mooier of niet

Bd3 ik denk dat ik er oranje/rode sashings tussen ga zetten, dan wordt a) de quilt gelijk wat groter en b) komen de broken dishes blokken er beter uit, ik vind het anders net op spinning wheel lijken. De kleur is hetzelfde als die van de roosjes in de blauwe stof. Donker blauwe sashings maakt het veel te serieus, te somber, vind ik. En lichtblauwe sashings slaat nergens op, past niet. Heb alleen geel nog niet geprobeerd, maar de llende is dat ik van die stof niet voldoende in huis heb. Misschien wel een iets donkerdere oranje/rode stof (ik noem het oranje maar volgens Evelien is het rood) of wacht, is dit misschien wat? Bd5 Deze gele katoenen stippeltjesstof lag onder in een bak, hier heb ik voor Evelien nog kleren van gemaakt toen ze 6 was of zo. Wie wat bewaard heeft wat.

Hier nog een foto van gisteravond toen opeens de zon tevoorschijn kwam vlak voordat-ie onder ging.Lucht

wat niet op de foto te zien is, is dat de wolken zo’n onwaarschijnlijke schittering hadden, iets misterieus. Hier is de lucht weer aan het dichttrekken, de zon probeert nog wel maar verliest snel terrein. Dikke grijze wolken en een steeds harder wordende wind voorspellen niet veel goeds en de eerste buien zijn alweer gevallen. Ik was van plan vanmiddag naar Dordrecht te gaan om Tim’s Xbox weg te brengen, maar ze geven stormwaarschuwing af en ik ga het gevaar echt niet opzoeken. Perry zit vandaag wel op de weg, eerst vlak bij Rotterdam vergadering en vanmiddag naar kaatsheuvel (Efteling) voor een of ander samenzijn met financiële mannen en met een etentje er achteraan. ’t Leven is hard, keihard.

0 gedachten over “mooier of niet

 1. riet kievit

  Hallo Shirley,

  Ik zou voor de gele sashings gaan je kan altijd de buitenste rand van rood doen kan ook eventueel iets breder.
  ’tIs maar net hoe groot hij moet worden.

  riet kievit

 2. inge

  ik zou ook geel nemen, en dan een rode rand, zal voor de kleutertjes lekker aanspreken! wordt weer mooi zeg!

 3. Hendrika

  Nou ik vind hem ook hartstikke leuk met het geel en dan de rode aan de buiten kant. Heel fleurig hoor.

  Groetjes!

 4. Arja

  ik vind het rood frisser staan dan geel. blauw-met-gele quilts heb ik sowieso niks mee. die poes die er aanhangt is leuheuk … wil ik ook altijd nog maken. of die nine-patch quilt waar dat ene blokje uit valt en zich met zijn armpjes vasthoudt aan de sashing 🙂

 5. Mary

  omdat het een kinderquilt wordt, zou ik idd voor de gele sashings gaan ……, voor “mezelf” vind ik de rode heel mooi ……

 6. Marlies

  Op zich vind ik geel een prima keus , maar het wordt wel errug”gestippeld ” allemaal. ;-0

  Marlies