Kraamkamer aan tafel

Het was een gezellige tafel waar mam en ik aan zaten, Ingrid zat links van ons aan haar Love Entwined quilt te werken, de zigzagranden waar maar geen eind aan wilde komen zat ze er tegenaan te naaien; Anne zat aan dezelfde huizen te werken als mijn moeder, de BOM van Yoko Saito van vorig jaar; Lutgart maakte mandjesblokken, en Yvonne werkte aan zulke kleine hexagonnen, dat ik er zelfs geen foto van durfde te maken, bang dat ze weg zouden waaien bij uitademing (gewoon stomweg vergeten dus)
IMG_1878 IMG_5747
IMG_5805
Rechts van mij zaten Linda en Brigitte, druk met poppen in de weer, Sleepie genaamd
IMG_5741 IMG_5801 IMG_5809
naar een patroon van Brigittes vriendin Evy Styliara-Karatza, de patronen verkocht ze en deze namen gretig aftrek na het zien van de resultaten; het leek wel een kraamkamer aan onze tafel! Katrien C heeft de hare af en komt hem showen, zo leuk!
IMG_5755
Hij ging gezellig op de vensterbank naast z’n maatje uitrusten. Linda maakte ondertussen ook nog een olifantje
IMG_5808 IMG_5791 IMG_6027
Zondagmiddag gingen de poppen naar buiten om even te poseren, ze hadden warme pyjama’s aan, dus mocht het
Eerst op het binnenplaatsje, en daarna in het veld, zodat de maaksters er achter konden gaan staan, vlnr Brigitte, Katrien en Linda
IMG_6031 IMG_1921
Zelf was ik aan een stitcherie begonnen,
IMG_6005 IMG_5957
het ezeltje met huifkar van de bom My home or Yours van Lynette Anderson, een leukertje om aan te werken, en ik kreeg hem nog af ook. Na het (zondagmorgen) ontbijt heb ik even de donkere vaas uit de hoek van de LE getorned, want de reacties van de andere dames bevestigden al wat ik wist, veel te donker, huppetee, er af! Niks zonde, ik zal er een gele vaas opzetten, beetje luchtiger en meer in stijl van de rest.
IMG_1877 IMG_1909
Zondagochtend ging ik lekker verder aan het volgende blokje van MHOY, de stokrozen, ik ben gek op stokrozen; de zwarte lijntjes heb ik er op getekend met de Pigma Micron pen, niet uitwasbaar.

0 gedachten over “Kraamkamer aan tafel

  1. jitske

    Hallo Shirley wat een leuke poppen zijn dat!!! heb jij een url voor mij zodat ik meer informatie kan zien , en bestellen misschien
    groetjes Jitske