natte kat

Dit filmpje moet ik maar eens aan Witje laten zien voor de volgende keer dat ik hem weer moet wassen. Wat stelt-ie zich aan! Zipje en Zopje zaten stijf rechtop in de kamer toen hij gewassen werd, en keken met grote ogen richting keuken waar al dat gegil en gejoel vandaan kwam.  Vanmiddag moest hij er aan geloven en moest hij in de gootsteen onder de kraan vanwege een zware mestlucht die al 2 dagen om hem heen hing, en met mest bedoel ik ook echt alsof hij ergens in een stal had gelegen tussen de koeien of zo. Terwijl ik zijn voorpootjes vast hield zeepten Suzanne en Tim hem goed in, met het afspoelen kreeg ik natuurlijk ook de volle lading LOL. Deze keer heb ik ook nog anti-klit crèmespoeling gebruikt in de hoop dat zijn vacht geen viltachtige toestanden gaat vertonen  net als de vorige keer; ik hoop ook dat ik de smaak van de cremespoeling kwijtraak, ik kreeg een hele lading in mijn mond!  Witje ziet er nu weer wat frisser uit en belangrijker: hij ruikt weer acceptabel.

griep-update: we functioneren allemaal redelijk naar wens, beetje gammel nog wel. Ik hoorde van school dat er een golf over de stad is van een soort griep.

0 gedachten over “natte kat

  1. laura Hettich

    Die Witje toch…. LOL… Wij hebben onze Sharky gewoon in een vol bad met schuim gezet, en bij de nek beetgehouden, wel een leuk gezicht om hem te zien zwemmen.
    De griepgolf waard hier ook in de rondte, in ons gezin al drie ‘slachtoffers’.