Nog eentje

Ik dacht, terwijl ik met een half oog naar de herhaling van RTL-Boulevard zat te kijken, dat ik er al was, met de 2e rij hexagonen; snel nog wat witjes vastnaaien en op de foto zetten. En toen zag ik het, ik kom er nog 1 tekort, dus die gaat er snel aan komen, het lijkt wel aangenomen werk.

Photobucket hier liggen ze op de overloop, op het tapijt (net een quiltpatroon) ligt het platter dan op tegels, want door het hanteren, en steeds weer opvouwen en in de tas stoppen, kreukelen de kartonnetjes die in de randstukjes zitten wel erg. Nou ja, ik heb er nog zat, ooit gekocht bij Paperpieces
met 1200 in een zak binnen 5 dagen thuis met de post. En ze hebben daar nog veel meer andere vormen papiermallen, en wat ook leuk is: bij een bestelling krijg je ook een patroon of een tijdschriftje, leuke service.

Photobucket wat hangt hij mooi, en helemaal met tegenlicht, dan lijkt het net glas in lood.

We zouden uit eten gaan, ik belde 's middags om te reserveren en kreeg een andere naam aan de lijn. "He? Ik dacht dat ik restaurant de Belofte had gebeld, wat raar.", zei ik, "of is dit het ook?"  -"Nou, mevrouw, u heeft het juiste nummer gebeld, alleen hebben wij het restaurant over genomen, andere naam en ook andere menukaart en zo." "Ja, maar, hoezo anders, ik bedoel, is het net zo lekker en goed als bij het vorige restaurant?"

Even bleef het stil aan de andere kant van de lijn. "Hallo? Bent u daar nog?",  hoorde ik nou iemand zuchten?  "Nou, mevrouw, persoonlijk vind ik het eten zelfs lekkerder dan van de vorige eigenaar.", en ik lachte, beseffend hoe gek mijn vraag was geweest, "Ja, dat zou ik ook zeggen als ik u was, maar goed, heeft u voor 5 man plaats voor vanavond? "Jazeker, welke tijd schikt u?" , "Doe maar half 8, dan wagen we het er wel op." , en we hingen op. Ik lachend vanwege mijn rare opmerkingen, en de man aan de andere kant van de lijn heeft -denk ik- een paar minuten verdoofd voor zich uit zitten kijken, zich afvragend wat hij zich op de nek heeft gehaald met dat rare mens.

Ik heb me in het restaurant gedragen hoor, netjes mijn bord vrijwel leeg gegeten, het smaakte prima, maar nee, het was niet even goed als van de vorige eigenaar, helaas, maar smaken verschillen.

0 gedachten over “Nog eentje

 1. Renske

  Ze worden mooi Shirley. Je quilt schiet al lekker op. Jammer dat het restaurant niet meer zo goed is als het oude, maar misschien moeten ze nog groeien.

  Leuke site. Heb je de bloemenschilderij gezien van Jan H.? Gemaakt met hexagonnen. Wat een idee zeg. Schitterend.

 2. Heleen

  Zo, maar daar ben je ook druk mee!! Ach, je kan je niet hexen toch? Maar bij jouw lijkt het soms wel zo. Je gaat hard.

 3. Chris

  Wat wordt je quilt mooi Shirley!! Een beauty.
  Tja….hoe kan je nou zoiets vragen, haha. Dat schoot er uit, denk ik. Maar goed dat je er toch geweest bent, nu weet je tenminste hoe het daar smaakt.
  Fijn weekend.

 4. Berna

  Nou die is wel klaar voor het quiltweekend. Mooi!
  Deden ze in dat restaurant wel normaal tegen je na zo’n vraag? 😉
  Goed weekend!

 5. Marga H.

  Hoi Shirley, ik volg je blog al een tijdje,
  en moet altijd lachen als ik het lees,
  wat ben je toch een heerlijke kletsmajoor!
  en wat een productie zeg, helemaal te gek.
  ik vind je variant op de AQ (die ik zelf ook heb gemaakt) echt te gek.
  groetjes Marga

 6. Jantine Urban

  Daar had hij je toch mooi bijna tuk! Zeker een zoon van zijn moeder, want van een vreemde heeft hij dat niet geleerd… Je DP worden mooi!

 7. Marjon

  Ik vind het bij Anderz ook niet net zo lekker als bij de Belofte hoor ! Wel lekker maar toch niet net zo lekker als ….