afgesloten

Toen ik vanmiddag mijn e-mail wilde checken kreeg ik geen verbinding, iets over dat mijn wachtwoord niet klopte enz, terwijl ik daar niet eens aan had gezeten! Mijn wederhelft had er ook problemen mee gehad, maar die waren net opgelost, dus is mijn hoop dat ik ook zo weer contact krijg met mijn vriendinnen op de quiltlijsten; ook via de lijsten on-line kan ik niks lezen, er zijn geen berichten te zien, 0,0, noppes, nada, niks. Ik duik maar weer in mijn stoel, detective lezen of zo, wachten tot het weer overgaat.

Een quiltvriendin vroeg om foto’s van A Gardeners Journal voor de kleur, maar omdat het versturen behoorlijke problemen opleverde alhier, heb ik ze in mijn album gezet.

Photobucket

Heerlijk weer trouwens, het zonnetje schijnt alleen is de wind koud en erg aanwezig. Het heeft Suzanne en mij niet belet om vanmorgen de jacuzzi in te duiken, heerlijk gebubbeld en gekletst tot we rimpelhanden hadden. Op de foto -gemaakt tijdens het plaatsen vorig jaar- ziet het er zo lekker groen en zomers uit, was het maar al zover nu.

Photobucket

Een dezer dagen moet ik hem maar weer leeg pompen om schoon te maken, het water is glashelder maar er zitten vrij veel losse kalkschilfertjes in, lijkt op schelpenzand en losgelaten nagellak; komt gewoon omdat we in deze regio knalhard water hebben, het schijnt dat je het door er tijdens het vullen een ontkalker op de slang te zetten kan voorkomen. Maar het kan ook gewoon een verkoperspraatje zijn.

0 gedachten over “afgesloten

 1. Yvonne aka sommeke

  Hi Shirley,
  Niet aan je PC gaan prutsen hoor. Yahoo is druk aan het “verbouwen”. Enkele groups liggen er gewoon uit – temporarily unavailable :-((((((((

 2. Hennie

  Prachtig de tuin dames van je Gardeners Journal Quilt, ze staan mooi geborduurt naast elkaar.
  Fijne zondag Hennie

 3. Lena

  wat zien die tuindames er toch vrolijk en lente-achtig uit, misschien moet ik ‘m ook maar gaan maken. en je hebt een prachtige randstof gebruikt!