books and cats

Vandaag ben ik met mijn moeder naar Tilburg geweest, naar Quilt-it & Dotty, een heerlijk romantisch winkeltje. Ze had een prachtig rozenstofpakketje, mmmm. Today my mum and I went to a quiltshop in Tilburg, Quilt-it & Dotty. She had lovely roses-fabrics, mmmm. I fell in love with this book Ik viel voor dit boek, zo mooi:

and at the quiltretreat last weekend I bought these two beauties, though the viva venizia was a bit disappointing, the cover was so promising, this is the last time-I hope- that I judge a book by its cover only; just a handfull of pictures of tilefloors/quilts

op het quiltweekend heb ik deze 2 boeken gekocht, helaas is het venezia boek niet zo mooi als ik had gehoopt, uitgaande van de kaft. Te beperkt, te weinig foto’s.Zopje want his meat from the fridge,

Zopje zit voor de juiste koelkastdeur, in afwachting op een plakje vlees

0 gedachten over “books and cats

  1. ada

    Ik dacht even dat dat rood/witte bed met muurhangsel een foto van jouw slaapkamer was. Gelukkig, een foto uit een boek. Ziet er wat hoofdpijnachtig uit wat mij betreft.
    Misschien kun je dat tegenvallende boek op ebay zetten? Ruilen voor een Singer:) ?
    Gegroet, Ada