Quiltersorgasme

Afgelopen vrijdag vertrokken mijn moeder en ik tegen de avond bepakt en bezakt Photobucket naar Loon op Zand, voor het quiltweekend wat Dorry van Quilt it& Dotty alweer voor het 3e jaar organiseert voor haar vaste klanten.

We zochten snel een plekje op waar we rustig konden zitten met onze Lotusjes, Photobucket
ik wil graag met mijn rug naar de muur zitten, zodat het geluid (en dus ook de afleiding) alleen maar van voren komt, anders kan je me al na een halve weekend onder tafel vinden, compleet opgebrand.
Photobucket
Daarna was het je slaapplekje zoeken, bedje opmaken; ik sliep weer bovenin een hoogslaper, en had voor deze gelegenheid ’s morgens mijn al benen geschoren, zodat de dame die onder mij sliep en mogelijk al wakker was als ik mijn benen over boord gooide met het uit bed klimmen, niet zou denken dat er een vent in het bed boven haar had geslapen. Er is al opwinding genoeg tijdens een quiltweekend.

En het was weer geweldig, super, er werd gelachen, lekker gegeten,  geknuffeld, lapjes geaaid en gescoord, traantjes weggepinkt (tranen van het lachen, maar ook van andere emoties), en constant werden er wel ergens in de zalen quilts bewonderd, dit was puur soppen, en met bijhorende geluiden leek het haast orgastisch, Sally’s gekreun was er niets bij vergeleken. En tussendoor werden er frisse neuzen gehaald van buiten, en natuurlijk rode katers geteld, uiteraard.  Wat zou het quiltweekend in LoZ zijn zonder rode katers?
nou, bedankt, dan gaan wij ook maar weg.

Iedereen mocht haar eigen gerechtje op tafel zetten, dit na de verrassing van vorig jaar, waar een goedbedoelde dame het wafelbeslag tussen de desserts hadden gezet, en deze dus al op was, nog voordat het wafelijzer er aan te pas was gekomen. Geen wafelbeslag deze keer, maar kwarkjes, bavarois, vers fruit en andere zaligheden. Photobucket      Het was allemaal zo lekker, dat ik gewoon vergat mijn bordje op de foto te zetten, hier een foto van het toetjesbuffet nadat iedereen al voor de 2e of 3e keer was langs geweest. Photobucket De vierkante bak rechts, was eerst gevuld met de langevingertaart van mijn moeder; op verzoek van het Dotty-team had ik in de keuken voor het serveren  bordjes met deze goddelijke lekkernij weg gezet, zo bang als ze waren dat het op was voordat zij aan de beurt zouden zijn met opscheppen. Een groter compliment hadden ze mijn moeder niet kunnen geven, en volgens mij hebben ze hem in de keuken nog eerst uitgelikt i.p.v. afgespoeld 🙂 Zoals de waard is…..

Na het eten maakten vele handen licht werk met het afruimen, Photobucket en gingen we lekker aan de slag met ons ‘ding doen’; voor de een was dit naaien, voor de ander was het buurten, of alvast de winkel uitchecken. Ik ging even een woordje leggen bij  Wordfeud,  betrapt: Photobucket en tussendoor een huisje bouwen en uithalen, want mijn buufje zat op haar praatstoel -van huis meegenomen-, zodat ik niet zo goed oplette met wat ik deed. Toch kon ik mijn eerste affe huisje van dit weekend al bewonderen  alvorens het nestje in te duiken, de klok had net middernacht geslagen, ik ging vast dromen van een kikker die prins werd.
Photobucket

To be continued….

0 gedachten over “Quiltersorgasme

 1. Ines

  Wat ziet het er weer ontzettend gezellig uit en wat waren er een zaligheden te eten, ik werd al dik van het kijken ;-))

  Groetjes
  Ines

 2. mieke

  Zoals gewoonlijk hartstikke leuk verteld.
  Met mooie foto’s.
  Je staat er zelf echt als ‘ betrapt ‘ op. Hahahaha
  grtjs Mieke

 3. Annie

  Ik heb hier al bulderend zitten lachen en dat wil wat zeggen hoor op dit voor mij vroege tijdstip! Zoals altijd vind ik je zo humoristisch schrijven, geweldig dat orgasme en dan heb ik nog geen geluid (zit op een klein laptopje wegens kapotte computer), maar ik ken de film dus dat is geen probleem!
  Dank je wel Shirley voor je grote bijdrage aan een geweldig weekend, je bent een superleuk mens!
  Groetjes,
  Annie.

 4. JOhanna Zweden

  Wat hebben jullie een heerlijk weekeinden gehad, en leuk zo om de foto´s te zien,
  heerlijk verhaal voor de maandag morgen

  Ik heb ook hoog nodig een quilters-orgasme nodig!!
  Groetjes Joke en een fijne dag

  1. monique

   jaaaaaa, het was echt een heeeeeerlijk weekend!!
   gelukkig was je nietb al te lang verdwaald Shirley……

 5. Hanneke Michielsen-Schook

  Het nagenieten van een heerlijk weekend is nog veel leuker door jouw
  inspanning/leuke foto’s en video’s. En de beschrijving is vol humor!
  Shirley dank je wel voor al die moeite.
  Groetjes en tot volgend jaar?
  Hanneke

 6. Ineke Hulzebos

  Wat een verhaal, ik heb hier zo om gelachen, alleen de titel al bovenaan het verhaal. Heerlijk om je blog te volgen. Groetjes Ineke Hulzebos-Berenschot

 7. Merian

  Hoi Shirly,

  Ja het was weer genieten afgelopen weekend.
  Had jij 400 foto’s, ik had er 150 en dat vonden ze hier al heel erg veel.
  Ik kreeg ook te horen heb je weer de japanner gespeeld.
  Ik ga denk ik de leukste in een fotoboek op mijn blog zetten.
  Maar dat zal pas woensdag worden.
  Ik geniet van je leuke humor.
  Ga zo door met de rest van het weekend.

  gr. Merian

 8. ilse

  Oh, wat zie ik groen van jaloezie – het lijkt zo gezellig.
  Ik had het graag meegemaakt, maar er was geen plek meer, ik was te laat. Het lijkt erop dat ik heel wat miste (volgende keer beter opletten dus)

 9. Trudy

  Dat klinkt allemaal sùpergezellig! Om jaloers van te worden….ik wil óóóóók!!!!
  Volgend jaar maar eens goed in de gaten houden wanneer het is!
  groetjes, Trudy