Het begin is er

toen ik vanmorgen op de weegschaal ging staan bleek ik 2 kg lichter te zijn dan een week geleden, wow, dat gaat goed. En ik heb echt geen honger geleden, in tegendeel, ik eet best veel. Morgenmiddag moeten we naar een receptie die tot 8 uur duurt, -maar ik ga eerder weg ivm de controle bij de DDC-, en op die receptie krijg je vast veel liflafjes, die ik heel braaf ga weigeren, tenzij er gezonde hapjes bij zitten; een mens moet toch eten he.☺ Ik zal zorgen dat ik van te voren goed aan de fruit heb gehangen, zodat ik niet naar mijn maag hoef te luisteren. When I stepped on the scale this morning, I was thrilled to see I already lost 2 kg’s! And without suffering at all! Tomorrow I must attent a receptionparty, from 4 till 8 PM, with lots of goodies I’m sure, but I’ll be leavving earlie for I have my Weight Watchers meeting at 7, and I don’t want to miss it.

Vandaag heb ik 3 (quilt)sterren af gekregen tussen het bladruimen en de was doen door, zoveel blad dat op de oprit vlak voor de garagedeur en voordeur lag, niet normaal! En als je niet oppast ligt het ook zo binnen, als het aan de katten ligt in ieder geval, want ze zijn nu af en toe zo gek als een deur. Zopje zat te spelen met een nepmuisje in de kamer, en toen het ding onder de bank gemept werd, ging hij de bank te lijf met zijn nagels. Perry bukte om de bank opzij te schuiven en de muis te pakken, en Zopje viel hem bijna aan; hij dacht "die kerel wilt er met mijn muis vandoor gaan, ‘k dacht het niet.".   

0 gedachten over “Het begin is er

  1. miranda sol

    Geweldig! Die kilo’s ben je al kwijt. Nu nog een beetje ……EN weer drie sterretjes, je moet ook niet te snel gaan he. Ik bedoel je moet er wel lol in blijven houden. En als ze dan af zijn ……dan krijg je er zo een mooi resultaat voor terug. De afgeknotte diamanten gaan in vergelijking met de sterretjes lekker snel. Echt waar, en voor mij mag de uitleg van het volgende randje al komen(hoezo verslaafd). Dikke knuffel vanuit Virginia