mobiel

Woensdagmiddag: met blond huppeltutje van Vodavone klantenservice, waarmee kan ik u helpen?  Goedemiddag, ik zou graag willen weten waar mijn bestelling blijft, donderdag bij jullie de deur uit gegaan; ja, geregistreerd op dit nummer; ja dat adres ken ik, dat is dus ons oude adres -diepe zucht-;  ja, ik wacht wel even;……………………………………………………… nee het is er nog niet, anders zou ik nu niet bellen he, gisteren en vandaag lag er geen briefje van pakkettendienst; WAT? hoezo zit het pakje ergens bij Amsterdam? Oow ik word hier zo moe van……tuurlijk wil ik nog wel even geduld hebben, maar nog liever wil ik de hele boel inclusief mijn abonnement afzeggen bij jullie. Ik wacht deze week nog af en dan is het klaar."  Ben ik blij dat we in dezelfde stad zijn blijven wonen…..

S1 ’s Avonds was er op school een sponsorloop waar Suzanne aan mee deed, en toen ze klaar was en moest helpen bij de volgende groep lopers, S2 liep ik even naar ons oude huis dat op een letterlijk steenworp afstand van school ligt. Moet je wel met een katapult schieten, maar het steentje zal in de tuin komen. En wat ligt daar binnen op de grond onder de brievenbus? Een TNT pakketdienstbriefje, dat het pakketje de volgende dag na 13.00 uur opgehaald kan worden bij het postkantoor. WOOOW; lang gewacht, niet stil gezwegen, echt nooit gedacht en dan toch gekregen? Ik geloof het pas als ik het pakje openmaak.

Gisteren (donderdag dus) eindelijk het pakje in handen en bij openen echt een mobieltje gevonden, hoe is het mogelijk. Even natuurlijk mee gespeeld, wat een mogelijkheden zitten daar op, radio, internet, fototoestel, videocamera, voicerecorder, bluetooth en  joost mag weten wat nog! Maar ik heb al een hele goede (en kleiner) en hoef zo’n uitschuifgeval niet te hebben, maar Tim kon er wel eentje gebruiken en heeft hem dus overgenomen van me (treinkaartje Parijs -metalconcert- 96 euro hoeven we nu niet meer te betalen).

Iedereen blij, ook Evelien, want zij had bijna dezelfde een tijd geleden gekocht en kon het wel waarderen dat Tim er ook voor moest dokken, eerlijk is eerlijk. Ook fijn dat Evelien het ding al kende, want -net als alle mannen- laat Tim de gebruiksaanwijzing links liggen en verwacht dat het ding hem wel zal vertellen wat er gedaan moet worden.

Suzanne vatte hem niet helemaal; nou heb ik eindelijk het mobieltje en dan ‘krijgt’ Tim hem.

0 gedachten over “mobiel