druilerige zondag

Deze druilerige zondag -af en toe kwam het met bakken uit de lucht vallen- leende zich uitermate voor quiltwerk! Terwijl op het sudderplaatje een idee over het doorquiltwerk van Eveliens quilt zit te garen ben ik aan de volgende quilt begonnen. Jullie herinneren je nog die 2 mooie Jellyrolls die ik in januari had gekocht? Jellyrolls

Nou, die lenen zich uitstekend voor dit weefwerk, met dank aan Yvonne die er ook door gebeten is en die me op een nog handigere manier van vaststikken wees, waardoor je het het in rijen kan maken:V1 V2 Vlecht3

Morgen hoop ik een vervolg te kunnen laten zien, hoe de andere horizontale blokken gestikt moeten worden. Ik heb te weinig stof om het morgen al af te maken, wat een gouden smoes zeg! Hij wordt 240 cm lang, de breedte daar ben ik nog niet over uit, wordt het voor een bank, 1 pers. bed of misschien wel een 2 pers.bed? Misschien vind Tim het wel een gave quilt als-ie klaar is.

0 gedachten over “druilerige zondag

  1. Guute

    Amaai, Shirley, dat gaat snel. ‘Wist niet dat het zo besmettelijk was maar hij wordt heel mooi. Alsof je die jelly rolls ervoor gekocht had.

  2. Ingrid

    Dat wordt ook een mooie… hou je wel wat over om aan te werken tijdens het weekeind????? LOL of heb je weer turbo pillen gesnoept???