0 gedachten over “Images tagged "fotostream"

 1. loes uit de HW

  Ga zo door met schrijven Shirley en ik zal vaak terug komen om te lezen. Heerlijk hoe jij kan schrijven over je katers en kinders 😛

 2. Ariane

  Hallo Shirley,
  had jouw verhalen al eerder gelezen maar heb er wederom van genoten. Blijf vooral schrijven.
  groetjes van Ariane 😛

 3. Marja Mels-Boers

  Hallo Shirley,

  Als rasechte kattenliefhebster geniet ik steeds weer van de avonturen van Zipje en Zopje en Witje. Je schrijfstijl is ook enorm prettig en vol humor. Lekker doorgaan, kunnen we blijven genieten!

  groetjes Marja 😀

 4. Eva

  ik kwam deze site toevallig tegen, grappig om te horen dat er meer mensen zijn die hun katten zo noemen: ik heb er thuis 4 rondlopen waaronder onder andere Zipje en Zopje 🙂

 5. jopie bouwman

  Leuk Shirley, heel toevallig kwam ikhier terecht toen ik zocht naar Quilten. Er werd toen een ZIPJE/ZOPJE link gegeven en zie………..
  Veel succes,

  Jopie

 6. aragog

  Yessssss, helemaal gelukt dus, zo te zien! Leuke poezen. Ik heb een witte (nou ja, redpoint), een lapje en een rooie theemuts 😛

 7. aragog

  Je zou de film “The Making of an American Quilt” eens moeten zien! Die ene vriendin (schrijfster) van Oprah speelt er o.a. in mee. Gaat dus over het maken van een quilt, waarbij een hele familiegeschiedenis zich ontvouwt. En als de quilt af is, is die voor iemand in die familie. De dames die quilten praten het verhaal aan mekaar terwijl ze eraan werken. Enorm mooi en erg ontroerend!

 8. Willem Sloch

  Godsdienst is in het algemeen niet goed voor mensen. Waarom? Godsdienst maakt een onderscheid tussen “wij”en “zij”. De Wij-groep sluit zich aaneen en helpt elkaar. Ook in het bestrijden van de Zij-groep. Het geeft mensen macht over elkaar. Geen goed idee dus, er komt alleen maar ellende uit. Leuke site overigens hoor!

  Willem

 9. Ariane

  Hallo Shirley,
  sterkte maar weer met deze nieuwe buuf. Is ze alleen of heeft ze een katylisator (DH). In ieder geval geen hond die ze uit moet laten?
  groetjes van Ariane 😛

 10. Shirely

  Hai Ariane, nee, ze heeft hier geen hond, wel gehad blijkbaar. En ook geen DH, terwijl ze toch al rond de 40 is. Misschien niet voor niks?

 11. dineke

  Ach, wat lief. Hier blijft het spul binnen, we wonen aan een veel te drukke weg. Meer die beesten hebben gewoon een klokje van binnen hoor. 😉

 12. Arja

  ben nu wel heel benieuwd naar de (hopelijk technische) oorzaak. aardstralen misschien? overigens heb ik de combinatie vrouw/blond ook wel eens bewust gebruikt hoor. na een vakantie accu leeg wegens te lang niet gebruikt. tsja. wegenwacht bellen, kweenie, start niet, help. en dan was-ie zo weer aan de praat met die superkabels van mijn vrienden in het gele autootje.

 13. dineke

  Rare Sint hebben jullie zeg, geen Ladyphone 😀 Wat betreft het geld voor haar verjaardag, heeft Lisette ook gevraagd. En wat mij betreft alles beter op deze leeftijd dan de hand- en theedoeken die ik vroeger van tantes kreeg, alvast voor mijn uitzet. Bleeeeeh Sommige van die krengen heb ik nog omdat ze toen ik eindelijk op mezelf woonde onder aan ergens in een kast kwamen te liggen.

 14. Jan

  een hondeleven wil ik niet
  maar een poezeleven
  lijkt mij ook wel wat
  vooral omdat je er 7
  van schijnt te hebben

 15. Yvonne

  Aijejai…. Als tuinkabouter volgende keer komt is het misschien best dat je hem vooraf héél duidelijk maakt wat en hoe er gesnoeid mag worden. Ook medeleven heeft z’n grenzen, hé! 🙁 🙁 🙁 🙁

 16. dineke

  Ik ben getrouwd met zo’n tuinkabouter, 😀 Het snoeien doe ik zelf. Denk dat ik Guus trouwens leer ramenlappen. Staat goed zo voor dat raam.

 17. Ingrid

  Hoi Shirley, goed te lezen dat je je niet echt alleen voelt, je hebt lieve mensen om je heen…en je kunt er ook van genieten. Doen hoor !! Heerlijk dat je moeder al die dagen kan komen om te zorgen (moeders blijven zorgen he…) en dat je erachter bent dat de kids het ook prima doen in het huishouden. Het geeft een goeie ondergrond voor het moment dat ze op eigen pootjes komen te staan.. kunnen ze nooit zeggen dat ze niet kunnen koken of zo…

  Zeg, een dikke knuffel uit Zwijndrecht.. hou je haaks….

  Ingrid

 18. Yvonne

  Hi Shirley,
  Ook van hier véél dikke knuffels! Positief blijven hoor!

  Liefs
  Yvonne

 19. diny.

  Wat heb je nu weer voor leuks opgezet? En dan die ramen-lappende poes!! Om je naar te lachen. 😀

 20. Fee

  Hi Shirley, there is room for one more quilt on your bedside table! Loved to see you with Witje on the bed. Loved to see you smile.

  fee

 21. Lutgart

  Hallo Shirley,

  Hou je sterk! Vandaag was het een zonnige dag, kijk naar buiten als het goed weer is en laat het winterzonnetje je goed doen. Proficiat voor je “grote” kinderen, ze verdienen samen met jou van een extra knuffel.
  Groetjes uit ’t noorden (van België)

  Lutgart

 22. mia

  Hallo Shirley,
  een dikke kus voor jullie alle vijf, het ís niet niks wat jullie overkomt.
  Blij je verhalen weer te lezen, en wat hangt de kippenquilt mooi.

  mia , almere

 23. ansje

  Goedemorgen Shirley,
  Ik wil even zeggen dat de pruik je heel goed staat!!Natuurlijk net ff anders en de scheiding aan de andere kant. Maar een flinke bos haar. Zal best wennen zijn zo. Maar gelukkig is het tijdelijk!! Sterkte meissie. Ik denk aan je.
  Liefs Ansje 😉

 24. Mieke49

  Hoi Shirley en de rest van de fam

  die pruik staat goed (en inderdaad komen hier geen grijze haren meer)
  iedereen sterkte en hou jullie taai he
  Liefs en een dikke knuffel
  Mieke49

 25. Ingrid

  Ha Shirley, het ziet er prima uit hoor, inderdaad even op je andere foto’s gekeken en e scheiding is aan de andere kant maar de kleur lijkt me perfect… Dit is heel mooi…
  en inderdaad van tijdelijke aard..Vond Tim het ook mooi??? en de meisjes??
  sterkte hoor meid..!!
  Ingrid

 26. Dorry

  Shirley,

  Wat knap van je dat je direct alles er af hebt geschoren! Ik zou het niet kunnen, maar wel bij elke bos haar gaan zitten grienen. Wat maken ze toch prachtige haarstukken tegenwoordig. Ga je je pruikje ritueel verbranden als je beter bent?

  Dorry

 27. henriette

  Goede morgen Shirley

  Gaat het een beetje met je?
  Je ziet er goed uit met je haarstuk hoor! Het is trouwens ook een heel mooi stuk.
  Ja kijk daar anders naar omdat ik zelf ook een haarstuk heb sinds 2 jaar.
  Ik heb een erfelijke aandoening waarbij je steeds kaler wordt. Ik was er gauw aan gewend omdat het gewoon een stuk mooier is.En het eenmaal niet anders is.
  Ik hoop dat bij jouw je haren gauw weer terug komen na de behandeling. Is natuurlijk toch altijd beter.
  Sterkte hoor.
  Henriette

 28. Henny

  Hoi Shirley,
  Ziet er goed uit hoor! Als het goed is, nee als het met jóu goed is volgend weekend, dan komen we hem in het echt bekijken.
  Sterkte vrijdag, veel liefs, Henny

 29. Irene F

  Meid, wat leuk die pruik. Ja, ik ben een fan van pruiken. Jammer dat ze zo duur zijn. Hij staat je prima, dus niet ritueel verbranden als je je eigen haar weer hebt. Doodzonde. En Perry heeft nu een andere vrouw om weer verliefd op te worden.
  Blijf positief, maar dat zal wel lukken, je hebt tenminste je humor nog. Liefs van Irene F

 30. hilde

  Hai Shirley
  Ziet er prima uit meid! Fijn dat je er zo nuchter mee om kon gaan, er is tenslotte meer op de wereld dan een bad-hair-day.
  En die vriezer? ik heb er zelf sinds afgelopen zomer ook een, zoeen die je nooit meer hoeft te ontdooien omdat hij niet alles met een rijplaag bedekt. Beste koop die ik in jaren heb gedaan, spaart me heeeeel veel boodschappen doen uit. Daar ga je nog heel veel plezier van hebben!

  Liefs
  Hilde

 31. Yvonne

  Hi Shirley,
  Even een andere verpakking …. net zo mooi! ’t Is de inhoud die belangrijk is!!!
  Knuffel van
  Yvonne

 32. Diny F.

  Shirley, het zal even wennen moeten, maar jij blijft dezelfde en daar gaat het om! Ik vind je heel flink t.o.v. jezelf. Wees blij met die lieve familie om je heen.
  Elke dag denk ik aan je!
  Liefs,
  Diny.

