Even het stokje aanpakken

Het stokje dat ik virtueel toegeworpen krijg van Miranda. De bedoeling is dat ik 10 gedachten die zo bij me opkomen op papier zet, OMG, met of zonder censuur? Zal maar met doen.

1)  Zou die lul er nog staan? 

2) Shiiit, ik heb geen was gevouwen gisteravond, nou ja, dan plukken ze hun sokken maar uit de wasmand (die beneden klaar staat om te vouwen)

3) Ik wil nog niet opstaan, lig veels te lekker

4) Zou papa al naar huis mogen vandaag?

5) Hoop dat het morgenmiddag niet sneeuwt en niet glad is op de weg

6) Ja, koffie, lekker

7) Arme vogeltjes, kunnen niet eens bij de pinda's, zal het zo schoonmaken

8) He, 2 blaren van het sneeuwschuiven.

9) Moet de fysio niet vergeten, of zal ik afbellen?

10)Mmm, lekker nog een bakje koffie

 

Nou, dat gaat er zo'n beetje om in mijn hoofd, en nog heel veel meer gelukkig, maar zo onsamenhangend he. Ik ben er al aan gewend, na al die jaren, maar om het jullie nou aan te doen gaat wel erg ver.

 Over censuur gesproken, een foto van de sneeuwlul is er af gehaald door Photobucket, ws screnen ze de foto's op pornografisch gelijkend materiaal.'t Is niet leuk, maar aan de andere kant is het wel een compliment aan de makers van dit kunstwerk, dat-ie erg goed lijkt!

Photobucket kijk eens wat een mooie stola Cupido om heeft

De sneeuwlul staat er nog, fier rechtop, in het stralend zonnetje, en terwijl ik de straat aan het schoonvegen was (althans, in een poging tot) liepen er net 2 dames langs die het op hun gemakje bekeken; ze liepen er rond en keurden hem goed, denk ik, want er werd gelachen. De hulp van de buuf kwam grijnzend de straat ingelopen en dacht dat ik het had gedaan, stiekem, vannacht. Nee, maar ik ben wel trots dat de appeltjes niet ver van de boom vallen, beetje ondeugend in de dop, dat mag ik wel.

Mijn moeder belde, helemaal blij, papa mocht naar huis, en een paar uur later belde ze weer: papa was thuis en inspecteerde het huis zoals Roodje (hun kat) ook altijd doet nadat de visite de deur uit is. Papa klonk aan de telefoon weer helemaal zichzelf, hij had al zin in koersbal komende woensdag LOL, hoezo rustig opbouwen.

Zo prachtig zonnig en wit buiten, alsof je op wintersport bent, er is geen sneeuw meer gevallen vannacht, er ligt een laag van zo'n 15 cm, dat is wel genoeg. Ik zal maar wel naar de fysio gaan,-voor mijn tennisarm nog steeds-, het sneeuwschuiven kan geen kwaad, maar ik moet niet gaan scheppen, dat is funest, en dat heb ik gisteravond dus wel gedaan.

Morgen mag ik een foto laten zien van de speldenkussen die ik gisteren heb gemaakt, hij is zo leuk! Waarom pas morgen? Nou, dan is er de bee, die begint al om 3 uur, dan samen speldenkussens uitpakken (ik denk dat ze allemaal een nummer krijgen, en we dan een nummer moeten trekken), en daarna gesamelijk aan tafel, gourmetten! van de bee-pot doen we elk jaar iets leuks, en dit jaar had Janny dit bedacht, ze snijdt zelf vlees en maakt zelf de salade's, mmm lekker hoor. En dit feest gaat tot 10 uur door, want na het eten is het gewoon lekker handwerken.

0 gedachten over “Even het stokje aanpakken