open dag quiltwinkel

De samplerquilt is nu op de bies na klaar, het quiltwerk is goed gelukt, over sommige stukken ben ik meer tevreden dan andere stukken, maar dat komt omdat ik er met mijn neus op heb gezeten. Morgen zal ik de affo tonen.

Deze affo kunnen jullie ook in het echt komen bekijken tesamen met de andere workshopquilts tijdens de cursuspresentatie aanstaande dinsdag (23 Sept.) van 10 tot 16.00 uur  bij ’t Stoffenhoekje, Gareelweg 10, 4726 SW Heerle, telefoon: 06-22408560 – Heerle ligt vlak bij Wouw, tussen Bergen op Zoom en Roosendaal in. (ja, daar waar de vrachtwagen gisteren de hele middag de af-en oprit heeft geblokkeerd)

Je kan je dan ook opgeven voor workshops/cursussen, niet alleen machinaal patchen, maar ook handpatchen, voor zowel beginners als gevorderden.

En ik ben dan ook in real life te bekijken, niet voeren aub. Ik ga ook workshops en cursussen aanbieden van deze quilts: Per_ongeluk_expres Rt_voor Dr1 Dsc00986 Af

S

Friemels

En ik ga ook workshop geven -als er animo voor is- voor het tekenen met garen op stof, zoals op de foto van Roodje:

Roodje1

Janny heeft heel veel mooie stoffen (en ze is niet duur) van romantisch tot ‘hip’,  patronen van McKenna Ryan verkoopt ze ook. Het is echt de moeite waard om eens bij ’t Stoffenhoekje binnen te wippen, het is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00-18.00 uur open. Koffie en thee worden vers gezet en er is meestal wel een koekje bij, hangt er vanaf of Els langs is geweest. ☺

tot zover deze reclameflits.

0 gedachten over “open dag quiltwinkel

 1. Inge Slaats

  Ook van mij een “jammer” dat het zo ver is. Leuke workshops, hoor!
  Het wordt wel druk, druk, druk voor jou!

 2. Kieny

  Jammer dat ik niet in de buurt woon. Binnenkort wil ik de zwevende blokken quilt gaan maken en sommige andere workshops lijken me ook wel wat.

 3. Marloes

  Veel sukses met je workshops! Ik zou graag het Stoffenhoekje bezoeken om jou en je quilts te bewonderen, maar je begrijpt het al.. te ver weg! groetjes, Marloes