sweet

Al 2 weken ligt er een aardappel op de vensterbank in de keuken, enkel en alleen omdat hij te mooi was om zomaar weg te schillen; nu hij begint uit te lopen heb ik er maar snel een foto van gemaakt voordat-ie helemaal gaat verschrompelen. Hartje Zoiets krijg je toch niet verzonnen he. Dit soort acties samen met mijn loepbril zorgt dus voor ongemakkelijke momenten in huis. Op de bee gisteravond verslikte een dame zich ook haast in de koffie toen ze van haar noeste arbeid opkeek en mij zo zag zitten, dat was schrikken.

Naast dit wondertje der natuur heb ik zelf ook wat gecreeërd; mijn handen liggen haast geen moment stil op schoot, ijdelheid is des duivels oor kussen (slaat nergens op hoor, maar ik vind het zo’n mooie spreuk en ik wil hem gebruiken voordat ik het vergeet). Jullie weten -of niet- dat ik een beetje hooked on stitcheries ben geraakt nadat ik een jaar geleden patronen van Anni Downes zag, en zie hoever ik al ben: Gj1 Gaj2 Gj3 Gj4 Gj5 Gj6 Gj7 Gj8 Gj9 Gj10

maar ik ben er nog niet, ik moet nog een stuk of 5 lapjes vol stikken denk ik, ik tel maar niet want dan raak ik misschien ontmoedigd en depressief. 3 van deze blokjes heb ik met eigen kleurtjes-keuze gemaakt, achteraf gezien niet zo’n strak plan omdat ik ze toch allemaal in een quilt wil verwerken. Wellus-nietus speelt nu in mijn hoofd, wat is wijsheid?

Ik ga hem in ieder geval niet zo afwerken, maar eerder zoals Yvonne.

0 gedachten over “sweet

 1. Adrie Jansen

  Wat wordt dat vreselijk mooi !!
  ik ben zelf nu met redwork een lang geleden gemaakt GIL voor Kerst aan het opleuken.
  Het wordt er veel vrolijker van, het was zo’n saai ding geworden;-)
  Die Gardeners journal vindt ik óók zo leuk!
  Ach, weer een WIM op het lijstje! LOL

 2. Erica

  Kun je niet een keer stitcheryles geven? Zulke mooie kleine en regelmatige steekjes!
  Ik ben (enigzins, ahum) jaloers!!!
  Mijn eerste stiksteekpoging ligt al in de vuilnisbak….. 🙁

 3. Yvonne aka sommeke

  Ooooh en Aaaaaah, geweldig mooi!
  ‘k Zag gisteren Anne O’s engeltjes zonder vleugels weer. De twijfel sloeg dan weer toe : zij is de blokjes aan het schaduwquilten… ook wried mooi!