beetje versleten

"De 1e en 3e lendenwervel is een beetje afgeplat, beetje versleten en daar komt de pijn dus van," zei de huisarts toen ik hem belde voor de uitslag, "en verder is er niks afwijkends te zien, je hoeft je dus geen zorgen te maken."  Met een grote zucht van opluchting bedankte ik hem en hing op. Na even van opluchting de tranen de vrije loop te hebben gegeven belde ik Perry en daarna mijn moeder om hun op de hoogte te brengen.

Daarna heb ik een kerstboom gekocht, ik heb een mooie grote uitgezocht; er hoefde van de top maar 55 cm afgeknipt te worden. Hij is mooi vol en regelmatig en daar ging het mij om. Hij staat al in de hoek van de kamer, deze keer weer bij de bank (foto volgt zodra hij opgetuigd is) en het was even flink schuiven met de meubels (met hulp van Suzanne) eer alles goed stond. Misschien tuigen we hem morgenavond al op, ik zal morgen de aanwezige lampjes eens checken.

En vanavond ben ik naar een proefles line-dance geweest, samen met 2 ‘lotgenoten’ van de Herstel en balansgroep. Het wordt in Rucphen gegeven, in café het Trefpunt. (kost slechts 1 euro per les) Een hele gezellige grote zaal met als muren allemaal gevels van kneuterige huisjes. De nieuwelingen kregen op een uur tijd 3 dansen te leren, zweet op mijn rug van de inspanning maar wel heel leuk. De Huckelbuck werd op het laatst gedaan en die kende iedereen wel, ook leuk om te zien dat alle neuzen steeds dezelfde kant op gaan.

Wat zal ik lekker slapen, ik ben goed versleten.

0 gedachten over “beetje versleten

  1. inge

    hei, da’s goed nieuws! natuurlijk ook niet leuk om pijn te hebben en zo, maar de oorzaak valt wel mee hé!