And the winner is…..

Maar dan in meervoud, want ik trok uit drie stapeltjes elk een naam, het was leuk om te zien dat er niet alleen voor de kill ging voor de lapjes, maar ook voor het blokkenspel en voor het Kitty patroon.

Klik op de foto en zie wie heeft gewonnen, het is toevallig dat deze 3 deelnemers ook een blog hebben, als dit niet zo was, dan had ik het anders gedaan.

 photo IMG_2992_zps7703b25a.jpg

 photo IMG_2991_zps930570b4.jpg

 photo IMG_2238_zps932e4325.jpg

Wie deze lapjes wilt kopen kan hier klikken, (of rechts op mijn blog op de foto onder ‘mooie lapjes’)  ik heb nog 1 regenboogpakketje,maar ook heel veel levendige, felle en rustige kleuren, de maten staan er bij. Vind je het te eng om via ebay te kopen (alles moet de eerste keer zijn), stuur me dan een mail (scjacobsapestaartjegmail.com) met de nummers van de lapjes, en dan mail ik je terug.

0 gedachten over “And the winner is…..

 1. sylvia

  huh??? Ik heb een give away gewonnen???????? Ik heb wel drie keer gekeken…….hihi
  gaaf!!!!!!!!!!
  dank je wel voor je gelukkig hand!!!
  heppie de peppie!!!!

 2. Carin

  Ohhhh wat ontzettend leuk om dat blokkenspel te winnen !!!! Nu kan ik het dan eindelijk eens gaan maken !!
  Dank je wel Shirley !

 3. creatievelingelly

  Jippie. Dank je wel! Ik kreeg ineens een felicitatie op mijn blog en ik vatte het niet. Wat leuk dat je de foto naar het blog hebt gelinkt.

 4. inge

  een leuke en spannende manier om de winnaars bekend te maken! gefeliciteerd alle drie! en merci voor het organiseren Shirley!

 5. misssteekjes

  Dames, van harte gefeliciteerd met jullie leuke prjzen! Leuk gedaan Shirley 🙂

 6. Pingback: Workshop | Creatieveling Elly