Birdblocks Cat or Dollyquiltclub Blogtour

Wat leuk dat jullie al hoppend op mijn blog terecht zijn gekomen op donderdag 8 Augustus, de 2e dag van de blogtour, ik heb net een lading koekjes uit de oven gehaald, en de koffie staat te dampen, dus tast toe! Hoe meer jullie er van nemen, hoe beter het is voor mijn weegschaal. Let wel op, de chocoladestukjes kunnen vlekken achterlaten op het toetsenbord.
IMG_0307
Dat is smullen! En zo lijnvriendelijk ook op deze manier 😉

Quiltwinkel Birdblocks uit Amsterdam bestaat deze maand 10 jaar! Om dit te vieren heeft Merel een Bloghoptour georganiseerd, en daarmee ook de aftrap van de Cat or Dollyquiltclub,

logo geshopt klik HIER om hier meer over te lezen, maar lees vooral ook verder op mijn blog.

Ik vind het Cat or Dollyquiltje van deze maand zo geweldig, helemaal mijn ding!
vlindertjes quilt
Wat heeft Merel het mooi gemaakt; ik zie hier Loki en Thor al lekker op slapen, past precies, en een kat kan nooit teveel quiltjes hebben om op te slapen.

Willen jullie een kans maken op het winnen van een cadeautje? Stomme vraag, wie wilt dit niet.
Hoe?
Door simpelweg het achterlaten van een reactie op Merels blog én alle andere aan deze blogtour deelnemende bloggers (zie hieronder de lijst met aanklikbare linken)!  Merel trekt aan het eind van de blogtour uit de reacties van elk bezocht blog een winnaar, ze heeft 12 leuke prijzen klaarliggen.  Je mag per blog/dag maar 1x reageren, anders vervalt je deelname! Vergeet niet om alle deelnemers af te gaan om een reactie achter te laten, ook die van Merel!

Morgen is het de eer aan Lida om een bloghopblogje te schrijven, allemaal kijken! En reageren uiteraard.

Hieronder  photo vingertje.gif vind je een lijst met alle adressen waar de blogtour langs gaat,
lees op de volgende data de gezellige blogs van:

9 augustus 2013 -> Lida 

10 augustus 2013 -> Elly:  Creatieveling Elly

11augustus 2013 -> Katrien:  Scrappatch

12 augustus 2013 -> Josephine:  Lappies en larie

13 augustus 2013 -> Miranda:  Miramoza Avonturen met quilten

14 augustus 2013 -> Marina:  Mijn quilt avontuur

15 augustus 2013 -> Inge:  Chevremont

16 augustus 2013 -> Marga:  MarPie’s sewing projects

17 augustus 2013 -> Jacqueline 

18 augustus 2013 -> Ingrid:  Supergoof quilts

Trekking van de prijzen: 20 augustus 2013 -> Mrs. Scissors and the s(e)wing of things  en op de blogs waar ze hebben gewonnen. Een winnaar dient binnen een week na bekendmaking te zorgen dat zijn/haar naam en adresgegevens bij Merel bekend zijn.

Veel plezier de komende 10 dagen met deze blogtour!

0 gedachten over “Birdblocks Cat or Dollyquiltclub Blogtour

 1. Mieke E.

  Leuk die Cat or Dolly quiltclub met een heel mooi eerste quiltje!
  En ook die bloghoptour is een tof idee!
  Ik ben benieuwd naar de blogs van de andere deelnemers…

 2. Marja Boudewijns

  Leuk zo’n blog toer. Kom je nog eens ergens. Jouw weblog ken ik al heel lang en ook birdblocks staat in mijn favorieten, maar zie nog wel enkele onbekenden. Het quiltje is ook heel leuk. Weet óók wel een kat die er prima op zou passen…
  Marja-Brabant

 3. Bernou

  Wat een leuk idee een bloghop, zo zie je nog eens wat.
  Shirley wat zien zie koekjes er lekker uit, ik kan bijna niet wachten om ze te maken zodra ik thuis ben.
  Mijn 2 poekjes kunnen wel een paar quiltjes gebruiken om op te liggen 🙂

 4. Jeanine D'Arras

  Mijn poezen zitten ook graag op hun dolly/cat quilt die hier thuis in een oude rieten poppenwagen ligt. Maar dat zal wel binnen een jaar zowat voorbij zijn want wil klein kruimeltje (mijn eerste kleindochter) er zeker mee willen spelen en dat is het gedaan met de heerlijke rust.
  Leuk idée die bloghop, ben benieuwd naar de andere blogs waarvan ik er een paar wel ken.
  Lieve groeten
  Jeanine

 5. Edith

  Tja, wie wil er geen cadeautje? Ik in ieder geval wel, dus ik doe mee. Ook weer fijn om nieuwe bloggers (voor mij althans) tegen te komen.

 6. kitty

  Wat een ontzettend creatief idee, deze blogtour! ik kijk elke dag wel naar een aantal blogs, maar dit is extra leuk! ik vind bovendien het vlinderquiltje geweldig leuk in zijn eenvoud!

 7. Linda Knowles

  Bedankt voor de koekjes, heerlijk, haha! Wat een leuk idee zo’n blogtour. Zo kom je nog eens ergens. Wat een ontzettend leuk quiltje deze eerste, ben benieuwd naar de rest en ook ik heb wel twee katten die daar heerlijk op zouden passen.
  Groetjes,
  Linda Knowles

 8. Francien

  Leuk hoor die kleine quiltjes!! Vorige week helaas voor een gesloten deur bij Merel te heet dus vroeg dicht, heel begrijpelijk! Ik ding graag mee!!

