gekke dag

Toen Evelien vannacht vlak voor middernacht thuis kwam van de kermis (op de fiets met vrienden) en ik even met haar haar gekletst -zij op de rand van ons bed zittend- kon ik pas slapen. Ze had het erg naar haar zin gehad, de meeste waren om half 11 al door hun geld heen.

We werden al vroeg gewekt door het geluid van een douche; Suzanne had er helemaal zin in, ging vandaag met een vriendin naar een demonstratie turnen waarbij ze zelf ook actief aan deel konden nemen. Vooral het onderdeel trampoline sprak haar erg aan.

Perry en ik gingen naar de stad, ik wilde kijken naar de opheffingsuitverkoop van hobbyhuis Kasteele en Perry ging kijken of hij de cadeaubonnen die hij voor zijn verjaardag van afgelopen jaren had gekregen, kon gebruiken. Bij de hobbywinkel was het zo druk dat de deur dicht zat; er mocht pas iemand in als er iemand naar buiten kwam. Ik kwam 3 kwartier later naar buiten met een tasje vol scrapbookspullen die heel goed te gebruiken zijn voor mijn quilts, en nog wat kralen en lijm en verf enzo. Als een kind zo gelukkig.☺ En teruglopend gingen we over een deel van de kermis die al open was: kaneel- en zuurstokken en een zak oliebollen was Perry z’n buit. Uit gekheid heeft hij ook een kaneelstok van 1 meter lang gekocht.☺ Alleen kan hij er nu niet van happen, zijn bovenkaak zit vol hechtingen en is beurs na een tandartsbezoek eergisteren. Nog een paar dagen en dan kan-ie weer.

We zijn nog even naar ons nieuwe huis gaan kijken, om te zien hoe ver de sloopploeg gisteren was gekomen en of dat er al weer opgebouwd werd. Uhu, niet dus. De meeste tegels zijn wel al aanwezig en de witte bouwblokken liggen klaar om in de gaten te gaan (in de badkamer en keuken)

De keuken vanuit de bijkeuken gezien:T4_3

De badkamer: T7_2

de afgebroken keuken stond nog in de garage:T3_2

Terwijl ik de garagedeur dicht deed namen Evelien en Perry de boel eens goed op T1_6

T2_3 Perry zou het wel heel erg vinden als deze muurtjes zouden verdwijnen, ze zitten zo lekker. We moeten maar even afwachten wat de tuinarchitekt op papier zet, misschien heeft hij er wel een elegante oplossing voor. Ik zal maandag in Wouw bij een tegelbedrijf informeren of er een lange levertijd zit op grote grijze stenen, over een week of 3 willen de stratenmakers van Perry’s werk al aan de slag!  Over 5 weken hopen we te verhuizen, help!