guur buiten, knus binnen

Niks is fijner dan mensen buiten te zien koukleumen terwijl je zelf lekker warm zit, kopje koffie bij de hand, kat op schoot en tennis kijken, waar het ook ‘lekker warm’ is; het tennissen gebeurde in Melbourne, waar een hittegolf heerste (vrijdag was het 45ºC!), maar het lijkt af te koelen, morgen 29º max, 21º min..

Vandaag heb ik lekker gewerkt aan de quilt, op een foto zal je weinig verschil kunnen zien, dus laat ik het maar even zo; de onderste rij blokken moeten nog aan elkaar komen, ik ben nog niet helemaal tevreden over de tussenblokjes.

Oja, gisteren heb ik eindelijk de babyquilt voor Sanne afgegevenSanne  bij de rechtmatige eigenaar, moeder Marijke deed de deur open en ik ben maar een paar minuten binnen geweest, gewoon  omdat baby en vader naar de kapper waren en Marijke hard aan de poets was. Ik wilde alleen zien of ze er blij mee was -en dat was ze- en kon gelijk de was- en drooginstructies erbij vertellen. En ik vond het leuk om de quilt weer eens te zien (hij zat al sinds September ingepakt in cadeaupapier), zo fris en toch ook zoetjes van kleur.

0 gedachten over “guur buiten, knus binnen

  1. Daniël

    Hoi,
    We zijn zeker blij met de quilt is erg mooi, volgens mij een hele klus. Ik dacht moet ik toch even laten weten en had al een paar keer van deze site gehoord.
    Groeten,
    Daniël Marijke Sanne