beestjes

Mijn pc ging de laatste tijden steeds trager lopen, niet vooruit te branden haast. Eerst heb ikzelf van alles geprobeerd, zoals foto’s op een externe schijf zetten, schijfopruiming en defragmenteren, maar helaas, vanmiddag leek het nog steeds alsof we terug waren in de beginjaren 90, slaapverwekkend en tenenkrommend zo traag.Schot 

Ik had Tim horen praten over een fijn programma die bij zijn pc veel vee had opgespoord en vroeg hem vanmiddag voordat ik de deur uit ging (we hadden een nieuwjaarsreceptie) of hij dat programma ook op mijn pc wilde draaien. Afschieten kon altijd nog.

Op deze site kan je er alles over lezen.  Nou loopt-ie weer als een tierelier, er zaten akelige dingen op, zoals 5 van die wachtwoordverklikkers of hoe die ook mogen heten, ik moet dus even snel alle wachtwoorden gaan veranderen. Geen idee hoeveel dat er zijn, erg he.

0 gedachten over “beestjes

 1. Laura

  Dankjewel voor de tip, m’n pc loopt nu ook weer als een trein, wat een verschil!!!
  Toch wel handig die wizzz kids.
  Groetjes
  Laura

 2. Kieny

  Bedankt voor de link. Mijn notebook is ook steeds trager aan het worden en doet er tien minuten over voordat hij opgestart is ondanks verscheidene schoonmaakprogramma’s!