Quiltwerk GDO af

Eerst even een huishoudelijke mededeling: dames die al een paar dagen geen feed van me hebben ontvangen (via e-mail), moeten zich gewoon opnieuw opgeven; zie rechts boven wereldkaart. PhotobucketAl het quiltwerk is klaar van de Girl's Day Out van mijn moeder, alleen twijfel ik nog wel of ik die kleine blokjes (met beer, schommelstoel ed) toch ook maar precies naast het stitcheriewerk zal doorquilten, het bolt nl heel erg op. Ik heb geen zin in theezakjes-syndroom over een jaartje of zo. all the quiltwork on the Girl's Day Out quilt -made by my mother- is done, I think. I'm having doubs whether or not I should do something with the very small stitcherie blocks, like the bears, the swinging chair and such. They are very puffy and I don't want the sagging teabag-syndrome in a year or so.Photobucket