Pimp it up!

Flinke glitter en glamour bij Sint en z'n pieten, zowel oorbellen als bril zijn van goud, en het enige dat ik nodig had was een potje Stickles en een vaste hand.Photobucket en hier hangen ze te drogen, de knijpertjes zijn nodig om hun kraagjes uit de natte glitterlijm te houden.Photobucket een close-upje van een pietje, de wiebeloogjes heb ik met de hete lijmpistool er op geplakt. Photobucket

Morgen nog ergens een paar veren steken en dan wegbrengen; we zullen Sint en zijn kornuiten missen, want hier vind iedereen het quiltje zo leuk, je zou er haast weer in gaan geloven he. Ik kan er nog wel eentje maken, voor de leut.

0 gedachten over “Pimp it up!

 1. Else

  Wat lees ik nu, geloof jij niet meer in SINTERKLAAS!!! Nou ik zal dat niet verder vertellen, want ik heb Piet al gezien hij was van de verkende (lol) Je quiltje is SUPER!! Knuffel Else

 2. linda C

  Het zijn echt lieverdjes geworden! Mooi gedaan Shirley. Mocht ik tijd hebben zou ik ze ook willen maken.
  Kustgroetjes

 3. Elly L

  Wat een leuk quiltje is dit geworden. Toevallig heb ik zaterdag ook stickels gekocht, maar dan in zilver
  groetjes Elly