Kerstperiode is nostalgie

Als de decembermaand zo halverwege is worden herinneringen opgehaald van vroeger (gut-o-gut wat zijn we oud), de kerstcd’s worden weer op het plankje naast de cd-speleer gelegd, het Bogglespel komt op tafel en de kerstboom wordt gezamelijk opgetuigd.  Vrijdagavond had opeens iedereen tijd en met kerstmuziek aan gingen we aan de slag, zo gezellig, er is niet 1 bal kapot gevallen -dat mag in de krant- en de boom heeft gelijk genoeg water gekregen om het er voor de rest van het jaar mee te doen. Heel even was ik flink ontroerd door het geluksgevoel dat me overspoelde toen ik iedereen zo samen zag werken, zo bij elkaar en allemaal gezond en tevreden en lekker in ons vel zittend, wat wil een mens nog meer?

Leuk liedje in een nieuw jasje gestoken:

Willen jullie meer nostalgie? Kijk dan maar eens naar deze:

En nog even lachen:

0 gedachten over “Kerstperiode is nostalgie

  1. Guute

    Ik had gisterenavond ook zo’n fijn gevoel. Aangezien we met Kerstavond niet allemaal samen konden zijn, heb ik zaterdagavond een pre-kerstavond gepland. En voor de eerste keer waren we allemaal samen, ook Daniel, de Columbiaanse vriend van Liselot. En ik keek en ik zag dat het goed was…..