ook saai, hoewel ik dat toch regelmatig doe.Cid_003e01c81e2a1e53fea00301a8c0and  Heb ik tijd om te lopen, dan heeft geen van de huisgenoten zin of tijd, hoe doen andere mensen dit toch? Even na het eten verplicht met z’n allen een half uur gaan lopen? pfff, ik zou het kunnen proberen…. Kreeg ik vorig jaar Suzanne nog elke morgen mee om te lopen, nu hoef ik het niet meer te vragen want ze vond er geen bal aan en deed het alleen maar om mij te plezieren.

T2 kijk, gisteravond heb ik de Trachelospermum verpot en tegen de regenpijp opgebonden, dit is maar voor even hoor, (ik zie Perry schrikken), het is een klimmer en misschien is het wel wat om tegen het fietsenhok te plaatsen, als ze die komende week gaan zetten. Hij ruikt zo lekker en sterk, dat de geur zelfs de hoek om gaat! Net als de Vlierbloesem boven de dame en de rozen ernaast, mmmm. Er zijn al enkele vlierbloemen in de thee verdwenen, zalig.Tuin

Ik heb nog wat quilterigs gedaan ook, hoewel ik niet helemaal tevreden ben over het afwerken ervan, slordig gedaan. Maar wat wil je met zo iets kleins en bijna allemaal op de naaimachine.Sue Ik heb het van Yvonne afgekeken, ik heb mijn biesje gewoon te smal gemaakt, het is meer naad dan wat anders. Sue is wel helemaal met de hand gedaan ☺ Het mini-wisselhuisje heeft Don gemaakt, hij is met nog een heleboel bezig (ook de grotere maat)  mooi he. Ik heb al heel wat quiltjes gemaakt voor deze huisjes, echt geinig om te doen -zie mijn quilt fotoalbum in mijn weblog, links.

0 gedachten over “tssss

  1. Marjolein

    Hoi Shirley, daar is een hele goede remedie tegen! Neem een hondje !!! Als je een pup neemt, gaat het best lukken hoor met je katten! Groetjes, Marjolein.