 9. mieke d.

  Leuke bloghop en fijn om ook een paar onbekende bloggers te ontmoeten. Veel plezier iedereen.

 10. inge

  dat wordt een leuke tijd, iedere dag weer een ander blog bezoeken en becommentariëren! ik zie het helemaal zitten 😉

 11. Anja

  wat leuk zo’n blog tour, zo kom je nog eens op blogs die je niet of weinig leest. ontdekking van allerlei nieuwe dingen, leuk idee. veel succes er mee.

 12. Ellen

  Goedemiddag iedereen,
  Ik bloghop gezellig mee hoor. De spullen voor het 1e blok heb ik al in huis, en ik ben van plan om er snel mee te beginnen. En meedoen aan een verloting is altijd leuk (nu maar hopen dat ik wat win).
  Iedereen veel hop plezier.

  Groetjes
  Ellen

 13. nanske

  Ja,hoor,hier ook weer eentje die likkebaardend uitkijkt naar het eerste pakket.
  Het ziet er zo stalend fris uit…net eentje voor nu te maken en de verborgen bies lijkt me super tof om te leren.
  Ja,hoor…ik doe mee!Groetjes,nanske

 14. Manon

  leuk idee! Ik ben zo iemand die altijd het vaste lijstje blogs afloopt en er zijn vast meer leuke.

 15. Joke Leijenaar

  Wat gezellig dat gehop van blog naar blog en dan op het einde een een verloting ,ik doe gezellig mee hoppen.

 16. Lida

  Hoi Shirley,
  Leuk bericht, vooral die bewegende vinger! Hoop dat er heel veel mee gaan doen aan deze tour! Groetjes en tot zien in België! Groetjes
  Lida

 17. conny

  Hallo ,ik ben nog niet zo lang aan het quilten en lees dus jullie tips graag.Er zijn echt prachtige werken bij ,ook ik zou heel blij zijn met een prijsje?

 18. miranda

  Ondanks de vakantie tijd zijn er gelukkig al wat reacties! Ik vind het een erg leuk idee om zoiet ook eens in ons kleine kikkerlandje te organiseren. Hopelijk krijgt Merel lekker vele reacties en bestellingen los. Want ze doet het toch maar!

 19. lia

  wat een leuk idee, ik denk dat mijn kat tweety die vlindertjes wel leuk zal vinden, hoop alleen dat ze ze niet wil vangen. ga gauw het pakketje bestellen om voor haar te maken

 20. Bietje

  Het is zo’n leuk idee om je jubileum op deze manier te vieren. Zo worden ook nog een aantal heel leuke blogs zoals die van jou in het zonnetje gezet. Wat een eer dat je mee mag doen. Maar zeker verdiend.

 21. Jessie Bostoen

  Wat leuk !! Nu eens een Nederlandse blogtour die met veel plezier gevolgd wordt vanuit Belgie.
  Wat kan ik genieten van jou verhalen over de poezenfamilie . Ook jou interessante quiltvoor-beelden brachten mij al heel wat hulp en ideeen. Ik blijf trouwe volger.
  Voor Merel heel veel succes met de tour en een heel dikke proficiat met het 10-jarig bestaan.
  Jessie uit Belgie

 22. Ines

  Elke keer als ik bij jou lees, op FB of hier, komt er weer een kilo aan, alleen al van al het water wat in mijn mond loopt, door alle zaligheden die jij laat zien 😉

  Groetjes
  Ines

 23. Miet

  Leuk zo’n “blogtour ” en wat fijn dat je meedoet . Jouw blog lezen staat gelijk aan ” genieten” .
  Hopelijk laat je ons van je koekjes genieten op een ander 10-jarig bestaan 🙂

 24. Marja van de Nes

  Joepie, een bloghoptour! En wat een leuk catquiltje. Net terug van vakantie , dus heb wat achterstand in de tour. Snel verder kiiken nu dus.

 25. Pauline

  Wat een traktatie om jouw blog vandaag via de bloghoptour aan te klikken, ik ben verrukt lezend naar beneden gegaan tot ik dit bericht vond, heerlijke muziek in het eerste berichtje aangeklikt en genoten! nu nog even dat filmpje met die “ladyshave” bekijken. Je catquilt is enig, ik hoop dat het inmiddels flink behaard is als teken dat de poezen het ook waarderen.

 26. Betty

  Wat leuk, om op deze regenachtige zondag eens lekker langs allemaal leuke blogs te hoppen. Jij maakt erg mooie quilts, en ik vind de foto’s van je katten ook geweldig. (Wat is dat toch met katten, dat ze op elke verse quilt gaan liggen alsof hij speciaal voor hen gemaakt is?)
  Groetjes Betty

 27. erika schoenmakers

  wat jammer dat ik vandaag pas de bloghoptour ontdekte, nou moet ik alles in een dag lezen, terwijl ik iedere dag een blogcadeautje had kunnen hebben ! Maar het is erg leuk !!

 28. rian

  Op de laatste blogdag ontdek ik de toer…. naja, niet gek ook als je net terug bent van vakantie. Ik ga op mijn gemak de andere blogs ook eens even opzoeken….