Kerstplaatje

Met het wakker worden zag het er weer als een kerstplaatje uit, zo mooi wit, en langs het raam zag ik de kattenvoet-afdrukjes. Zipje en Zopje lagen als 2 Egyptische bewakers op de bank, ieder op een eigen hoekje.Photobucket Evelien zat de hele middag beneden te leren en af en toe ter ontspanning een filmpje te kijken,Photobucket en ik? Ik zat bijna de hele middag kerstkaarten te schrijven tot ze op waren (96), om daarna de auto in te stappen om nieuwe kaarten te kopen, strooizout in te slaan (magnesium-vlokken bij de Boerenbont) en vogelvoer. Oja, en ook eten voor ons, shoarmavlees, Thaise roerbakgroenten, knoflooksaus en wraps.

Tuurlijk doe ik ook iets quilterigs, een speldenkussen, maar het is voor de dinsdagavondbee, en aangezien enkele dames hiervan ook mijn blog lezen, ga ik er nog niks over kunnen vertellen of showen, maar ik weet wel dat ik er ook eentje voor mezelf van ga maken, zo leuk!

Mijn vader ligt nu op een gewone afdeling, het gaat dus weer wat beter, maar hij zal wel nog niet naar huis mogen dit weekend, ook al wilt hij het heel graag. Oost west thuis best he. Mijn jongste broer is dit weekend bij mijn moeder, om te helpen en voor gezelschap, wat wel een heel fijn gevoel geeft. Want met zoveel sneeuw en slechte begaanbare wegen durf ik het niet aan om te rijden, gelukkig geven ze voor na het weekend weer dooi aan.

0 gedachten over “Kerstplaatje

 1. Elly L

  Goed bericht dat het beter gaat met je vader.
  Wat zal jij een lamme hand hebben van het schrijven. Ik moet nog beginnen, de adressen staan op mijn gewone pc en die is bij mijn computermannetje, grrr.
  Fijn weekend
  groetjes Elly

 2. Adrie Jansen

  gelukkig gaat het weer wat beter met je vader, wat een schrik zoiets hé? ‘k Weet ’t heb het ook ondervonden, al jaren geleden hoor.
  Een lamme hand van ’t schrijven? Geen wonde met meer dan 96 kaarten! Bij mij was dat al na 60 kaarten hihi!