dat meen je niet

Gisteravond kwam ik thuis van de bee en zag een auto met draaiende motor en licht binnen aan bij het plantsoen naast ons huis staan, de bestuurder -een jonge man- zat zo te zien te bellen. Ik liep naar binnen en zei het tegen Perry en samen keken we naar de auto die toen door reed, de nummerplaat kon ik maar gedeeltelijk lezen en lachte nog dat ik me niet moest aanstellen, 1 keer voor Shirley R de Vries spelen was genoeg geweest.  Wordt er vanavond 8 uur aan gebeld, en staat er een politieagente voor de deur. Of we iets verdachts hebben gezien want vannacht rond half 3 is er 2 huizen verderop ingebroken. Perry kon haar vertellen dat het een kleine blauwe auto was, ik kon vertellen dat het een donkerharige jonge gast was en dat was het. Zwaar balen dat we geen nummerplaat konden doorgeven, echt jammer, want dan had ze kunnen nagaan of die er iets mee te maken had.

Wat kan je nou doen tegen dit tuig? Een paar waakhonden in de tuin laten lopen, knikkers bij de achterdeur leggen en Zopje in de kamer laten lopen; die gaat zo rond je benen draaien dat je niet kan doorlopen, de politieagente kreeg ook een aaibeurt langs haar benen van Zopje  ☺ Ik heb een site vol tips gevonden. Die zal ik zo eens doorlezen, of er nog iets instaat waar we niet aan hebben gedacht. Tja, en Perry mag voortaan nog langer opblijven, dan haalt hij z’n slaap overdag maar in.

0 gedachten over “dat meen je niet

  1. Ingrid

    http://www.politiekeurmerkveiligwonen.nl/

    daar moet je ook maar eens kijken.. Otto heeft keuringen gedaan voor het keurmerk.. op deze site staan ook wat tips…!! en zorg voor goede sloten, ook bij de bovenramen waaronder de mogelijkheid is om ergens op te klimmen. Zet geen spullen buiten neer zoals een regenton waar ze op kunnen staan en dan door een bovenraam… sterkte..!!