 33. Hermie

  Hallo Shirley,
  De pruik staat je goed,al wordt het nooit je eigen.Tegenwoordig zijn ze niet van echt te onderscheiden.Je hoort vaak dat je nog mooier haar terugkrijgt.Ga je de ijskast volstoppen met lekkers?
  🙂 . Groetjes Hermie

 34. Annelies

  Evenals de anderen kan ik alleen maar zeggen, dat je pruik je prima staat. Neemt niet weg, dat ik je veel liever je eigen pruikje had laten houden, dat snap je wel.
  Je weet het, hé, even van iemand wat optimisme lenen als het jouwe even op is!!
  groeten en ik blijf voor je duimen
  Annelies

 35. Wendy vd Kolk

  Hoi Shirley,
  Je pruik staat je prachtig, inderdaad niet van echt te onderscheiden! Ik heb echt diepe bewondering voor je hoe je met deze situatie omgaat. Heb het in mijn zeer naaste omgeving ook meegemaakt, en hierdoor is mijn bewondering voor jou nog groter. Het is fijn om regelmatig een berichtje van je te lezen op QN. Heel veel sterkte verder, denk aan je. groetjes, Wendy vd Kolk:)

 36. annette

  hoi shirley: je nieuwe haar staat fabtastisch. kan me voorstellen dat het een beetje vreemd is. ik hoop dat het goed met je gaat tussen alle slechtigheid door. heerlijk dat je gezin zo lekker in elkaar zit goed voor jezelf zorgen en dubbel genieten van alle mooie momenten! hou je haaks, annette

 37. marjolein

  Hoi Shirley,
  Meteen de knoop doorgehakt, je hebt groot gelijk!! En volgens mij zitten er aan een pruik toch ook voordelen, al haalt het ’t niet bij je eigen haar natuurlijk. Ik sluit me trouwens helemaal aan bij wat Wendy hier schreef, ook ik heb in mijn naaste omgeving het e.e.a. meegemaakt zoals je weet, en daarom heb ik heel veel bewondering voor je. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Groetjes, en heel veel sterkte, Marjolein.

 38. Jeannette

  Hoi Shirley,

  Ik vind dat het je geweldig staat. Ik moest namelijk eerst LEZEN dat het je nieuwe haardos was! Kan je nagaan. Je moet je alleen niet teveel op je hals halen, je ziet er namelijk wel een beetje moe uit.
  Misschien hoor je niet zoveel van me, maar ik DENK HEEL VEEL aan je!

  Heel veel liefs,

  Jeannette (Moordrecht)

 39. Christiane

  Hoi Shirley,

  Ook ik wist niet meteen of je nu MET of zonder de pruik op de foto zat. Maar de reakties verklaren het natuurlijk. En dikke knuffel ook vanuit Keulen.
  Christiane

 40. Marja

  Ha Shirley,

  Staat pittig, je nieuwe tijdelijke haardos! Als je je goed voelt kun je de wereld ook een klein beetje gemakkelijker aan en hoeft je je in elk geval niet te verstoppen. Wel goed op jezelf passen en niet teveel hooi op je vork nemen, je hebt je energie hard genoeg nodig, wanneer volgt de volgende kuur? Succes he!!

  groetjes Marja,
  die nog goed weet hoe het voelt met een pruik de wereld te trotseren. HET KAN!!!! 😀 😕 😉 😛 😀

 41. Mariëlle

  Hoi Shirley,
  Knap van je om zo resoluut te kiezen voor je nieuwe haardos en niet te wachten tot de oude weg was (heb als verpleegkundige jaren gewerkt op een oncologie afdeling) Ik heb echt bewondering voor je!
  Fijn dat je iedereen via je log en mailtjes op de hoogte blijft houden van jullie reilen en zeilen

  groetjes mariëlle

 42. Femke

  Handig bedacht Shirley, van die broekspijpen op je hoofd. Lijkt me koud als je ineens geen haar meer hebt. Die pruik staat prima, maar dat heb je al van zoveel mensen gehoord dat je het wel moet geloven. Sterkte weer, Femke

 43. Ria van der Drift

  fijn weer je mailtje te lezen, je humor zat in ieder geval niet in je haar. Gelukkig maar. Hou je taai en laat je maar een beetje verwennen.Moeders doen dat met liefde zoals je zelf wel weet. Groetjes Ria

 44. Yvonne

  Tranen, tranen …. maar van het lachen!
  Shirley, waar blijf je het halen?
  De plant? Stekelbessen? Niet goed zeker? ;-((
  Byeeeeee
  Yvonne

 45. ina klugt

  het zijn de zaaddozen van….. ik had ook zoiets in een bloemstukje zitten en kwam er ook niet uit. Fijn van je te lezen. Liefs InaK 😉

 46. Laura

  Heerlijk weer je oude vertrouwde verhaal(tjes) te lezen.
  Mooi haar trouwens. Die zaaddozen zijn dat niet die aussie bloemen die we tijdens de workshop van Fee hebben gemaakt in het voorjaar? Sterkte met je 2e chemokuur.
  Zet hem op! Liefs Laura

 47. @nica

  Hoi Shirley

  mooie bos met haar hoor, laat je lekker verwennen door je familie.

  groetjes @nica

 48. katrien

  Fijn weer iets van je te horen,en wat een grappig idee van die slaapmuts,moest er wel even om lachen,maar dat moet toch kunnen hé.

  ja het zijn zaaddozen van……..heb ze ook eens in een bloemstuk gebruikt.

  veel sterkte met de 2de chemokuur.

  groetjes Katrien

 49. Christíane

  Van planten heb ik geen weet, sorry. :-)) Heb erg van je verhaal genoten. Wat deze situatie ook gaat veranderen, het is kennelijk niet jou humeur. Sterkte met de twede.
  Veel liefs
  Christiane

 50. Marie-Thérèse

  Nee, ik heb ook geen verstand van planten. Maar vond het wel fijn weer wat van je te lezen. Sterkte vrijdag en groetjes van Marie-Thérèse

 51. Mieke Reinoud

  Hoi Shirley.
  Had een paar degen geen internet dus hoop niet verhalen gemist te hebben want lees alles. Lekker dat het toch redelijk met je gaat. Geeft lekker moed en wat vind ik je haar leuk moet morgen naar de kapper zou wel willen dat ze me haar zo knipte. Lekker dat je fijne hulp heb Groeten aan allemaal en tot horens vanaf nu lees ik weer mee. Mieke R. 😀

 52. riet kievit

  hallo shirley

  Lees eigenlijk iedere dag je verhaal en ben behoorlijk geschrokken van de diagnose non-hodgin en de daarbij behorende behandeling, vind het heel moedig hoe je alles ondergaat, ook hoe je man en kinderen ermee omgaan al zal er hier en daar vast wel eens een traan vallen, maar kop op, en heel veel sterkte.

  De knop is een zaaddoos van de asclepias moby dick in de volksmond ook wel stierenkloten genoemd,als hij openbarst krijg je dezelfde pluisjes als van een paardebloem, misschien han je hem wegblazen in de tuin, een goed idee een tuin vol stierenkloten, zie je het al voor je? Dit weet ik niet van mezelf maar van mijn dochter die in een bloemenzaak werkt.

  de pruik staat je trouwens heel goed.

  Verder heel veel sterkte gewenst.

  riet kievit

 53. han

  Beste Shirley,

  Ik begreep van per dat , gezien de omstandigheden, het goed gaat. Ik zag je foto en heb je verhaal gelezen en dacht aan het volgende spreekwoord: achter de wolken schijnt de zon of is het niet gewoon onder die pruik blijft het zonnetje schijnen?
  Shirley ik wens je veel voorspoed en beterschap en niet veel spuugbuien in en buiten huis. Het ga je goed.

 54. ina klugt

  Volgens mij zit slecht slapen in de lucht en rare dromen ook. Ik loop al de hele week elke nacht om half twee naar beneden om een kopje thee te zetten en een mandarijntje te eten. Tegen drie uur slaap ik dan weer.
  Stom.. Sterkte vanmiddag etc. Liefs Ina.

 55. Mieke Reinoud

  Beste Shirley.
  Fijn dat het goed met je gaat en ik vind je haar prachtig en zit altijd netjes. Lees altijd al je mail maar heb een paar dagen wat gemist omdat we niet op internet konden komen (maar denk altijd aan jullie). Het allerbeste en tot mails Mieke R.

 56. Marja Mels-Boers

  That’s the spirit! Het moet immers toch gebeuren en het helpt geen moer als je er dan nog extra tegenaanziet. Ik weet het, zeggen is gemakkelijker dan doen….. Hou ej haaks en hex ze!

  groetjes Marja 😀

 57. Lutgart

  Shirley,

  ik ben een beetje laat om je succes te wensen, maar hou je goed. De hexjes meenemen is goed, maar ’t moet morgen echt nog niet af zijn. Steek je neus maar eens af en toe buiten, de lente kriebelt al hier en daar, goede temperatuur, wel veel wind en als de regendruppels komen even een dutje of wat hexjes maken.
  Hou je sterk en tot nog eens
  “de chauffeur van Yvonne”
  😉

 58. Wil Opio Oguta

  Hallo Shirley,
  De zaaddozen zijn van een plant Aesclepios. Ik hoop dat ik het goed gespeld heb. Ik heb hem vorig jaar gehad, maar helaas was hij niet winterhard.
  Wil

 59. wendy v

  Shirley, je doet het fantastisch ! Hou vol hè…
  Ik denk dat veel mensen een voorbeeld aan je kunnen nemen..

