Quiltweekendje weg

Afgelopen weekend was het alweer het 14e quiltweekend dat Katrien organiseerde, de derde nu alweer in Domein Westhoek in Oostduinkerke, en het was weer een waar genoegen. Voor de foto heb ik even mijn bril afgedaan, hij kleurt erg donker met dat felle licht (ik sta met donkerblauwe vest aan achter Katrien met de lichtroze bloes). 
IMG_7491
Foto is met mijn toestel gemaakt door Frank, de wederhelft van Katrien,
Frank.
en de foto van Frank  is gemaakt door Ingrid vTuyl.
IMG_7490
De eerste keer in Oostduinkerke was in 2015, het kleine meisje is de kleindochter van Katrien.
IMG_2332
in 2016 waren Merel en Marion er niet meer bij, Laura (zus van Ingrid vT) en Ilse kwamen in hun plaats erbij.
IMG_5665
Magda (links achter op de foto met lichtblauwe met witte bloes) is ons helaas ontvallen, kanker heeft haar er uiteindelijk toch onder gekregen, na jarenlange behandelingen was het kaarsje op. Ilse had een andere afspraak die gelijk viel met het weekend, dus kon ze er dit jaar niet bij zijn.
En helaas voor mijn moeder was dit de eerste keer dat ze er niet bij was, ze wilde als mantelzorger de zorg voor mijn vader niet uit handen geven, dit was voor haar een zware beslissing, en ze werd tijdens het weekend ook gemist. 

De plaats van mijn moeder werd ingenomen door Ellie, mijn Australische quiltvriendin die op nog geen 10 minuten loopafstand van ons huis woont; het was voor haar de eerste keer dat ze in Nederland wonend (3 jaar) aan een quiltweekend meedeed, en het is haar heel goed bevallen. Mieke V en Ingrid vN zijn ook nieuw in de groep gekomen en hadden het ook erg naar hun zin en pasten ook goed in de groep.

Na aankomst gingen we eerst even op het terras aan het gebak, want het was nog lang voordat we aan tafel konden gaan 
IMG_6309 wordt vervolgd.

3 gedachten over “Quiltweekendje weg

  1. Wilma Oud

    Wat leuk dat jullie dit nog steeds doen en er zo van genieten. Jammer dat je moeder niet mee kon. Tja, dat zijn keuzes die ze maakt. Dank voor de leuke foto’s. Groet Wilma

Reacties zijn gesloten.