Gepimpte tampon

Als iemand mij vraagt wat het meeste is blijven hangen van de show & tell van afgelopen weekend, dan moet ik zeggen dat het niet een quilt is, maar de gehaakte tampon van Marjan, serieus, ik wist niet dat ze bestonden, en vond het wel een heel grappig ding, niet helemaal gestroomlijnd, maar goed, met de nodige tuf en druk komt het wel goed. Ik bewonder haar om de lef om het zomaar in de groep te gooien,  ze was er duidelijk blij mee, en na afloop verdween hij ook weer in haar broekzak, want een slimme meid is op de toekomst voorbereid!
Photobucket
En hieronder de slideshows van de show& tells, ik zal er ook nog fotocollages van maken en er tussen stoppen, dus kom gerust terug als je alleen maar lege vlakken ziet, als je pc niet goed is ingesteld op slideshows bekijken. de foto’s zijn aanklikbaar en openen in een nieuw venster.

Caroline Marjolein mocht de spits afbijten, haar rode neus komt van een verkoudheid, voor het geval men zou denken dat deze lieve dame aan de drank zit. Nou ja, wat ze thuis doet weet ik niet, maar ze heeft zich op het quiltweekend keurig gedragen 🙂

Photobucket Photobucket
en
Photobucket Photobucket Photobucket

en

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
en

PhotobucketPhotobucket
en de laatste

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

0 gedachten over “Gepimpte tampon

 1. Inge Slaats

  Wat een leuke slideshows en foto’s. Het is alsof ik erbij was. Wat een kreativiteit. Bedankt hoor, ik heb ff lekker zitten genieten.

 2. goof

  Jippie ik heb de gepimpte tampon gekregen, en ik ben er SUPERBLIJ mee!!!!!
  :o)
  Bedankt voor alle verslagen en foto’s. Ik zit te genieten en kan ze allemaal zien behalve in dit verslag.
  Ik denk wel dat je bij de eerste foto Marjolein bedoeld,….

 3. Maria Stappaerts

  Geweldig Shirley, het is alsof ik de avond voor een tweede keer beleef. Je hebt er leuke show van gemaakt; heerlijk om al die quilts weer langs te zien komen. Ik zal mijn vriendin Marjo (die helaas wegens ziekte niet meekon) hier zeker attent op maken!
  Liefs, Maria