 60. Mariëlle

  Sterkte met de misselijkheid en fijn dat je meer mag bewegen. Dikke pluim dat jullie de snoei gek hebben verwijderd uit jullie schitterende tuin

 61. inge

  hoi Shirley,
  blij dat jij blij bent!
  deze knuffelquilt is van alle quiltnedquilters, van ganser harte!
  groetjes uit Poperinge!
  Inge

 62. miet

  Hey shirley
  Had je niet gedacht he zo snel een echte kant en klare “quiltnedknuffelquilt” ! We hebben je goede vb gevolgd : de ” nog maar net begonnen en al af methode” :o)) Geniet maar van al die kleine “liefdesblokjes ”
  groetjes
  Miet
  Miet

 63. Josien

  Hoi Shirley, geweldig dat je er zo blij mee bent. Hopelijk maakt deze quilt je kuren een klein stukje makkelijker in de wetenschap dat er veel mensen zijn die aan je denken.

  Groetjes Josien

 64. nelleke

  Shirley ik hoop dat je met deze quilt van ons allemaal de droevige dagen makkelijker door komt.
  Heel veel sterkte
  groetjes Nelleke

 65. mieke49

  Hoi Meisje
  eindelijk kan ik reageren . Ik dacht als ik iest stuur denkt ze vast .
  Niks uit de lief en leed mand ?????
  puufffffffff
  geniet van alles met jou en het hele gezin
  sterkte he
  liefs en een dikke knuffel van Mieke49

 66. Adrie J.

  Wat een verrassing was dat hé? Ik denk dat we allemaal wel om een hoekje hadden willen kijken, toen jij die quilt kreeg! We zijn er allemaal onder de indruk van dat dit in zo’n korte tijd is gerealiseerd! Henny en Maya hebben een bereklus geleverd, hulde!!
  kruip lekker onder deze quilt als je behoefte hebt aan een knuffel van ons!
  liefs , Adrie J. 😛

 67. Katrien Pattyn

  Dag Shirley,
  dit was nog eens een verrassing hé,En dat deze quilt je door moeilijke momenten heen zal halen daar zijn we zeker van.Geniet van alle wensen die erop staan,je zult er wel een eindje zoet mee zijn.

  dikke knuffel Katrien

 68. Jeannette Kasbergen

  Lieve Shirley,

  Een quilt speciaal voor jou om te zeggen dat we allemaal van je houden en veel aan je denken.

  Liefs, Jeannette (Maaseik)

 69. WilmaB

  Een heleboel armen om je heen. Laat je maar lekker knuffelen. Het is je zóo gegund! Met hulde aan Henny en Maya voor het snelle en vele werk.
  WilmaB

 70. Maya

  Hoi Shirley,

  Ik ben blij dat je de quilt zo mooi vindt 🙂 Het was ook een heel bijzondere quilt om te quilten, er sprak zoveel warmte uit!
  Maya

 71. @nica

  Hoi Shirley,
  volgens mij is die knuffelquilt groot genoeg om heerlijk met Perry en de kids te delen 😉 een dikke knuffel voor jullie allemaal…

  groetjes @nica

 72. S.P.

  Hey Shirley!
  Dat had je zeker niet verwacht, he? Wees er zuinig mee met knuffelquilt die met zoveeel liefde is gemaakt voor jou en geniet er van, hoor! Wij houden allemaal van jou en jouw gezin als je dat maar weet. Henny en Maya hebben echt geweldig werk geleverd, hoor. We hebben samen enorm mee geotAlvast heel veel sterkte en hou je taai !!! Liefs van S.P.

 73. Letty

  Hoi Shirley,
  Fijn om te lezen dat je blij bent met de knuffelquilt, we hebben ons best gedaan om felle stofjes uit te zoeken he 😉
  Liefs, Letty

 74. Yvonne

  Oei… lijkt wel een héle ziekenboeg zo! 🙁
  Snelle beterschap!
  DUIM, DUIM, DUIM!

  Yvonne 🙁

 75. Christíane

  Hoi Shirley,

  hou je haaks, dat spul moet je niet ook nog erbij ;-))). Gelukkig maar dat jezelf ook goed wordt verzorgd. Niet vergeten ook een beetje te egoist uit te hangen, hoor. Je hebt toch al zo veel liefde in jou hart, zal er nog genoeg voor de anderen van overblijven. LOL

  Groetjes
  Christiane

 76. ina klugt

  Hoi schat, ik vind worst ook altijd zo stinken en dat heeft niks met een of andere kuur te maken: weet je wat ik doe: gewoon de worst tegelijk met de rest opzetten, dan is het gelijk klaar.
  Dikke kus voor jezelf, Perry en de kinderen EN voor je moeder: heel knap en goed wat ze doet en het pleit voor jullie relatie. Ik zou gek worden met mijn moeder in huis.
  Xxxxxxxxxxx
  Ina Klugt.

 77. Henny

  Wat een schattige quilt heeft Suzanne gemaakt! Daar zit een groots quilter in, fantastisch hoor. Mijn complimenten. Hoe oud is Suzanne?
  groetjes, Henny

 78. femke

  Wat een gezellige verhalen Shirley, heerlijk quilten met je moeder en een dochter die ook al van die leuke dingen maakt. Het klinkt allemaal heel warm, gr. Femke

 79. @nica

  genieten zo’n dagje!!
  mooie top heeft Suzanne gemaakt, succes met doorquilten, gaat vast lukken 😀
  ik ben ook benieuwd hoe de quilt van je moeder gaat worden, ik heb ook een kleintje hangen, zo’n leuke cursus daar hebben jullie vast leuke herinneringen aan. ik ben het helemaal met Ina eens, ik zou gek worden van mijn moeder maar zo te zien hebben jullie samen net zo’n leuke band als ik met mijn zus 😀 daar hou ik het wel maanden mee uit

 80. Hermie

  Hoi Shirley,die bloemen lijken wel op het model wat je bij Dijanne hebt gequilt.(ik heb de ballen verstand van bloemen). Welk boek is dat waar de hexjesquilts in staan? Ik heb al in verschillende winkels gevraagd, maar tot nu toe 0 op het request.Ik zie dus ook uit naar jou mailtje met gescande foto. Jouw moeder had dus een verplichte pauze.Groetjes Hermie

 81. @nica

  Shirley, wel een brave patient zijn hoor 😉
  fijn dat je weer aan het opknappen bent, goed weekend gewenst..groetjes @nica

 82. marianne

  We kunnen het niet genoeg zeggen,doe je wel voorzichtig! je zult best wel weer geschrokken zijn met zo’n terugval maar nu weer vooruit kijken . Kippen tekenen kan geen kwaad 😀 😀 Met welke begin je?
  groetjes marianne

 83. Yvonne

  Hahaha… helemaal niks mis met de sokken! Zopje viel je zeker preventief aan .. foei … op dat beestje gaan zitten! 😉
  En vanaf nu toch maar de dokter (of sekretaresse) lastig vallen als je je niet goed voelt! Egoïsme kweken meid!

  Liefs van
  Yvonne (moeder nr. ?)

 84. @nica

  colliejoolie sokken 8)
  ik heb sinda kort ook een weblog ;
  niekiedesign.web-log.nl

  groetjes @nica

 85. Ria Lanser

  Lieve Shirley,

  Ik hoop dat je lekker hebt kunnen slapen met je nieuwe kussen!?

  Ga je vandaag aan je sportende kippen beginnen 🙂 ??

  Doe rustig aan meis!

  Liefs, Ria

 86. Marianne

  Lekker hoor zo’n dagje dat alles meezit, maar wat wil je met van die prachtige sokken! Nu sta je letterlijk én figuurlijk met de voeten in de warmte. Als het even niet meezit ga je liggen , sokken aan Knuffelquilt over je heen , dan ben je letterlijk van top tot teen omhuld met positieve gedachten. Als dat niet werkt…….
  Trouwens als je van die schuimplastic inlegzooltjes tegen je sokken zoomt is er geen kans op uitglijden.Moet er niet aan denken. Groetjes Marianne

 87. Arja

  drukke zaterdag. laat me raden, deze zondag doe je niks?
  televisietip van Arja: de Lama’s, mijn wekelijkse portie buikpijn van het lachen.

 88. Heidi Steven

  Hai, die Shirley. Inspirerende quilt met die kippen! Ben benieuwd hoe jou versie wordt. Vast heel anders en natuurlijk even mooi als je andere werk 🙂 Jammer van je vingers. Kun je nu niet meer hexen? Ach, dan maar op de machine. Hoop dat je kaarsvetvingers niet te lang duren. En dat je verder geen rare bijverschijnselen krijgt. XXX Heidi uit Maastricht (van Quiltned)

 89. ina klugt

  kaarsvetvingers:
  Ik heb ze ook wel eens wanneer ik veel anti reuma dingen slik. Heel stom gevoel.
  Net alsof er inderdaad een laagje spul op je vingers zit.
  En geef Suzanne maar een dikke pakkerd van me.
  Liefs
  Ina K.

 90. Hermie

  Hoi Shirley,
  Zo blijven we weer op de hoogte van het reilen en zeilen in huize krekel.Welke vis is het geworden?
  PS mijn asterixquilt is af hoor,maar wel een leuk plaatje. 😀

 91. anita

  Hoi Shirley,

  Ik lees al je verhalen en bewonder je enorm. Zoals jij zo positief met je ziekte omgaat…
  Voor de fysio heb je nu toch geen verwijsbrief meer nodig? Misschien kun je dan wat sneller terecht. Hé sterkte.

 92. Mieke49

  Hoi Shirley en fam
  gewoon een lieve en dikke knuffel vanuit Maarssen
  hou je haaks he meid
  groetjes Mieke49

 93. Christíane

  Hoi Shirley,
  vreemd he, haren opzetten, maar mijn vaders tante deed dit ook altijd omdat haar haar zo dunnetjes was. En de jouwe zal toch weer lekker groeien. Wordt zeker een heel nieuwe wereld als de smaakpapillen weer opengaan. Had ik toen ik afkikte van het roken. Wat vond ik spruitjes op eens lekker. Ben benieuwd wat je dan plots zal lusten.

