quiltje in wording

Om even helemaal los te komen van de dagelijkse beslommeringen ben ik eergisteren met een klein quiltje begonnen en de top is klaar, maar omdat ik nu nog niet weet aan welk deel van de achterkant de ophangsleuf moet ga ik er maar aan alle kanten ophangsleuven  Doorkijk1_1 Doorkijk_2_1 naaien. Doorkijk_4 Hij lijkt groot maar meet slechts 70x 90 cm.Doorkijk_3_1 Wat een vrolijk lente-achtig ding is het he? De achtergrondstof is een fossil fern waar ik een maand of zo geleden een paar meter van had gekocht in een vlaag van verstandsverbijstering. De open vierkantjes zijn gemaakt van heuse Bakker marbles, en de printjesvierkanten komen van Yvonne, vorig jaar gekregen. Het waren 13 stofjes, maar gelukkig verprutste ik er eentje -zonder naadtoeslag gesneden en toen viel het blokje te klein uit, wat weer een mooie label maakt- en zo hield ik mooi 12 blokjes over. In mijn droom is deze quilt morgen klaar, kijken wat er in werkelijkheid van gaat komen.

Evelien is al aan de beterende hand, het eten smaakt haar en ze is al de hele dag op, in pyjama, dat wel. Ze ziet nog wel wat bleekjes en is afgevallen, in haar gezicht is dit goed te zien. Vanaf woensdag ziek, valt dus mee: 3 beroerde dagen en dan nog een dag of 2 om bij te komen.

Perry loopt nog met lichtgele plekken op zijn wangen en is als hij thuiskomt nog hondsmoe, het praten en vooral het niet mogen ‘klemmen’ van de kaken is zo vermoeiend. Maar hij mag van de tandarts al wat meer kauwen, dus hup gelijk gingen de grote gumballen in het mondje die al een week in zijn auto lagen te knipogen naar hem 😉

0 gedachten over “quiltje in wording

 1. Marloes

  Hoi Shirley, wat een leuk quiltje!!! Inderdaad heerlijk lenteachtig, vrolijke stofjes.Is dit een variatie op het aussie-thema?
  groetjes van Marloes

 2. Katrien

  Shirley,
  wat een leuke,frisse lentequilt,en zo snel in elkaar,maar ja je bent dan ook een machinemens hé.
  groetjes en tot gauw.
  Katrien