’t gaat lekker

Zopje2  Toen ik vanmorgen beneden kwam lag Zopje er al, heerlijk te slapen op de strokentops die ik gisteren op tafel had gelegd. Hij keek me even tevreden aan en viel toen weer in slaap, om er pas tegen de avond vanaf te komen! Wat is het leven toch goed zo he.

Mandje3  En terwijl het regende, sneeuwde en regende zat ik lekker te naaien; mandje 2 is nu ook klaar en ik heb nog 1 minimandje liggen die roept om bekleding, en deze ziet er weer anders uit dan de vorige 2, dus moet ik weer opnieuw een patroon tekenen.

Suzio  Ook al is deze foto gisteren gemaakt, hij kan net zo goed van vandaag zijn, zo lekker aan het gitaarspelen en erbij zingen dat onze jongste spruit deed, heerlijk.

Morgen is het heerlijk avondje gekomen, we gaan dan tussen de cadeautjes-uitpakken door spelletjes doen, anders zijn ze binnen een half uur de kamer uit om boven met hun nieuwe aanwisten te spelen, en dan zitten we daar met z’n tweeën Sinterklaas te vieren. Zo ging het vorig jaar en daar was niet veel aan; dus gaan we Hints spelen, en Cluedo. Boggle mag niet, "dat is speciaal voor Kerstmis", zeggen de kinderen, maar een potje scrabble is ook leuk om te doen, en zo komen we de avond wel door. Evelien wilt morgen wel cadeautjes kopen voor ons ( de ouders), maar dan wel met mijn pinpas. ☺ En dan moeten we nog een verlanglijstje bij haar indienen, ook dat nog! Ik moet er nog even over nadenken, Sinterklaas is feest voor de kinderen, toch?

Nog even hier kijken, zo leuk, en ik versta het nog ook ☺ 

0 gedachten over “’t gaat lekker