  Groetjes en een dikke knuffel ook aan de familie
  Christiane

 94. Hermie

  Heerlijk als je een goede dag hebt en dan lekker kunt kletsen met andere quiltsters.
  Groetjes Hermie

 95. katrien

  Leuk te horen dat er nu en dan nog eens een quiltster over de vloer komt,dan kun je lekker wat bijpraten.
  En die muts wil ik wel zien hoor.
  knuffel vanuit het koude Wulpen.
  Katrien

 96. Christíane

  Hoi Shirley,
  heerlijk, nog een muts erbij. Goed, dat ik toch voor de sokken gekozen heb. Ben je gauw compleet ingekleed door QN 🙂 Even lachen vom de kippen, want ik lees altijd spoTTende kippen.
  Groetjes
  Christiane

 97. Ria

  Staat héél lief je mutsje, Shirley! En fijn dat je een redelijk goede dag had gisteren Vandaag ook hopelijk?!

  Liefs, Ria L.

 98. Mieke Reinoud

  Hoi Shirley.
  Ik kijk echt regelmatig op je site en lees met VEEL PLEZIER je verhalen , vind het heel knap van je zo als je op de been blijft een ander gaat liggen en jij probeert van alles te doen GA ZO DOOR. Het allerbeste en leuk van Tim dat hij op school had vertelt over de was doen . Groeten Mieke R. (ook groeten aan Perry en de kids) 😀

 99. Katrien Pattyn

  Shirley,
  lees met plezier je verhalen,wat een moed om dit steeds te doen,blijven doen hoor.De muts staat je goed hoor.Nu nog een sjaal ?????LOL.
  En al begonnen met de kippen,succes ermee.Hoe staat het met de hexjes ?
  groetjes Katrien

 100. Christíane

  Hoi Shirley,
  Meid wat lijk je sportief met deze kleren. Kan je nu helaas geen overval op de bank meer plegen. LOL. Maar dat zal je ook niet willen. Daar zijn er tenslotte geen lapjes te halen.
  Groetjes
  Christiane

 101. miet

  Hé shirley wat een leuke muts kreeg je daar ! Een leuke afwisseling voor de pruik die soms behoorlijk kan jeuken en irriteren .
  Knuffies
  Miet

 102. Arja

  valt me nu pas op, suus en jij lijken best wel op elkaar, toch? ik zie twee dezelfde gezichtjes op die foto’s.

 103. Katrien

  Mooi hoor al je hexjes,hopelijk kun je straks verder met je gele hexjes,even geduld nog,misschien komt er nog iets uit de bus.
  knuffel uit Wulpen
  Katrien

 104. Marianne

  Ik heb geduimd en hoop dat het heeft geholpen.
  Je bloementapijtje schiet lekker op. Leuk om te zien zo.
  Het wordt wel een hele kleffe boel, maar ook een knuffel van mij erbij
  Marianne

 105. Marianna

  Wow, je hebt niet stil gezeten! Ziet er erg leuk uit als geheel al! Heel inspirerend! En wat een leuke muts heeft Arja voor je gemaakt! Die is helemaal in de breifase! 😀
  Hopenlijk zijn de uitslagen goed van alle onderzoeken! Duim voor je! Hou je taai. Blij te lezen dat het redelijk goed met je gaat, naar omstandigheden!

  Liefs,
  Marianna

 106. marianne

  Wat een heerlijke foto van Witje! het lijken wel snorharen met de dauw erop , net als ’s morgens de spinnewebben kunnen zijn.
  Doe je voorzichtig!!!!!! Shirley. Door de kuren is je weerstand kleiner dus komen ontstekingen makkelijk te voorschijn.
  Fijne zondag!!
  Groetjes Marianne

 107. inge

  oei, sterkte met je kaakholte-ontsteking, klinkt zeer pijnlijk!
  lol om je verhaal van het inpakmonster en van die vrouw aan de kassa.
  Lief van Evelien dat ze zo wil helpen!
  groetjes Inge!

 108. Annette

  Hallo Shirley,

  Ik weet niet hoe groot je hexagonetjes zijn maar ik heb wel stukjes gele jaren dertig stof liggen…15 bij 15 cm.
  Het is alleen niet de zelfde print.

  Groeten van Annette

 109. Marjolein

  Hoi Shirley

  Wat schattig die kleertjes die Suzanne maakt! En wat knap van haar. Wens haar maar veel succes met de topo toets die ze gaat krijgen. Schitterende muts van Arja heb je ons laten zien. Je bent wel verwend hé, mag ook wel vind ik!! Doe maar rustig aan, fijn dat je kaakontsteking alweer afgezakt was. Dat zijn van die vervelende bijkomstigheden waar je niet echt op zit te wachten, maar je krijgt het er allemaal zomaar gratis en voor niks bij. Veel sterkte hoor, ik denk aan je!!
  Groetjes, Marjolein.

 110. Hermie

  Ha Shirley,
  Wordt nog wel gekker met de jongens,straks geurtjes etc.en misschien nog wel haren fohnen.Hoort er allemaal bij om groot te worden.
  Groetjes Hermie

 111. ina klugt

  Hoi Shirley, jouw Tim zou nog bij mijn Ferdinand in de leer kunnen. Inmiddels 20, dus je kan je voorstellen wat daar al aan smeerseltjes, potjes, geurtjes, zalfjes en zo is doorgegaan. En dat naar de spiegel rennen, het is heet waarschijnlijk dat Tim dat ook nog wel gaat doen, maar dan alleen “toevallig” nog even dat ene plukje etc.
  Hierna komen de middeltjes tegen de pukkeltjes en zo.
  Fijn van je te lezen trouwens, en….. sterkte he.
  Liefs,
  InaK.

 112. Christíane

  Hoi Shirley,
  ja, de jongens. Edgars zoon was 8 toen hij aan de smeersel en ook de haarspray begon. Kon je daarna niet meer in de beurt van de badkamer – tenminste niet zonder een gasmasker. En een kennis van mij ontmoette eens op een camping bij die douches een man die voor iedere plek huid een aandere dos met smeerspul had. Wat een gezicht. En toen hij klaar was trok hij zijn broek aan – een erg versleten en vuile leren broek met franjes. Niet te geloven. Yves Saint Laurent meets Hels Angels.
  LOL

  Groetjes en hou je haaks
  Christiane

 113. Christíane

  Hoi Shirley,
  Ik duim voor een goede uitslag en wens je ondanks alles een leuke tijd met je chemo-metgezel.
  Groetjes
  Christiane

 114. @nica

  hopen op een goede uitslag, veel succes morgen, ik hoop dat de sportende kippen je leuke afleiding kunnen geven
  groetjes @nica

 115. katrien

  Dag Shirley,
  ook ik duim voor goede uitslagen,veel succes morgen met je volgende chemo.we denken aan je.

  dikke knuffel ;Katrien

 116. miet

  Zit hier volop te duimen voor een goede uitslag ik hoop het zo voor jou !
  Is het woord dat je zoekt niet : cerebraal vocht ?

  knuffies
  miet

 117. Wendy vd Kolk

  Hoi Shirley,
  Heel veel sucses vrijdag, dat alles weer heel voorspoedig gaat! Je weblog vindt ik een groot sucses….ik kijk iedere dag of er weer iets nieuws opstaat, zat gisteren gewoon te balen! (LOL)
  groetjes, Wendy vd K

 118. Katrien

  Shirley,

  fijn te horen dat de resultaten goed zijn.Nu nog morgen een duwtje en je staat al weer een beetje verder.Veel plezier met de hexjes.Hou je brievenbus volgende week in de gaten,er komt iets aan. RaRa.

  groetjes Katrien

 119. Hermie

  Fijn dat je je nu weer even goed voelt.Ga door met hexen,doet Gerrit ook.Ik ben een ontwerp aan het maken in eq 5.Wie weet hoe mooi het gaat worden.
  Ik herinner me nog van mezelf dat ik aardrijksunde en geschiedenis maar stom vond om te leren,nu vind ik het soms wel jammer,maar ja ik heb andere kwaliteiten 😀

 120. miet

  wauw das pas goed nieuws !!! nu kan je met een “gerust “hart :o) volop hexjes maken . Het beste voor morgen !
  Dikke zoen

  miet

 121. ina klugt

  hoi meis,
  sterkte voor morgen en de dagen daarna. ik duIk een paar dagen onder met vriendinnen in een drents vakantiehuisje.
  liefs voor je maatje en de kinderen
  inak.

 122. Yvonne

  Van 9 tot 16 u? We denken aan jou terwijl je aan de ranja hangt te hexen. Niet gaan foefelen met de hexjes hoor! ;-))) Hou die maar als handprojectje, je doet het zo mooi.
  De kippetjes met de machine? OK, ik knijp een oogje dicht!
  Kus, kus, kus —- klef, klef, klef!
  Yvonne

 123. @nica

  Hoi Shirley, fijn dat het er weer op zit, wat heb je veel hexjes gemaakt!! klinkt heerlijk zo’n stoel 😀

 124. Marjolein

  HOi Shirley, die stressless fauteuils zijn echt het summum van zaligheid hoor! Wij hebben er geen, maar ik weet dat het hele goede stoelen zijn, ze worden hier nl. ook erg veel verkocht. Fijn dat het nu weer achter de rug is, en veel sterkte voor de komende dagen!!!!!
  Groetjes, en bedankt voor de snelle update van vandaag, je gaat lekker hé, met je hexjes!!
  Marjolein.

