muizenissen

Vanmorgen vroeg bloed laten prikken, ik stond met knorrende maag bij de balie terwijl de laborante vroeg of ik nuchter was. Dacht het wel. Had gelukkig een goede prikker en voelde ik de naald niet bij inbrengen en uithalen. En nu maar afwachten, volgens de laborante heeft de huisarts donderdag zeker de uitslagen, vanavond worden de gegevens afgewerkt en morgen doorgestuurd; ik hang donderdagmorgen al om 8 uur aan de telefoon. Ik vind het zo eng, ik haal van alles in mijn hoofd en zeker na de nachtelijke zweetbuien van gisteren en vannacht denk ik toch al gelijk aan het ergste. Niet doen, ik weet het, "een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest", hoor ik de psychologe zeggen, m.a.w. pas je zorgen gaan maken als je de uitslag te horen krijgt. Makkelijker gezegd dan gedaan. 

0 gedachten over “muizenissen

 1. inge

  ja, da’s inderdaad makkelijker gezegd dan gedaan
  maar ergens heeft ze wel gelijk! dus probeer het even van je afzetten
  en ik duim voor goed nieuws donderdag!
  dikke knuffel!

 2. Femke

  Pfff, Shirley, kan me voorstellen dat je zenuwachtig bent hoor, ik leef met je mee, veel quilten morgen dat leidt af, liefs, Femke

 3. Miet

  Ik ben zelf al zenuwachtig als ik er aan denk laat staan wat het voor jou is !!! Met hart en ziel bij hou en ik zit hier volop mee te duimen hoor .
  Miet