Echt lachen!

Vandaag vierden we dus Suzanne's 15e verjaardag, (bedankt voor de hartelijke reacties en felicitaties), waarbij ze flink werd verwend met cadeautjes, monchou-taart, nog meer lekker eten (chinees) en na afloop ook nog mee kon zingen met de Wii sing-along (of zoiets, een Karaoke), en aangezien we al 1 microfoon hadden van het vorige spel, en bij dit spel ook weer eentje werd meegeleverd, konden ze dus met z'n tweeën meezingen, echt leuk maar ook moeilijk. Ook voor de toehoorders. ☺  Evelien was mooi op tijd thuis voor het avondeten en dus ook voor het meezingen. Ze liep deze week stage met een verpleeghuisarts, en had een hele leuke week gehad, leerzaam en zo; ze zat borrelend vol verhalen aan tafel, gelukkig voor haar vader ging ze niet te diep in op details van akelige ziektes en enge wonden.

Terwijl de bubs mee zit te zingen in de kamer, neem ik jullie even mee, een rondleiding door de hal, Jeetje, het lijkt wel of we iemand met Gille de la Tourette in huis hebben! Geen idee wat Tim bezielde, hoewel, als ik er nu aan denk….hahaha

nek-rek oefeningen door even naar boven te kijken, dan de trap op (oeps, terug, licht aan doen) en de overloop boven bekijken. Het inzoomen moet ik nog onder de knie krijgen, en ook de beperkingen heb ik nog niet door. De kleuren zijn in het echt ook zo mooi, dus dat doet-ie wel heel goed! Kijk vooral even naar de rotzooi (haha, een opgeruimd huis is een teken van verveling). Je hoort me af en toe gniffelen, dan kom ik er achter dat het inzoomen niet goed gaat, of dan geeft dees of geen een kreet, en ook bij het ontdekken van zooi denk ik "had ik wel even eerst kunnen opruimen", en dan gniffel ik weer.

Op de iPad liet Tim toen iets zien van de BBC, waarbij een teamlid een liedje moet uitbeelden, en de andere teamleden met koptelefoon op -en daardoor niet kunnen horen om welk liedje het gaat-, die moeten dus raden welk liedje het gaat. Ooh, luister maar, het is echt lachen! Dubbelklik op het kleine schermpje en je krijgt het groot in beeld, wil je weer terug naar het kleine beeld, druk dan op de Esc knop links op je toetsenbord.

en deze

nog eentje

Geweldig he, geen woord teveel gezegd he? Met dank aan mijn zoon die al surfend over het web wel hele leuke dingen vindt.

Over Tim gesproken: na zijn 1e gesprek met de studie' mentor' is hij al een stuk wijzer, ze zijn er nog niet helemaal, maar voorlopig lijkt het er op dat hij de wiskundekant op zal gaan op een universiteit, Groningen of Eindhoven. Over 2 weken heeft hij weer een gesprek waarbij de uitslagen van verdere testen geëvalueerd worden, en aan het eind van de middag mogen manlief en ik aanschuiven voor de eindconclusie.

0 gedachten over “Echt lachen!

 1. Djesbeeb

  Gefeliciteerd met verjaardag van jouw dochter ! Mooie taart, zeg ! Wat is dat voor een taart? Leuke filmpjes, wel grappig en ik kan heel goed volgen van zijn gebaren … nou jij fijn weekend verder en doeiiii !!!

 2. Creatieveling Elly

  Nog gefeliciteerd met je dochter. Wat een productie van een quilts heb jij gemaakt, mijn mond valt open.
  De foto’s kan ik niet via mijn iPad zien, dus die moet ik nog even op mijn computer bekijken.
  Prachtig die filmpjes van David Armand, daar kan ik wel een hele avond naar kijken.
  Groetjes Elly

 3. Margreet

  Hoi Shirley,
  Nog gefeliciteerd met je dochter. Ik heb echt genoten van je filmpjes thuis en die Tim aangegeven heb. Tja het geluid dat Tim voort brengt herken ik wel hoor, hier een gamer en een meezinger in huis, ik ga het ook maar eens opnemen, of hij daar blij mee is weet ik niet hahaha.
  Fijn weekend gewenst en je quilts zijn allemaal zo mooi!!!!!
  Margreet

 4. Heleen

  Nog gefeliciteerd met je dochter! En nadat ik al die prachtige quilts in je rondleiding heb gezien denk ik dat of je nu wel of niet wint ik maar eens een cake die kant op kom brengen. Wat heb jij veel mooie quilts om te bekijken!GAAF!!!

 5. Gert

  Leuk zo’n rondleiding langs je quilts. En die filmpjes zijn inderdaad erg grappig! Het hele programma (waar deze filmpjes uit komen) is trouwens erg grappig. Het is allemaal improvisatie, en aangezien mijn lief ook aan impro doet, hebben we alle shows gekeken.