 125. ansje

  Hallo Shirley,
  Lekker zo’n stoel!! Geniet er maar van. Voor vandaag heb je het weer gehad gelukkig. Nu de lastige dagen weer doorkomen.Ik zal je missen morgen op de bee van Jeanine. Liefs Ansje 🙂

 126. Hermie

  mijn schoonzus heeft ook zo’n stoel, inclusief voetenbankje.Ze vindt het een heerlijke stoel die zich aan jouw houding aanpast.Een aanrader dus.

 127. Katrien

  hé Shirley,nu ga je als een trein hoor ,42 hexjes dat is niet niks hoor.

  groetjes Katrien

 128. inge

  heel toffe sportieve kippen! mooi met die Afrikaanse stofjes erbij, de kleuren zorgen voor een mooi contrast!
  smakelijk straks!
  groetjes
  Inge

 129. miet

  Proficiat met het schaatsen !!! Jullie hebben goud !!!! en dan nog met zo’n jonge atlete.
  Maar je sportende kippen verdienen absoluut ook goud hoor ze zijn prachtig
  groetjes
  miet

 130. Marjon de Haas

  Ik was al een tijdje heel nieuwsgierig naar hoe het met jou en je gezin gaat en ben als een haas gaan lezen op je log! Wat ben je lekker bezig met je hexjes en je sportende kippen. Die in de ringen hangt, vind ik ook zo leuk met die gekke pootjes :o)
  lieve groetjes,
  Marjon

 131. Laura

  Wat een leuke kippetjes, jij bent helemaal in de olympische sferen. En die Afrikaanse stofjes erbij, geweldig! Hippe Kippe :-))))
  Fijne dag met je moeder morgen, hoop dat de goede dagen de overhand hebben.
  Groeten
  Laura

 132. Mariëlle

  Succes met de topo toets. Hier probeer ik Elianne ook aan het leren te krijgen, maar meestal is het net zoals bij Tim. Wel makkelijk nu, maar ze leert zo nooit leren 😉

 133. Katrien

  Wat zijn ze mooi je sportende kippen,en ja hoor de lapjes gaan er leuk bij.
  hier hadden we meer regen dan sneeuw,maar we zijn de sneeuw gaan opzoeken in een binnenskipiste,kwestie van ons een beetje te trainen voor ons skiverlof.

  groetjes Katrien

 134. Astrid

  Hoi Shirley,

  Heerlijk om je weblog te lezen. Je zit volop in de kipjes zie ik…..wat een stoere hennetjes zeg! 8) Leuk project!
  Hoop dat je je de komende week goed blijft voelen. Sterkte met alles!

  Lieve groet
  Astrid C

 135. Ina

  He meissie,
  Vond het wel errug rustig op Qn wat jou betreft en vandaag al een paar maal aan je gedacht.Op mijn wenken bedient ,prompt stond er een berichtje.
  Goede berichten wat het aanslaan van de kuren en de impact op je gezondheid.
  Ga zo door zou ik zeggen.Zal wel moeten maar toch als je er zonder al teveel bijwerkingen uitkomt,zou geweldig zijn.
  Geweldige kippen hoor.Ze zijn mij ook erg aan het plagen.Moeten eigenlijk wel gemaakt worden.
  Shirley ,hou je soepel(taai houden is niet goed voor je lijf) en een dikke cyberknuffel
  Groetjes van Ina

 136. Ingrid

  Hi Shirley, net even zitten lezen en ook je stukje over stoelen..
  Nou… ik kan ze je van harte aanbevelen. Wij hebben er allebei eentje (krijgen we geen ruzie) met ook allebei een voetenbankje erbij.
  Ze zitten en liggen heerlijk joh.. echt hoor, je bent zo in de slaapstand..en zit ook zo weer rechtop. Heerlijk relaxen.
  Zeg, las ook dat je aan je derde kuur begonnen was. Gaat het goed.?? ik stuur je een dezer dagen een kaartje of een briefje…
  sterkte dus he… enne, die stoelen hebben ze niet bij Poortvliet in Tholen hoor !!! je moet echt de “echte” hebben !!!

  groetjes
  Ingrid

 137. Yvonne

  Hi Shirley,
  Woooow … hier zit speed achter! 😉 Zit ik nog te prutsen aan kip nr. 5 en de jouwe zijn al klaar! Geweldig vind ik ze, ook met de Afrikaanse lapjes.
  Duim natuurlijk mee voor nog een goeie dag morgen, overmorgen, over- over …..

  Liefs van
  Yvonne

 138. @nica

  wat zijn ze leuk die kippen!! fijn dat je je goed voelt, ik hoop dat het goed mag gaan de komende dagen, veel quiltplezier, groetjes @nica

 139. Adri Dekker

  Hoi Shirley,

  Hier even een berichtje om te laten weten dat we nog steeds aan je denken. Vindt je kippen heel grappig, echt humor die bij jouw past.
  Was blij weer wat van je te lezen op Quiltned, we missen je daar toch wel.
  Groetjes vanuit het oosten van het land en hou je taai.

  Groetjes,

  Adri Dekker

 140. Cilia

  Shirley ik wens je succes vrijdag.
  De ct scan, hart en buik ehb ik vandaag ook gehad.
  Moet meer als een week wachten op uitslag met het oog op uitzaaiïngen. Ik hoop loos alarm natuurlijk

 141. Mloes

  hoi Shirley,
  Het is haast niet te merken dat er op zoveel knoppen gedrukt wordt. Vanuit hier lijkt het alsof de energie knop ook is gevonden. Je gaat weer ouderwets lekker met de kippen, een plezier om naar te kijken! Gelukkig is je moeder er veel, dan onthoud ik mij van moederachtige opmerkingen! Ik blijf meelezen en meeleven, op je zipjezopje en nu ook weer op quiltned. Hou je taai,
  groetjes van Mloes

 142. @nica

  hmm dat is geduld oefenen als je nu op een nieuwe kip moet wachten 😉 wat een lekkers hebben jullie gekregen, lief hoor!!
  groetjes @nica

 143. @nica

  wat een goede berichten allemaal, bling, bling vrieskastje hoor 😀 en wat heerlijk als je de huiskamer weer gezellig in kan richten , wel opletten dat je genoeg rust hoor…
  groetjes @nica

 144. Katrien

  Shirley,
  allé ge kunt u nieuwe vriezer beginnen vullen en zo te zien kan er heel wat in.
  En succes met de ligstoel,lekker luieren nu en dan.

  groetjes Katrien

 145. Christíane

  Hoi Shirley,
  zag eerst geen diepvries maar slechts een wasmachine met droger. LOL. Stond de DV ernaast. En ik had me al afgevraagd waar de nieuwe stoel komt te staan met ook nog het bed erbij. Dus die mag je uitzwaaien. Heerlijk. Voel je zeker iets minder ziek als het weer nomaal een schoon uitziet in de kamer. En de quilt staat zeker ook leuk op de stoel.
  Groetjes
  Christiane

 146. Janny

  Hoi Shirley,

  Jij moet vanmorgen wel gedacht hebben dat ze er wel heel vroeg waren om je ziekenhuisbed op te halen. Sorry hoor maar charlotte heeft een kapotte brommer en die moest ik dus wegbrengen naar Essen. Ze moet om 7 uur al met de schoolbus mee. Ik was toen toch onderweg en in de buurt, dus vandaar. Hoe vind je de quilt? Isie naar je zin? ik hoor of zie je binnenkort weer wel.P.s. Voor de vroege ochtend vond ik eerlijk gezegd dat JIJ er beter uit zag dan ik LOL

 147. Yvonne

  Hou je je nog wat rustig met al dat nieuwe? (beetje bezorgde vraag)
  Dikke bravo voor het teamwerk, weer een héél mooie troostquilt.

  Knuffel van
  Yvonne

 148. loes uit de hw

  Je troostquilt is weer heel speciaal geworden. Het is toch wel leuk om aan zo’n quilt te werken. Ben blij dat je af en toe weer een klein beetje kan doen, houd je taai en ik lees graag je zip/zopje weblog.
  dikke knuffel loes uit de hw.

 149. Ellie

  Ik ben blij te lezen dat je weer wat beter bent, en wat is die quilt weer mooi geworden! Hij is werkelijk prachtig, ik kan bijna niet meer wachten om hem te geven 😉

  Liefs Ellie

 150. Marianne

  Wat is de quilt weer mooi geworden. Heerlijk hè dat je kamer weer “gewoon” is. En dan dat schuchtere begin van de lente bij je in de tuin…. Meid het kan niet op.
  Kun je straks vanuit je stoel in de tuin kijken? Davos aan huis is het dan LOL
  Lieve groetjes Marianne 😕

 151. Katrien

  Shirley,
  lijkt me een heel makkelijke stoel,en als je er al in slaap in valt dan zal het zeker een makkelijke zijn.En vorderen de hexjes nog een beetje ?

  groetjes Katrien

 152. Hermie

  Mooie stoel Shirley,lekker dat je kamer weer normaal is.Als je nu moe bent hoef je de trap niet meer op,kun je in je stoel slapen.
  Groetjes Hermie
  PS: Gerrit zit bijna aan de 3.000 hexjes.

 153. mieke49

  Hoi Meisje

  Die stoel is mij bekend en inderdaad een heerlijk ding
  gebruik hem maar lekker
  ook laat jij je niet opjagen door Gerrit hoor met zn 3.000 hexjes ha ha ha
  meisje sterkte met alles wer en een dikke knuffel vanuit Maarssen

  Mieke49

 154. @nica

  Shirley een heel relaxte foto 😀 beterschap voor iedereen, hier zijn ze ook alweer bezig…

 155. Arja

  hiha, goeie stoel als je er meteen in in slaap valt. ik zat ook eens in de flat van iemand anders te wachten op het bezorgen van een nieuwe bank. na de aflevering er meteen op gaan liggen, de nieuwe eigenaar trof mij er slapend op aan en de bank was goedgekeurd. 😀

 156. Gertiena

  Ik heb even rond geneusd op jullie log. Leuk hoor. Maar ik zie zipje nergens en zopje ook niet.

