attack

Photobucket dat moet Zopje hebben gedaan, hij denkt dat de vogeltjes blijven zitten als hij het vogelhuisje in probeert te springen; het enige wat gebeurt is dat hij met huisje en al op de grond valt en al het voer op het gras beland. De duiven -meer vette kippen dan duiven- hebben hier weer veel plezier van en ik hoop dat ze alles keurig oppikken, anders hebben we over een maandje allemaal gekke grassen en plantjes die ter plekke opkomen.

Over kippen gesproken

Photobucket deze heb ik gisteren afgemaakt, het pakketje (stof en patroon) kregen we op het quiltweekend en ik ben nu pas klaar. Het is een hele grote, de log-cabins zijn 15x 15. Het inwendige van de wiebeloogjes heb ik met lijm vastgezet, zodat het beestje naar boven kijkt, het andere oogje kijkt nog hoger, alsof hij ze ziet vliegen.

Donderdag kwam Suzanne met zonder beugel terug van de ortho, haar gebit ziet er prachtig uit, als moeder schep ik graag op.

Photobucket

de tanden stonden eerst dus schots en scheef en met veel ruimte her en der.

Vanmiddag toen ik thuis kwam van de kapper had Perry samen met Tim al de boodschappen gedaan, er is nu 1 la die helemaal vol zit met lekkers en ze zaten als kleine jongens te glunderen. Perry zette een schaaltje met chocoladeeitjes op tafel en ik pakte er van elke kleur 1 om te zien welke het lekkerst was, zodat ik later gewoon gericht kon pakken; Tijdens het uitpellen en opsnoepen van de eitjes las ik verder (‘Tot op het bot’ detective) en genoot van de koffie, waarmee ik de smaak van chocola liet smelten, een hemelse combinatie. Tot ik aan het laatste eitje bezig was, jongens dat was een lekkere en snel keek ik welk kleur papiertje hiervan af was gekomen; helaas had ik het papiertje zonder te kijken op het tafeltje naast me gelegd en kon niet meer zien welke dus van dit lekkere eitje af was gekomen. Jeetje, wat een pech, nu moet ik er weer 4 eten. ’t leven is hard.

Kreativ_blogger_award Deze award kreeg ik van Inge en aan mij de lastige taak om 3 andere bloggers er blij mee te maken. Kreatieve Bloggers dat zijn dan: ojee, er wordt geroepen dat ik moet komen eten, de wereld op z’n kop natuurlijk als de ouders geroepen worden, heerlijk!

0 gedachten over “attack

  1. Ada Fidder

    Leuke kip! Maar wat staat daar nou toch op de vensterbank? Een soort bak waar allerlei mensen uitspringen.

  2. marion

    lees pas sinds kort mee met je………maar leuke kip en de foto’s vind ik ronduit geweldig….Ik scrap ook heel graag………