mineur

S Ik was heel fanatiek aan het laatste stuk van deze quilttop bezig, toen Cor belde, en toen ik zijn stem hoorde kreeg ik het heel koud. Sorry Cor, dat heb ik anders nooit met jou hoor.

Jan is opgenomen in het ziekenhuis, hij had de laatste tijd al moeite om op bepaalde woorden/namen te komen, maar nu kon hij helemaal niet meer uit zijn woorden komen, slaapt veel en heeft geen eetlust meer. In het ziekenhuis zagen ze op de scan uitzaaiingen in de hersenen, maandag zullen ze met een uitgebreide scan kijken wat er nog meer loos is en of Jan nog klachtenverlichtend geholpen kan worden wat zijn spraakcentrum betreft. We vrezen het ergste.

Ondanks dit al heeft Jan de specialisten toch een poepie laten ruiken door nog zo lang van het leven te genietenJc , deze foto in Mei dit jaar genomen, en 2 weken geleden zat-ie nog in Spanje met Cor, maar nu is hij echt wel aan het laatste deel van het laatste hoofdstuk te zijn begonnen. Arme jongens. 

0 gedachten over “mineur

  1. Ingrid

    Oh, wat een nare mededeling zeg… uitzaaiingen ..dat geeft niet veel goeds … Gelukkig hebben Jan en Cor nog kunnen genieten in Spanje. sterkte voor beide “jongens”……