tas in tas

Deze tas lijkt me ideaal,Rw_voorkant_gevuld_2 alleen moet ik wel een passende tas bij zoeken; die ik nu heb zijn te klein. Ideaal als je zelf tassen maakt, dan hoef je je enkel druk te maken om de vorm en buitenkant van de tas, en met de bag-in-bag maak je hem af. Als je goed kijkt en handig bent, kan je de bag-in-bag natuurlijk ook zelf maken. Hij is ook bij diverse tassen/schoen/kledingwinkels te koop, 85 euro en hij is van jou ☺

Cid_002e01c5641dc64902f02101a8c0hp154693_1Oja, ook niet onbelangrijk: de controle bij de internist was goed; hij kon niets verontrustends zien op mijn labuitslagen en ook de klinische blik voelde goed. Dat mijn gewicht omlaag was gegaan (en niet te veel) werd ook met een grijns ontvangen.☺ In januari mag ik weer terug komen. Snel mijn ouders gebeld en natuurlijk ook mijn vader gefeliciteerd, 81 jaar is hij geworden vandaag!

0 gedachten over “tas in tas

  1. Dita

    Proficiat! Met de goede uitslagen en de verjaardag van je vader. Een hele leeftijd al weer.
    Hoe is het met Jan?
    Groeten
    Dita