er is er een jarig

Photobucket

Suzanne is vandaag 13 jaar geworden, de dag begon al om half 7 met het gebruikelijke zingen uit volle borst, en daarna werd ze bedolven onder de cadeautjes; veel make-up, een sieradenkistje en een make-up kistje, lekker luchtje en voor de vorm nog een goed boek☺Gisteren had ze al een mobieltje uitgezocht in de winkel, het werd een oud roze LG, met radio, digi en MP3speler, en oja, je kan er ook mee bellen en sms-en. En van opa en oma kreeg ze nog meer make-up in de vorm van maskertjes en nagellak, en nog mooie oorbellen. Photobucket  Ik deed haar geen groter plezier dan ze na school haar eigen taart te laten versieren, ik had al wat voorbereidend werk gedaan; aardbeiensaus en slagroom tussen de lagen biscuittaart gesmeerd en dik bedekt met slagroom. Kloppers en bestek na afloop door de jarige job af laten likken hoort er natuurlijk bij, aaah memories….Photobucket De taart werd buiten aangestoken -wat lastig ging- en daarna uitgeblazen, wat zo makkelijk en snel ging dat opa het niet eens in de gaten had.  Ze nam een hap lucht en blies bijna de kaarsjes van de taart af☺Tim vond het wachten op de taart al te lang duren, "kom maar op met die taart" zie je hem denken.PhotobucketPhotobucket En daarna lekker smullen natuurlijk, er bleef maar een kwart taart over, die delen ze morgen met z’n drietjes na schooltijd. (het groen op tafel was voor de vogeltjes van de achterburen van mijn ouders.)Twee uur later zaten we aan tafel bij de Chinees, met een overvolle tafel was het moeilijk om  je in te houden, we eten vaak zoveel dat we er ’s nachts last van hebben en de dag daarop nog steeds Chinees opboeren.

En ondanks de drukte heb ik toch nog stof geaaid en daarna gesneden, ik ben alweer voor de volgende weave-it bezig, het gaan er 2 worden want ik kan en wil niet kiezen tussen de verschillende achtergrond stoffen; de oud-roze fossil fern maakt het heel warm en de roomwitte blaadjesopdruk op beige stof geeft het iets fris en staat chique.

eerst een foto van hoe de stof wasstof aan de meteren na het snijdenstof aan stroken

0 gedachten over “er is er een jarig

  1. miranda sol

    ***************HAPPY BIRTHDAY***********
    13 jaar! Nog een half jaartje en dan is mijn jongste dat ook weer. Ziet er een lekker taartje uit overgens, maar het mooiste vind ik toch wel je randen lapje. Die heb ik hier nog niet gezien…..of misschien moet ik eens beter zoeken. Groetjes