in gala

Vandaag ben ik met Evelien naar Wijnegem geweest om een galajurk voor haar te kopen (half dec. heeft ze een groot schoolfeest), bij Peek en Cloppenburg zouden ze deze jurken verkopen zo was me gemaild. We waren nog geen half uur in de winkel of ze had hem al gevonden en even later ook een sjaal en een klein bijpassend handtasje. Daarna hebben we nog 2 uur rondgelopen, echt leuke winkels zijn daar en leuke eettentjes.

Op de terugweg zijn we nog langs Yvonne gereden, we hadden eerst nog het plan om langs oma en opa te rijden om de jurk te showen, maar toen we net aan de koffie zaten begon het te sneeuwen en zette ik dat plan maar uit mijn hoofd. Yvonne was bijna klaar met het afbiezen van haar engeltjesquilt, ’t is een hele mooie en te zien op de tentoonstelling van haar Kringeltjesquiltsgroep volgend weekend.

Natte sneeuw ook op de terugweg, bah vervelend rijden, ‘k was blij thuis te zijn en verheugde me er op om de hele avond in de stoel te zitten borduren, maar helaas had Tim met 4 vrienden het plan gevat om bij ons te in te drinken filmpje te kijken) en rond middernacht naar de stad te gaan, dus zit ik al vanaf 9 uur boven. De stemmen klinken steeds harder, ik hoop dat ze hun gemak houden als ze de deur uitgaan. Om 3 uur fietsen broer en zus dan samen weer terug, zus is al om half 6 de deur uitgegaan om met een vriendinnengroep te eten, bowlen en te stappen om hun tentamenweek-eind te vieren.

Dat ik nu ‘verplicht’ boven zit is niks erg, omdat ik zo alle aandacht had voor Suzanne die een mini kerstquiltje wilde maken; ze heeft de top afgekregen en gaat er morgenochtend mee verder. Ze wilt alles leren, dus ook sandwichen, doorquilten, ophangsleuf en bies opzetten. Dus ik weet wat me morgen te doen staat☺ terwijl ik ook lekker bezig ben met naaiwerk, zo moeder zo dochter.

0 gedachten over “in gala

 1. Yvonne aka sommeke

  Geduld, geduld Inge! 😉 Die foto komt er, ik heb er ook naar gevraagd. ’t Is een schitterende jurk en rond Evelien zal ie nog schitterender zijn!
  En Suus terug aan de quiltnaald? Leuk!

 2. Laura

  Haaa, lees dat het gelukt is, de avondjurk, ben heel nieuwsgierig naar de foto.
  Groetjes,
  Laura