Beetje van alles

Nog voordat ik achter de naaimachine zat, lag Arya al links van me klaar om de affe blokjes te inspecteren
8AFB0647-585E-4BAA-BC6F-56A3C6A40690
Of ik nog plannen had voor de afsnijsels, ze had wel een ideetje namelijk. De blokken kwamen geheel volgens plan af, nog even de strijkbout er overheen gooien voordat ik ze opberg.
9E27A9D2-8F84-45EB-939D-262A4AC6B128
En omdat het kan gingen we ‘s avonds lekker uit eten bij Zeeën van tijd, een visrestaurant schuin tegenover het theater “de Kring”, dh koos de gebakken zeetong en ik nam de mosselen in piri piri saus gekookt; het was heerlijk! Toen de serveerster later vroeg of we een keuze hadden gemaakt voor het dessert, en ik zei dat ik nog twijfelde tussen drie toetjes, stelde ze voor om deze drie dan mooi op een bord op te maken. 
5EA42749-FE3B-4421-AE11-21FD792CA816
Het was zalig,  links de warme kersen en een flensje, midden aardbeien in iets van zoete drank met een bolletje vanille-ijs, en rechts merengue met mascarpone, aardbeien met een lekker sausje er op en met witte chocoladekorreltjes. We zullen zeker nog een keer hier gaan eten, alles klopte;  vriendelijke bediening, heerlijk eten en een leuke sfeer.

2 gedachten over “Beetje van alles

  1. Truus

    Gezellig samen uit eten en als dan alles mee werkt is het een top avond.
    Gezellige dag
    groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.