Lekker gek

Afgelopen dagen hebben we (speak for yourself) lekker gek gedaan, het was een heerlijk quiltweekend, de foto's spreken voor zichzelf.

Bedankt voor die bloemen… wat vinden jullie van de nieuwste pausmuts? Fleurig he?

Photobucket Ik heb 1 affo en 1 quilt in wording die ik helaas niet af heb gekregenPhotobucket het bovenste quiltje is net geen A4 formaat, en het middenstuk is met een borduurmachine gedaan door de dames van de organisatie. We kregen cadeautjes, Ineke die jarig was had een boekenlegger van leer op de borduurmachine van tekst voorzien, en van de organisatie kregen we een beker, van de aanwezige quiltwinkel Aztec Rose (binnenkort in hun winkel uitverkoop) kregen we een klein stofpakketje met garen, en er was uitverkoop van de dimple stofffen waar ik me helemaal aan te buiten ging, FQ werk hoor. Alleen van de batist en van een bronze stof nam ik iets meer dan een FQ, maar het waren wel koopjes. Koopjes kosten ook geld, maar minder dan als het geen koopjes waren geweest, toch? Het was hard werken, vooral voor de arm-, kauw- en lachspieren!Photobucket Leuk paars setje he, zaten vreselijk te giebelen, heel erg storend, maar niet heus, heerlijk. Dame links is Hilde van Yourganize, en rechts is Marion die ook in Birdblocks veel te vinden is. Jammer dat we niet voor 2 weken kunnen boeken hoor, thuis vonden ze het prima, zei mijn ventje. Moet ik me nu zorgen gaan maken?? Het strikkenspel was voor de lunch, het was voor het eerst in 10 jaar dat dit op het sportveldje gedaan kon worden, zulk lekker weer! Het is helaas ook voor het laatst, want het gebouw wordt met de grond gelijk gemaakt dit jaar, en de organisatie heeft al een nieuwe -misschien voorlopige- locatie gevonden, nog iets noordelijker (bij Nunspeet als ik me niet vergis), de bedden liggen goed, maar ook in barakken slapen maakt het net zo gehorig.

Spijtig dat het zo ver weg ligt van Amerongen, waar ik in een keurige b&b heerlijk heb geslapen, perfecte matras, lekker hoofdkussen, en rust, wat wil je nog meer! Photobucket en bij vertrek ook nog verwend werd met een overheerlijk broodje, we gaan hem bijhet ontbijt/lunch slachten.

0 gedachten over “Lekker gek

 1. Adrie Jansen

  Leuk verhaal weer Shirley! Jammer dat ik er dit jaar niet bij kon zijn, ik heb het wél gemist! Ik heb inmiddels de dropbox foto’s kunnen bekijken na een account aangemaakt te hebben. ( dus het werkt wel)
  groetjes, AdrieJ.

 2. goof

  Heb wederom, zitten te genieten van je verhaal en de foto’s!
  Wat had die ene mevrouw bij de pakjes, mooie nagels!!

 3. Mireille

  Beste,

  Ik ben op je blog beland omdat ik op zoek ben naar Girls day out. Hij is trouwens schitterend geworden.
  Ik heb er een vraag over. Ik heb reeds alles aangekocht, stoffen en patronen. Nu kreeg ik echter te horen dat de afmetingen op de patronen een ramp is, dat er niets overeenkomt. Klop dit? Moet ik alles herberekenen?
  Alvast dank.
  Groetjes,
  Mireille
  http://www.snoeki-tik.blogspot.com/

 4. Jantine Urban

  Ohhh zo ben ik er bijna toch nog bij geweest! Weet je dat ik zaterdag nog ongeveer langs ben gereden, op weg naar de 65e verjaardag van mijn vader? Tja, dat ging nu eenmaal voor, maar ik heb aan jullie gedacht!!!