slakkenhemel

Het gaat niet zo goed met de planten in onze tuin sinds de naaktslakken de tijd van hun leven hebben met dat natte weer. Ze kruipen de hele dag van plantje naar plantje, de pot met bier zat vol met dode slakken en die was ik vergeten  leeg te halen, stinken dat die deed!

"Maar ik dacht dat de eksters er wel pap van lusten?", hoor ik je vragen, nou, dat dacht ik dus ook, maar als de regen met bakken uit de lucht komt vallen blijven de eksters ook liever hoog en droog in hun nesten liggen wachten tot het weer klaart. Perry loopt regelmatig rond met schepje en hakt ze dan door, maar het voorste deel kruipt gewoon verder, brrr. De slakkenmoord is nu echt op gang gekomen nu hij een scheutje spiritus in een emmer met een laag water heeft gedaan, en hier de slakken in mikt die hij vindt. Hier kunnen ze dus echt niet tegen. Animals023 -ik had hier nu een plaatje van een slak willen plaatsen, maar kon er geen vinden. Dan maar de koe, en ben gelijk blij dat het maar slakken zijn en geen koeien in onze tuin, al die herrie.

0 gedachten over “slakkenhemel

  1. Arja

    en wat te denken van koeievlaaien? bovendien eet één koe meer van je plantjes op dan 77 slakken, en wat er over is wordt genadeloos geplet. ook raapt het nogal lastig, die koeien.