  Zijn ze ergens uitgegleden? hihi

 157. Dita

  Shirley, allemaal heel normaal!. Niets om je zorgen over te maken. Het is allemaal heel herkenbaar voor mij. Eigenlijk komt het me te dichtbij. Ik moet over 2 weken weer op controle bij de oncoloog. En dat blijven (ook na 2 jaar) spannende tijden.
  Dita 😉

 158. Mieke Reinoud.

  Shirley wat heerlijk voor je dat je zo snel een stress less stoel hebt ik heb er zelf ook heeeel veel plezier mee val er regelmatig in in slaap. Gaat je goed Mieke R.

 159. @nica

  jullie kunnen weer lekker vooruit met je diepvriesje 😀
  spannend blokje, ben benieuwd hoe dat gaat worden…
  ik hoop dat je je goed blijft voelen!!!

 160. dineke

  Mooi blokje van je moeders quilt, ben heel benieuwd hoe de quilt hiervan gaat worden. Jij hebt trouwens flink ingeslagen zeg met die joekel van een kast nu al vol. Doet me eraan denken ik moet nog even in onze kist duiken voor vanavond.

 161. Judith

  Leuk blokje. Een geruststelling voor Suzanne, ik woon dus in Noord-Holland, maar qua plaatsen hier ben ik ook niet fantastisch (woon hier nog niet mijn hele leven)

 162. inge

  hoi Shirley,
  wat tof dat die ‘dikkie dik’ quilt zo’n goeie bestemming krijgt, het meisje zal er zich echt in kunnen koesteren.
  vele groetjes
  Inge

 163. Hermie

  bij dat berichtje heb je denk ik nog wel even een traantje weggepinkt,een fijn gevoel toch dat de quilt zo goed terecht komt.

 164. Yvonne

  Van carnaval zie je hier niet veel op straat, ik schrok me dus een bult toen ik vandaag een ventje van een jaar of 10 met een snor zag. Zo jong al?
  Centje viel een uurtje later toen ik neefje van school moest halen! Die had nl carnaval op school gevierd.
  Dubbel genieten van de goeie momenten, hé!
  Liefs van
  Yvonne

 165. Adrie J.

  Hoi Shirley,
  Wat zijn die dochters van jullie prachtmeiden! Suzanne met haar heksencostuum? en Evelien met dat enige pakje!!!!
  Wat een prachtig haar heeft zij ook! Net als mijn dochter, ook donkerrood en krullen.
  Ik hoop voor jou dat het nachtelijke zweten niet te vaak voorkomt na een kuur, maar dat het bij 1x blijft per keer!
  Xieje, roetjes, Adrie J.

 166. Marja Mels-Boers

  Ha Shirley.

  Als ik het zo lees, je nachtzweten en je goede dag ervoor, denk ik even terug en vermoed dat je toch teveel genoten hebt van je goede dag. Alles er uitgehaald wat er in zat en dat moet je vervolgens bezuren. De chemo is een zodanige aanslag op je lichaam, dat er bergen energie gaat zitten in het weer op peil brengen van je bloed en conditie. Als je dan zelf ook nog een berg opgebruikt volgt onherroepelijk de man met de hamer. Gewoon een seintje van je lichaam dus dat je het heus nog even kalmaan moet doen. Die angst laat je inderdaad niet zomaar los, je moet er een plekje voor inruimen waar het het minst gevoed wordt. MAkkelijker gezegd dan gedaan, weet ik. De 15de mag ik weer voor controle en ik heb mijn lijst met klachten al weer klaar. Altijd toch weer spannend maar ook fijn dat je nog wat toezicht hebt.
  Wat die slijmvliezen betreft en het vreemde gevoel in je hoofd, neus en holtes, gewoon een kwestie van een tekort aan slijmvlies vanwege de chemo. Alle sneldelende cellen in je lichaam krijgen een opdoffer. Wat mij heel erg hielp is een simpel neusdruppelverstuifflesje (scrabble, LOL) goed spoelen of nieuw kopen bij de apotheek, vullen met afgekoeld gekookt water en elke keer even je holtes “opfrissen” De rare smaak en het vreemde geuren ruiken zal nog wel even aanhouden tot een poosje na de chemo. Het komt en het gaat, wisselend.
  Hou je haaks he, je bent al een flink eind op weg!!!!!!!

  groetjes uit Nijverdal,
  Marja

 167. Arja

  ik zag zo’n heksje op tv maandagavond, tijdens een reportage over de olympische trein die in Roosendaal stopte. misschien was het jouw heksje wel… ze ziet er gaaf uit zeg!

 168. inge

  hallo Shirley,
  we duimen voor de chemo morgen, voor het onderzoek dinsdag en voor het resultaat volgende week vrijdag!
  vele groetjes
  Filip en Inge uit Poperinge

 169. Wendy vd Kolk

  Lieve Shirley,
  Miste je verslag inderdaad al, maar toch heel logisch dat er zo nu en dan even een dip om de hoek komt? Het is niet niks wat je allemaal meemaakt!! Heel veel sucses met de volgende kuur, en ik duim met je mee voor een goede uitslag volgende week. groetjes Wendy vd Kolk (Delft)

 170. Jacqueline uit E-L

  Hi Shirley, ook ik miste je ! Het droeve zinnetje trof me de vorige keer : levenslange angst……..ben je mal meid, een oud Hollands spreekwoord zegt : alles sal reg kom ! Heel veel sterkte de komende week met kuur en uitslagen.
  Liefs, Jacqueline.

 171. Yvonne

  Mag ik weer klef doen?
  Klef, klef, klef …. dikke knuffels voor morgen!
  Yvonne

 172. miet

  Hoi Shirley , ik wens je het allerbeste voor morgen en een fantastisch resultaat voor al je onderzoeken !! Dikke knuffies
  Miet

 173. @nica

  sterkte meid voor morgen, veel gezelligheid gewenst met je kamergenote…..

 174. Ingrid

  Hoi Shirley, morgen/ dus vandaag een goeie dag, houd je rustig joh. Je verzet toch wel heel veel en dat kost energie, en je lichaam heeft veel energie nodig… Ik ga nu duimen voor je, hopend dat je onderzoeken goed resultaat laten zien. !!! duim/duim/duim/duim/duim/duim/uim/duim/duim/duim/ duim/duim/duim/duim/duim/duuuiiiiimmmmmmmmmmm

 175. Hermie

  jij bent iemand die goed kan relativeren,dus je knokt je wel door je dipjes heen.en wat het “even” een voorbeeld maken in eq 5 betreft,daar mag je wel iets langer dan even voor uittrekken.Kost veel tijd om al die kleine vakjes te kleuren,maar het is wel leuk werk,ik ben bezig voor Gerrit iets te ontwerpen van zijn hexjes.Ooit zul je het resultaat zien.He meisie,sterkte he met je volgende kuur,dat je maar niet al te beroerd mag worden ervan.
  Knuffel van Hermie

 176. Katrien

  Dag Shirley,
  ook van mij het allerbeste met de 4de kuur en natuurlijk met de resultaten van de tests.Hou het wat rustig aan meid,dat is zeker nodig voor je lichaam.
  Sterkte,DUIM,DUIM,dikke knuffel.
  Katrien

 177. Pat

  Hi Shirley,
  Even hallo zeggen en een dikke knuffel sturen.
  fijne weekend 😛
  Pat

 178. Mloes

  Hoi Shirley, ik hoop dat je je vandaag lekkerder voelt, en je ook goed blijft voelen als je merkt dat er geen midsomer murders was! Een nieuwe engelse serie, ik vond het wel leuk. Sterkte met de chemische rommel, het doet zijn werk moet je maar denken…Groetjes van Mloes

 179. @nica

  oooh getsie vervelend dat je moest spugen 🙁 ik hoop dat je een fijne zondag hebt en je je wat beter mag voelen..
  sterkte @nica

 180. Mieke Reinoud

  Hoi Shirley.
  Lees iedere keer vol spanning je belevenissen en vind dat je het zo met zoveel humor doet (houdt je op de been hoor) . Vreselijk knap hoor en fijn nog steeds voor wat ik dacht positieve berichten hoe het met je is. Heel veel sterkte de komende week. Sterkte en het beste Groeten aan iedereen Mieke R.

 181. Marjolein

  Hoi Shirley
  Hoop voor je dat het nu weer wat beter gaat met je. Veel sterkte de komende dagen!! Ik denk aan je.
  Liefs, Marjolein

 182. marianne

  Hoi Shirley.
  Ik hoop dat het spugen maar eenmalig was. Ik ga er voor duimen.
  Groetjes Marianne

 183. Janny

  Hoi Shirley,

  Het is na half 11 !!!!!!!!!!!
  Of moet ik het niet zo tijdgebonden nemen.
  Ik kan helaas niet naar je toe komen, ben weer verkouden. Charlotte is carnaval gaan houden en natuurlijk ziek na afloop. Geert aangestoken, ook goed ziek geweest en ik… Ik heb helaas weer een staartje te pakken.
  Ik hou je website in de gaten en hoop dat jede uitslag er zo snel mogelijk op zet.
  Veel lieve groetjes ook van de dinsdagavond club. We duimen allemaal mee voor je.
  Groetjes Janny

 184. Laura

  Hey Shirley,
  Heel veel sterkte morgen, hoop voor je dat het een beetje meevalt. Denk er maar aan dat er morgen een heleboel mensen lopen te duimen… speciaal voor jou!
  Hoop op een goede uitslag voor je.
  groetjes
  Laura

 185. Jacqueline uit E-L.

  Gelukkig, dat zit er op ! Nu nog Vrijdag de uitslag, we blijven duimen.
  Succes met je Storybook, liefs Jacqueline.

