buit

Vanmorgen vroeg al de deur uit op weg naar de quiltshop in Etten-Leur, om mijn weefquiltje te showen, of er interresse voor was als cursusmateriaal. Nou, daar had ze wel oren naar toen ze hem zag, ik moest ter plekke een naam kiezen voor de quilt en in een spur of the moment floepte "Weave-it" zo uit mijn mond, hoe verzin ik het he ☺. Even een datum geprikt: 19 Maart, van half 2 tot 4 uur. Ik dacht dat het vandaag ook cursuspresentatiedag was, maar dat blijkt dus pas over een paar dagen te zijn. Vraag me niet welke dag, vergat ik te vragen. Deze weefcursus geef ik trouwens ook in Heerle op 3 febr., ook ’s middags.

Er was uitverkoop (nog t/m 31 dec) en dus ben ik tussen de kopjes koffie door lekker gaan snuffelen in de koopjesruimte/leslokaal. Tafels vol met rollen stof, klosjes garens en quiltboeken, teveel om in 1 keer op te nemen, dus vrees ik dat ik morgen nog even terug moet gaan; met een mandje vol lekkers liep ik naar de kassa. Buit Wat een schatjes he, en die Angelking (zilver) was bijna op bij mij, dus dat kwam mooi uit dat ze de helft van de prijs waren.

Terwijl ik aan mijn 2e bakje koffie zat kwam een schattig klein hondje naast me bedelen om aandacht, en toen ik het beestje aan het aaien was liet het van opwinding een windje (denk ik-hoop ik), man wat een putlucht, niet normaal! Gelukkig zei de dame tegenover me ook dat het de hond was en we stonden eigenlijk allebei gelijktijdig op van tafel; stel je voor dat andere dames die de hond niet hadden gezien (die was hem natuurlijk gelijk gesmeerd) een van ons de schuld zou geven van die lucht. LOL 

Nou, en thuisgekomen ben ik natuurlijk gelijk doorgegaan met actief wezen, zo’n moment moet je goed benutten, je weet immers niet wanneer deze kans zich weer aanbied;

de stumpwork/embroidery-leswerkjes zijn klaar, nu de lijstjes nog:StumpwLintw 

Daarna had ik nog teveel aan energie en heb 19 overhemden weggestreken, dat was een warm werkje. En jullie raden het al, nu dat het zonnetje nog zo lekker schijnt ga ik een blokje om lopen, met de nordic stokken in mijn uppie, ja, want de rest van het gezin is te lui om in beweging te komen!