Pickwickbee

Alweer bijna twee weken geleden dat Corrie me ophaalde om naar Etten-Leur te gaan, naar de Pickwickbee, want ook al kon ik niet handwerken, ik was er dan toch even uit, zo hadden de dames me aangespoord om toch te komen. En ik had er geen spijt van; het was er gezellig met de bekende lach en ja ook soms een traan, want nu we al een ruim een jaar lang elke maand bijeen komen worden er steeds meer dingen met elkaar gedeeld.
IMG_8490
Niet iedereen is nu bezig met de Pickwick borduurwerkjes, er zijn ook dames ter afwisseling bezig met Life is Beautiful stitcherie, en deze van Hennie is zeker weten een Beauty
IMG_8483
ze gebruikt supermooie stoffen in de applicaties
IMG_8483
Ze borduurt met bruine Venne
IMG_8486
de grote klos heeft ze online gekocht (toch?)
IMG_8488
De twee uren vliegen om en als ik ook de winkel induik zie ik de dames driftig lapjes scoren,
IMG_8501
en maakt Corrie even later een foto van de zussen Irene en Marry, Irene (links) is even uit Portugal overgekomen voor een vakantie
IMG_1114
Ik kreeg vanwege mijn hoge pechvogelgehalte een lief potje met plantjes,
IMG_8505
die nu een heerlijke geur verspreiden in de kamer
IMG_8553
terwijl buiten ondanks de kou deze nog mooi bloeit en met de zon er op heerlijk ruikt! Met het snuiven aan de bloemen moet ik voorzichtig doen, de bloemkelkjes zitten los.
IMG_8555 

5 gedachten over “Pickwickbee

 1. Truus

  Gezellig er even uit en ik hoop dat je pechvogel nu wegblijft.
  Lief dat je een potje met geur van hen hebt gekregen -dat doet een mens goed met zoveel pech.
  Geniet vandaag van het zonnetje –nog -5 graden hier.
  groetjes, Truus uit Drenthe

 2. Mieke

  Dank zij jouw blog vorige week twee van die heerlijk ruikende struikjes gescoord! Aan weerskanten van het paadje naar de voordeur. Nog klein en in elk 3 heerlijk ruikende bloemen en de nieuwe takjes staan al klaar voor het volgende jaar.

 3. Marry Top-van Es

  Wat een superleuk verslag Shirley van een mooie middag met een lach en een traan zoals je schrijft, wat heerlijk dat we over en weer zoveel kunnen delen ! het is een hele fijne groep. Hoop dat het intussen al veel beter met je gaat.

Reacties zijn gesloten.