top

NOD32 draait al op Suzanne’s pc en ook op de mijne gaat-ie als een tierelier! Het installeren ging dus probleemloos, en het opstarten van mijn pc ging zo vlot, onwerkelijk. Een pagina openen gaat lekker snel, email openen super. Dit hadden we jaren geleden al moeten hebben, en ja Henk, ik weet het: you told us so 🙂 .

Over Henk gesproken: jullie quilt is al voor de helft klaar, doorgequilt dus, en morgen doe ik de rest. Heel slim tijdens de reclamepauzes van CSI en Bones gedaan, dus in 6x 6 minuten pauze. Dan nog de bies, je weet ’t, ik moet eerst oefenen op de  hoekjes om ze mooi recht te maken, eerder begin ik daar niet aan.

Oja, Evelien was heel enthousiast over het bijwonen van de opname van de X-factor gisteravond. De heenweg met de trein ging prima, ze stapten uit op centraal station Hilversum om daar een hapje te eten en stapten toen op de bus naar het media-park. Alleen verstonden ze de chauffeur niet toen hij die halte omriep en zagen ze het toen ze er langs reden. Ze stapten bij de volgende halte uit en moesten een heel eind terug lopen, iets van een half uur lopen. Ze kregen per vak een bord met daarop de foto van een deelnemer en op moment supreme houd Eveliens vriendin hem omlaag, anders hadden we haar niet kunnen zien op tv. Wat een belevenis. We waren blij dat ze thuis was, rond half 12 belde ze aan, die vader van Danique schijnt ook laag te kunnen vliegen met zijn auto.

Lachen tijdens de pauze van Bones: Evelien keek al een tijdje naar het vogelhuisquiltje naast de kast, en riep toen: "Hé, is-ie klaar?"  Ze zei dat ze er al een paar keer naar had gekeken, bewonderend dat-ie daar zo mooi hing en dat de achtergrondstof zo mooi in kleur steeds overloopt, en dat ze toen opeens besefte dat-ie af was anders zou-ie niet hangen. LOL Ze vroeg wanneer hij klaar was en ik zei iets van vrijdag, en dat kon ze eerst niet geloven.

Vandaag ook Patty aan de telefoon gehad, zomaar tussen de middag, heel gek dat ik toevallig net aan ze zat te denken -wat ik haar vergat te zeggen, maar goed. Zal goed doen om ze weer te zien van de zomer als ze komen, Patty Hier een foto van Patty (Patricia) met Ben, ik geloof gemaakt op de verjaardag van Rhea.

0 gedachten over “top

 1. Henk

  Tja, ze zeggen niet voor niets dat wijsheid met de jaren komt. Ik denk dat de kids je hier ook heel dankbaar voor zullen zijn. Moet je eens opletten hoe soepel die online spellen gaan lopen. Of is dat nou juist weer niet de bedoeling…
  Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar “onze” quilt. Ik zou je ooit eens laten weten voor welke achtergrondkleur we zouden kiezen. Ik kan me niet herinneren of we dat ooit nog gedaan hebben… Zo blijft het toch nog een verrassing. Ik heb wel een donkerbruin vermoeden dat er in naam van zipje en zopje wel een plaatje op dit log komt, met of zonder kat erop…… of is er al een plaatje voorbijgekomen?
  Doe je wel een beetje rustig aan want volgens mij ben je weer met minstens acht dingen tegelijk bezig… what’s new?
  Veel liefs, Henk

 2. Leslie

  Hoi Shirley!

  Misschien ken je me niet meer maar zat een paar keer samen met jou op herstel en balans!Ik was de enige die nog geen haar had…remember???Inmiddels gelukkig wel en heb er toen het 2 cm was gelijk extensions dmv een vlechttechniek(heel moeilijk…moest 15 uur zitten!)in laten zetten.Voel me nu weer een beetje Les als ik in de spiegel kijk!Ik was qua herstel en balans iets te fanatiek en werd echt te duizelig dus ben ermee gestopt maar ga binnenkort wel weer sporten hoor.
  Kom echt zomaar toevallig op je weblog…was weer info aan het lezen over non-hodgkin via google.
  Wil je even zeggen dat je er top uitziet!
  Hoop dat voor de rest ook alles goed gaat met je!

  Groetjes!

  Les