aanloop naar Kerst

Kaart1 Allemaal hele fijne kerstdagen!!Kerstkaart

Vandaag komen mijn broers met aanhang, Perry z’n broer en mijn ouders Kerstmis bij ons vieren, beregezellig en hartverwarmend, zo’n een huis vol gezelligheid. Het zullen geen witte dagen worden met Kerst, maar wel koude dagen, en laten we nu net geen gluhwein meer hebben!

Dinsdag zijn we naar Aken geweest, nog geen 2 uur rijden volgens de kaart, maar eer we op onze bestemming waren was het toch wel een 3 kwartier later. Het was heel erg mistig, zowel heen als terug, maar gelukkig was het niet al te koud en brak het zonnetje zowaar door toen we in Aken aankwamen, of dit aan ons lag betwijfel ik, maar het was wel een mooi gebaar.

De kerstmarkt (allemaal kraampjes met kersterige snuisterijen en vulling voor de maag) lag in het centrum rond de kerk en zag er heel pitoresk uit, maar na 3 uur hadden we het allemaal wel al gezien. Ik heb er wat beeldjes gekocht van Jim Shore, ‘k zal er later wel wat foto’s van maken om te showen. Een kat die er kersterig uitziet, een kerstman met cadeautjes op zijn rug en een paar beeldjes voor in de boom.

Over de boom gesproken, hier Xmas3zie je hem in vol ornaat, met nieuwe rode gouden piek (de rode piek die Evelien aanwees kostte 48 euro!); de treeskirt ligt er voor de katten onder, maar ze gaan er niet op liggen 🙁 ,  en ook wat sfeerverlichting bij de voordeur en achter in de tuin:Xmas2 Xmas  de katten negeren het tot nu toe helemaal! Iets wat je van deze dames niet kan zeggen.

0 gedachten over “aanloop naar Kerst