Nog zoveel te doen

Vanmorgen werd ik onrustig wakker, mijn onderlaken lag helemaal weggerold, en het bovenlaken en de quilt lagen ook in een hoopje naast me, op mijn ventjes helft, die heerlijk lag te knorren. Ik had toch zo naar gedroomd, en toen ik wakker werd, wist ik niet of ik het had gedroomd of dat het werkelijkheid was, en ik lag een paar minuten wakker te worden, toen het tot me doordrong dat het wel een droom was. Gelukkig maar.

De droom ging over een zeurend mens -wat later van een mug bleek te zijn geweest, gezien de prikken op mijn lijf en de bloedvlek die de dader achter liet op mijn laken, nadat ik haar een high five had gegeven. Het stemmetje had gezeurd dat ik maar eerst eens moest afmaken waar ik allemaal aan begonnen was, en ik mocht niet eerder aan iets nieuws beginnen, want anders zwaaide er wat. De stem haalde al mijn projecten tevoorschijn en begon ze naar mijn hoofd te gooien,

en ik sloeg ze steeds weg, want ik wilde ze nog niet afmaken; ik wilde spelen met nieuwe lapjes, nieuwe patronen, nieuwe ideeën, maar dat mocht niet van de stem.  Ergens heeft de stem wel een klein beetje gelijk, toch? Ik zal eens kijken wat ik nog allemaal in de niet affe toestand heb liggen op mijn naaikamer (zou echt niet weten waar alles ligt!), en dan maak ik ze een voor een af, maar ik ga echt wel af en toe ook aan iets nieuws beginnen hoor, anders word ik gek! In de slideshow zie je de designwand met de mandjes (die is af) , het gaat hier om de potjes-blokjes, daar wil ik (ooit nog) een gezellige wandquilt van maken.

Vandaag heb er ik weer een DPtje bij gemaakt, het gaat niet zo snel als ik me had voorgenomen, dus ga ik er morgen maar goed voor zitten op de bee bij Julie, ik wil er minstens 2 afmaken! En 's avonds nog 2? Ik ga er voor!

Photobucket en voor het Belgisch quiltweekend heb ik mijn loterijblokjes ook al klaar, zijnhet geen schatjes? Slechts 4 inch (10 cm) per blokje. Ik heb er 2 op freeserpaper gemaakt, en toen zag ik papieren servetjes, lekker dun, en wilde even uittesten of je dit ook als foundation kan gebruiken, en jawel! het is flinterdun (de gewone ordinaire witte uit de supermarkt), en hij laat zich na het stikwerk heel makkelijk en zonder restjes wegscheuren. net als theezakjespapier eigenlijk.

Photobucket Jullie zullen ze vast ook hebben gezien bij andere bloggers, nog een kleine 2 maanden en dan is het weer zover!

En ik heb nog zoveel te doen voor die tijd, affo's maken enzo

0 gedachten over “Nog zoveel te doen

 1. Else

  En ik maar denken dat ik de enige ben met dat luxe probleem (lol) Jij droomt ervan nou dat is helemaal fraai! Succes met je voornemen, ga niet meteen zeggen da t ik je goeie voorbeeld ga volgen maar je weet nooit! Gezellige bee’s doe de groetjes aan Miranda. Gezellige dag, knuffel Else

 2. T Bakker

  Jee,telt 1 vierkantje voor 1 blokje?Ik dacht dat je er 4 aan elkaar moest zetten voor 1,dan heb ik er 4×4 en hoef ik ze niet aan elkaar te zetten ,weet je ht zeker?Veel plezier met het afmaken van je voorraad.

 3. Inge Slaats

  Het zou mijn droom kunnen zijn, maar gelukkig is die bij mij nog niet langs gekomen. Ik ga niet kijken wat er hier nog allemaal half afgemaakt ligt, zou er zomaar depressief van kunnen worden. Ik wil ook steeds iets nieuws, iets anders……. als er af en toe maar iets af komt, vind ik het prima.
  Leuk hoor, die blokjes voor het quiltweekend en paperpiecen met ordinaire servetjes lijkt me wel wat.

  Fijne dag, maar dat gaat zeker lukken.

  Groetjes,
  Inge

 4. Heleen

  Bah wat een vreselijke droom. Wat een rot mens om je te verbieden iets nieuws te beginnen! Ufo’s horen er gewoon bij (hou ik me voor)
  Enne, hier een behoorlijk quiltdip of zo. Er wordt alleen nog maar gehaakt en gebreid. Geen ene DP wordt er hier gemaakt. Enne ik doe gewoon lekker even dwars. Wie weet komt dat stemmetje hier ook nog eens snachts langs.Alleen de CWDQ krijgt af en toe een blokje. Maar het is allemaal stof en dat bederft niet dus komt wel weer.

 5. Adrie Jansen

  Oh Shirley, het zou mijn verhaal kunnen zijn, zoveel Ufo’s en zo graag aan iets nieuws beginnen! Ik zag jouw potjesblokken en bedacht me ineens dat ik ook zo’n hoeveelheid van die had liggen! ;-))
  Oké, ik weet het weer, ik ga in het vervolg werken aan 1 ufo en 1 nieuwe! (als ik dat volhoud)