Next…

De knuffelzachte quilt van 1x 1 meter is klaar, tijdens de reclameblokken vanavond flink kunnen doorwerken, en toen nog een wasje en droogje, en hij is zo zacht en mooi er uit gekomen,heerlijk! En de wetenschap dat ik er nog zo eentje ga maken, maar dan ietsje groter, voor op een bed bij ons, echt genieten.

Photobucket hij hangt hier op mijn naaikamer, vastgeklemd in de laatjes, bij gebrek aan een goed verlichte ophangplek. En dit is de achterkant Photobucket je ziet dat ik helemaal niet heb gekeken naar de rangschikking van de achterkant blokken, totaal niet storend vind ik. Wel grappig om te zien hoe blokken  van dezelfde stof elkaar zo hebben gevonden ☺

0 gedachten over “Next…

 1. Renske

  Ik zal nu wel weer eens iets stom zeggen of vragen, maar die frutsels (hoe dat ook heet) blijven die aan de voorkant zitten? Wel grappig hoor als dat zo is. De flanele stof ziet er inderdaad lekker knuffelig en warm uit. Je zou er zo onder willen kruipen met de kou nu.

 2. Shirley

  Renske, die frutsels horen zo, enkel aan de bovenkant, en ze worden steeds rafeliger na verloop van gebruik. Ik zal er morgen een uitleg van geven, ’t is heel simpel.

 3. Marja-Brabant

  Hoi Shirley,
  Zou je bij je uitleg ook bij willen zetten hoe breed jij aan de rand stikt als je de blokken aan elkaar zet? Ik heb namelijk een heel stel lapjes liggen die er bij jou ook in zitten en een ragquilt lijkt mij ook wel wat!
  Groetjes Marja-Brabant