 186. Christíane

  Hoi Shirley,
  Ook ik duim hevig door hoor. Je hebt weer voor een prachtquilt gekozen. Veel succes daarmee. En de uitslag zal zeker goed zijn. En toch is het en opluchting als je het echt WEET.
  Groetjes
  Christiane

 187. inge

  wat een prachtige quilt ga je nu maken! heel mooi! het zal je hopelijk wat afleiden van vrijdag!
  ik blijf duimen!
  groetjes
  I.

 188. riet kievit

  van harte gefeliciteerd ook je man en kinderen die dit toch ook allemaal mee moeten maken.En heel veel sterkte met de rest van de chemokuren. maar die onderga je nu met een ander gevoel, en dan wordt het toch een beetje anders

 189. Mloes

  HoiHoiHoi, wat fijn, gefeliciteerd! Lekkere opluchting..Vier ze, groetjes van Moes

 190. Marjolein

  Shirley, van gaaaaaaaaaaaaaaanser harte gefeliciteerd, wat fijn voor jullie!!!!! En wat een snelle uitslag al!!!!
  Nu nog de laatste weekjes, en inderdaad, garantie heeft niemand !!
  Groetjes, Marjolein.

 191. Yvonne

  Héééééééél grote zucht van opluchting…..
  Chemo is wel rot maar het heeft geholpen en die laatste 4 haal je nu op je sokken…
  Feestje in huize Jacobs!

  Liefs van
  Yvonne 😛 😛 😛

 192. Adrie J.

  Shirley, wat is dit een fantastisch bericht!!!!!!!

  Wat zullen jullie je opgelucht voelen, geniet er van ik hoop je snel weer eens te zien.
  knuffels van Adrie voor jullie hele gezin.

 193. Ria Lanser

  Meisje wat ben ik blij voor jou en je familie!!!
  Hou je taai de volgende kuren.

  Dikke kus, Ria XXX

 194. ria van der Drift

  Wat een goed bericht. Ik kan me de feeststemming in huize Jacobs voorstellen. Laat de zon maar schijnen. Liefs Ria

 195. AnitaP

  Wat heerlijk Shirley. Alsof je opnieuw het leven hebt gekregen. Gefeliciteerd!
  Groetjes, Anita

 196. Hermie

  Shirley en familie,heerlijk zo’n goed bericht. Sterkte met de nog komende kuren.
  Groetjes Hermie

 197. Mieke Reinoud

  O. Shirley wat heerlijk voor jullie allemaal want een heerlijk gevoel likt mij zo GEFELICITEERD dat mag toch wel al he~!!!. En ik vind dat jullie het fantastisch met zijn alle doorstaan hebben. Groeten Mieke R. 😛

 198. Katrien

  Shirley,wat fijn om zo’n nieuws te krijgen,ik zie je zo stralen.Toch nog sterkte voor de kuren die nog moeten komen.

  liefs Katrien

 199. Ria A

  Shirley, Perry en de kids van harte gefeliciteerd met de uitslag.
  Ik kan mij voorstellen de dag kan niet meer stuk.
  heel veel strerkte nog met het vervolg.
  hartelijke groet Ria 🙂

 200. ina

  Shirley en de rest ,wat een fantastisch bericht.Ben helemaal blij met jullie mee.Een heeeeeeeeeeeeeele dikke knuffel van Ina

 201. Else

  Lieve Shirley en familie, wat een heerlijk bericht. Gefeliciteerd met de uitslag! Dikke knuffel Else

 202. Wendy vd Kolk

  Wauw, Shirley wat een fantastisch nieuws voor jou en ook je gezin!!! Gefeliciteerd hoor…..en nu op naar een geweldige zomer he!
  groetjes, Wendy vd Kolk

 203. Jantine Urban

  Oh, shirley, wat heerlijk, heb niet zoveel meer toe te voegen aan voorgaande mails…
  groetn Jantine

 204. Jacqueline uit E-L.

  Geweldig ,wat fijn dat je zo snel al een goed bericht hebt gekregen !Van harte proficiat voor jullie allemaal, liefs van Jacqueline.

 205. ditte en edwin

  Geweldig wat een nieuws!! zo snel hadden we niet durven hopen. Super!! Proficiat voor jullie allemaal!!!!Liefs van ons allen

 206. Dita

  Van harte gefelciteerd en een dikke knuffel voor jou en de hele familie.
  En die 4 chemokuren…daar kom je ook wel doorheen. 🙂 🙂 🙂

 207. Mieke49

  Hoi Luitjes

  ik sluit mij gewoon bij alle lieve woorden en wensen aan

  geniet van alles

  een dikke knuffel van uit Maarssen
  😀 😀 😀

 208. lutgart

  dag 1 van een nieuw leven, grijp deze kans met beide handen en geniet….
  toch nog sterkte er komen nog enkele kuren…. maar de zon schijnt!!! 8) 8) 🙂
  al is het hier mistig en nat groetjes
  Lutgart vanuit de Antwerpse haven

 209. Christíane

  Geweeeeeeeeeeldig.Nu schijnt ook hier de zon door alle regendruppels door. Meid wat ben ik blij voor jou, jou gezin, en – moet ik toegeven – ook voor QN en mezelf, want je vrolijkt de hele boel toch zo op. 😀 😀 😀
  Dikke knuffels
  Christiane

 210. Helen

  Hoi Shirley en fam, (ook je ouders!!)
  Wat een geweldig nieuws. Na zo een zware tijd, kan dan ineens de zon weer schijnen. Zet hem op naar het laatste eindje. Dit geeft je weer (geestelijke) energie.
  Je doet het immers niet voor niks.
  Ik duim voor je dat je niet meer misselijk hoeft te worden.
  De andere bijwerkingen zijn al erg genoeg.
  Ik heb ook veel bewondering voor je ouders. Je moeder die 2 uur reist om je te komen helpen. Jij zou het ook doen…..maar toch heel fijn voor je dat je haar hebt.
  liefs uit Laren

 211. @nica

  Fijn dat dat er weer op zit, hopen op goed nieuws!! veel plezier met je kat met zonnebloemen, erg mooi hoor!

  groetjes @nica

 212. Annelies

  Toevallig even de berichten gelezen en kwam dat even goed uit!! Wat een heerlijk nieuws voor juliie!!!
  sterkte en kracht voor de laatste loodjes, dus de kaarsjes en de schietgebedjes blijven nog even,
  groeten Annelies

 213. Gudrun Callewaert

  Fantastisch!! Er moet een enorme last van je afgevallen zijn. Nu nog die vier chemokuren afmaken en je mag al terugkijken op een lastige periode. De toekomst lacht je al weer tegemoet. Voor iedereen een hele dikke knuffel.
  groetjes, Gudrun

 214. Letty

  Hi Shirley, wat heerlijk om dit goede nieuws te lezen, wat een opluchting he! Sterkte met de laatste 4 chemo’s, fijn om te lezen dat je zo positief bent.
  Liefs, Letty

 215. ina klugt

  aan alle goede bovenstaande wensen heb ik dus niks meer toe te voegen. Jippie……… Dikke kus voor jou en de jouwen.
  xxxxxxxx
  ina.

 216. miet

  FANTASTISCH SUPER GOE NIEUWS !!!! Laat de champagne maar al eens goe knallen :o)

  miet

 217. Janny

  Jammer dat je van de chemo’s nog moe wordt anders kon je lekker een dinsdagavond al weer komen.
  Geintje. Heeeeeel goed nieuws, wat zijn wij hier blij voor je en natuurlijk OOK voor Perry en de kids. Lekker van het goede nieuws genieten.

 218. Josien

  Shirley net als wat de rest zegt: VAN HARTE GEFELICITEERD. En natuurlijk ook voor je gezin.

  Josien (joosje)

 219. @nica

  geweldig nieuws!! echt even een feestje bouwen met je mannetje kids en ouders 😀 😀 😀
  groetjes @nica

 220. Laura

  Hoi Shirley,
  Wat een toepasselijke naam voor de Storybookfarm, Sunny Side Up! De zon schijnt bij jullie in huis, proficiat met de uitslag, wat een opluchting. Nog ‘even’ die chemokuren, hoop dat je er niet te ziek van bent en dan aansterken…. op naar de zomer! Echt iets om naar uit te kijken. Sterkte nog hoor!
  ps. Heeft Perry de postzegels nog ontvangen?
  groetjes
  Laura

 221. dineke

  Nog heel erg gefeliciteerd met de goede uitslag. Ik ben weer vreselijk jaloers op je zonnebloemen. Ooit wil ik dat ook kunnen. Ja knippen kan ik wel natuurlijk, maar dan in stof en alles zo mooi op z’n op z’n plek.

 222. rens

  Shirley en familie gefeliciteerd met de uitslag. De komende chemo’s kunnen je misschien nog ziek maken maar je weet dat de uitslag goed is. Je hebt de zwaarste strijd al achter de rug. Na dit goed uitrusten want je zult je echt uitgeput voelen na al de chemo’s.
  Die Sunny side up ziet er goed uit.
  Rens.

 223. @nica

  Shirley wat fijn om vooruit te kunnen kijken en plannen te maken!! heerlijk dat je merkt dat je kids zo opgelucht en blij zijn 😀 prachtig je zonnebloem wat zijn dat veeel stukjes…… ik hoop dat de andere lapjes er snel zijn, kan je lekker verder.

