Surprise

Allemaal bedankt voor de complimenten, ik straal en loop haast naast mijn schoenen. Toen ik vanmorgen de woonkamer in liep, en mijn blik als eerste -als dat van een trotse moeder- naar de muur ging, zag ik dat mijn ventje zijn lensquilt al mee had genomen naar werk, jammer. Aan de andere kant kan je geen groter compliment krijgen dan dit, toch? En toen ik vanmiddag Evelien oppikte bij het station, gingen we eerst naar het werk van manlief, want ze had de quilt nog niet af gezien en ik wilde toch showen. gelijk op de foto gezet,Photobucket het hangt naast de deur, en je kan hem ook zien hangen van buiten af. Nu maar hopen dat er geen zonlicht op komt, want zwarte stof kan daar niet goed tegen.

Sinterklaas is in aantocht en we gaan surprises maken, dus moest er behangplak, verf en kippengaas komen, aldus Evelien, en thuis gekomen is ze vrijwel gelijk aan de slag gegaan op haar kamer, dat nu helemaal verboden gebied is voor iedereen. Suzanne kwam uit school met 2 andere klasgenoten in haar kielzog meenemend, hoog giebelgehalte natuurlijk, en een opwinding, want ze gingen een surprise maken voor een andere klasgenoot. De tafel ziet er momenteel uit als een slagveld, de geluiden zijn er ook naar en de geur die uit de emmer komt is niet om te harden, eentje stond er kokhalzend boven te roeren in een prut. Arme klasgenoot.

0 gedachten over “Surprise

 1. Merel

  Hi, Shirley, ik start net mijn reader op en zie tot mijn verbazing dat jouw blogje dezelfde titel heeft (maar dan anders, mijne graag op z’n Engels uitspreken) als mijne, ze staan precies boven elkaar, grappig hè.
  Wel heel mooi hoor jou bol, ik dacht eerst wat een gek sneeuwlandschap op die kast, maar even later snapte ik m toch hoor 🙂 (ben blijkbaar niet zo snel vandaag)
  Lekker kliederen bij jullie, ik hoor het al,

  Veel plezier, Merel

 2. Els

  Veel plezier met het maken van de suprices. De quilt heeft een prachtige plek gekregen. En uhh mocht de stof verkleuren door de zon maak je hem toch nog een keertje:):)

 3. Els

  Ik liet net de foto’s van je quilt zien aan mijn kids maar ik geloof dat ik er twee moet maken…… Ik weet niet of ik hier nu blij mee moet zijn:):)

 4. Erna

  Hahaha ik heb ook al medelijden met dat klasgenootje. Je lensquilt hangt echt prachtig. Dit is echt een super compliment.
  Groetjes, Erna

 5. Hilde

  Dat is het grootste compliment dat je kan krijgen van je DH! Ook van mij felicitaties voor deze bijzonder mooie quilt.

 6. miranda

  hmmm, wat een bjoetieke! Mocht jouw DH er nu niks meer aan vinden…weet ik nog wel een plekje hoor….hahahaha, Neeee hoor….ooit zou ik best wel eens zo een kreng willen proberen.

 7. Gert

  Hij is echt prachtig geworden! Heel mooi, dat 3D effect van deze quilt. Hij hangt ook op een mooie plek zo te zien.