 224. Jacqueline uit E-L.

  Die zonnebloemen wat een pracht en zo toepasselijk nu !
  Zitten de blaadjes met Vliesofix op en aan elkaar ?
  Ik vroeg me al af waarom je niet steeds je eigen “rode” neemt maar nu weet ik het : de accu !
  Fijn weekend,liefs van Jacqueline.

 225. Marianna

  Shirley, wat een goed nieuws! Ben zo blij voor jullie allemaal! Heerlijk dat je voorzichtig weer wat toekomstplannen kunt gaan maken! Natuurlijk moeten de andere kuren ook nog ‘even’, maar je hebt weer wat positiefs om naar uit te kijken! Deze zomer kan nu al niet meer stuk he! Die prachtige zonnebloemen passen er inderdaad super bij! Geniet er maar goed van. Sterk je ook van aan!

  Groetjes,
  Marianna

 226. Katrien

  Shirley,
  ik ben ook zo blij voor jullie allemaal,en dat je nu toch ietsje kunt plannen.En die 4 kuren die nog moeten komen die ga je met plezier aannemen,wetende dat het alleen maar possitief is.Sterkte nog en vele groetjes uit Wulpen.
  Katrien

 227. Heidi Steven

  Hallo,

  Wat ben jij productief ineens. Kijk ik een paar dagen niet zie ik allemaal nieuwe stukjes. Dan gaat het zeker goed met je. Wat geweldig die uitslag. Dat zal een hele opluchting zijn geweest. Ik ben heel blij voor jullie allemaal. Nog even doorzetten en dan ben je ook van die kuren en de vervelende bijwerkingen af. Je zal maar last hebben van dat gehinnik 🙂
  Heel veel liefs weer vanuit Maastricht naar Roosendaal voor jou, man en kinders.
  Groetjes,
  Heidi uit Maastricht

 228. Marianne

  Wat ziet er dat weer prachtig uit dat gebladder op de vloer. Je gaat weer lekker, en wat heerlijk dat je vooruit gaat denken over vakantie. Zeker met dit stomme weer hier extra aantrekkelijk om er alleen al aan te kunnen denken.
  Ik heb trouwens wel eens iemand in de apotheek gehad met ,,,, inderdaad een coldpack waar je normaal een inlegkruisje legt. En het hielp !!! zei ze maar ze noemde het geen gehinnik maar had er een totaal andere naam voor die ik hier maar niet zal schrijven 😛 🙂
  Met de capsules is het trouwens zó over hoor, houd moed 😉
  groetjes Marianne

 229. Bas

  Wist wel dat Perry goed kan koken…. En heerlijk om te horen dat jij positief nieuws hebt gekregen. Je wenkbrauwen zijn me nooit eerder opgevallen:-) Teken er maar iets moois op, kan iedereen van genieten.
  groetjes, BAS

 230. Hermie

  Ha fijn zo”n goede dag,ik lig hier dubbel van het lachen om het slaatje bla,zal zeker blaadje sla moeten zijn?hahahaha,in ieder geval was het lekker
  groetjes Hermie en een fijne zondag

 231. ria van der Drift

  Weer een stapje vooruit Shirley, maar houd wel de rem er een beetje op. Geniet maar van het zonnetje en alle lente voorboden die je nu gaat ontdekken. Ik zag bij mij in de tuin de hyacinten al aardig omhoog komen . groetjes Ria

 232. @nica

  Shirley spannend weer alleen, heerlijk om poetsservice te krijgen 😉 inderdaad een stevige waai foto van Evelien!
  hier ook een topo toets gestampt 😀 oost zuid-oost Azië , het is voor ons altijd een sport debiele namen te verzinnen voor hetgene je niet zo goed kunt onthouden…. “Sjoel” voor Seoel en ” jankt-ze-kiang”voor Jangtsekiang’ (grote rivier in china…) succes Suzanne

 233. ina klugt

  hoi, ook beugels gaan weer weg. je met er even doorheen maar ja…. vertel dat maar tegen een tiener.
  xxx
  ina

 234. Katrien

  Hallo Shirley,
  een beugel ?niet erg hoor,mijn 3 kids hadden er ook een trouwens de jongste nu nog,je moet maar denken dat ze achteraf een mooi gebit zal hebben.
  groetjes Katrien

 235. inge

  hoi Shirley,
  toffe foto van de bezoeksters en de mand.
  ook de tweede versie van de mand is best wel tof!
  vele groetjes uit het ijskoude, maar zonnige Poperinge!
  Inge

 236. dineke

  Hij is mooi zo Shirley, de kleuren mogen dan op de foto wat flets zijn, ze zijn wel mooi in verhouding met elkaar vind ik. Ik ga dat appliceren proberen echt, maar voorlopig nog even vol ontzag bewonderen.

 237. Hermie

  Prachtig Shirley,deze zou zo bij mij aan de muur kunnen hangen,de kleuren passen perfekt hier 😀

 238. Hermie

  wat een gezellige foto en wat leuk die mand met kadootjes,lijkt wel een 10 dagen pakket 8)

 239. Yvonne

  Klopt zeker, in het echt was het nog vrolijker en poes is nu ook niet meer van steen.
  Beterschap met de uitgang en nog wat geduld met de schuttingman.
  Kus van
  Yvonne en co

 240. Christíane

  Hoi Shirley,
  ik vind je “trage” tempo nog steeds bliksemsnel. En de uitkomst is zoooo lief. Twee van de dingen van die ik hou op een quilt. Dit wordt een prachtstuk. Je moet jezelf geen uitbrander geven omdat je moe bent. ’t is natuurlijk een onnozel toestand. Sterk genoeg om niet altijd in slaap te vallen, maar de nodige energie iets te doen ontbreekt je vaak. Maar het gaat weer over.
  En mijn duimen staant al klaar voor de volgende chemo.
  Groejtes
  Christiane

 241. Adrie J.

  Jee, Shirley!!
  Wat wordt dit weer mooi! Die poes is precies in de kleur van de roze/rode kater van de overkant bij ons, zoooooo mooi, net echt! Die kat heet Barney en dat is een naam die echt bij hem past, lekker mollig en zo stoïcijns als een butler die Barney heet! LOL
  Sterkte met je zwakte, en best kans dat je een virusje te pakken hebt, net als de helft van ons land, ik ook . blehh!!

  groetjes, Adrie J.

 242. Hermie

  ik moest nog even weer genieten van die mooie zonnebloemen en de poes die zo verlekkerd zit te kijken naar de vogel.
  8)

 243. Arja

  hihi, ben jij ook altijd zo blij als je je auto terug kan vinden? niet alleen in de parkeergarage, zelfs hier in de buurt heb ik er last van… waar heb ik ‘m ook alweer neergezet? kortom, je bent niet de enige wiens geheugen op een vergiet lijkt.

 244. Mieke Reinoud

  Nou Shirley daar zou ik ook bekaf van zijn zoveel emoties en boodschappen. Dacht dat het alleen mij gebeurde pasje kwijt. Heb het gepreteerd om hem in het pinapparaat te laten zitten en ook het geld, vond het zo raar dat alles eruit was toen ik na 5 minuten terug kwam en eigenlijk een meneer de schuld gaf. Sterkte en ga zo door. Mieke R.

 245. ina klugt

  om gek van te worden, pasjes!Ik was laatst in Zwolle en daar stonden, bij terugkomst, drie dezelfde groene auto;s naast elkaar op de parkeerplaats. Ik nergens op letten natuurlijk, de eerste hm vreemd sleutel past niet. He kinderstoeltje in “mijn”auto??????? Nou ja, de derde was het, ik had echt het gevoel dat ik dement aan het worden was; maar het gekke komt nog, er stond een meneer te frummelen aan mijn auto die ook zo iets had van hoe kan dit nou? Nou ja en dat was de meneer van het kinderzitje!.
  Dus geen zorgen om maken, komt veel vaker voor zit soort dingen.
  xx
  Ina.

 246. mieke49

  Hoi Meisje

  zo dat heb jij ook weer achter de rug he
  het einde van al dat gedoe komt lekker in zicht he
  ik denk aan je
  een dikke knuffel van uit een zonnig Maarssen

 247. ria van der Drift

  Fijn dat dat ook weer achter de rug is en nu maar genieten van deze stralende dag, tenminste hier in Nieuwegein straalt de zon. Lieve groet Ria

 248. Marjolein

  Hoi Shirley,
  Iedere keer weer een stapje verder, fijn dat dit ook achter de rug is nu. Nog even doorzetten hé, ik denk aan je hoor!!
  Groetjes, Marjolein

 249. Katrien

  dit is dan ook alweer achter de rug,wel met wat narigheid maar dit gaat wel over.Hou je goed hoor.

  dikke knuffel Katrien

 250. inge

  pecannotenkoeken? dat zal weer iets typisch hollands zijn zeker? LOL. waat in ieder geval niet wat ik me erbij moet voorstellen.
  groetjes van Inge die blij is dat je scan goed verlopen is!

 251. Marianne

  Jammer dat de bedrust niet je gegund was, maar heerlijk dat je dit weer achter de rug hebt. Ik ga duimen dat je darmen vannacht rustig blijven.
  Hugs Marianne

 252. ina klugt

  vandaag dan maar weer gewoon? heb je lekker geslapen na alle bruine avonturen van de afgelopen dagen?
  xx
  ina

 253. Yvonne

  Wooow … dat is durven!
  Ondanks de korte nieuwe stoppeltjes is het een vrolijke foto! Houden zo, die lach, je komt er! 😛
  Genieten van de nieuwe schutting en van je goede hulp!
  Liefs van
  Yvonne

 254. Christíane

  Hoi Shirley,
  staat ook netjes met skinhead. Hier zeggen we “Een mooi mens wordt door niets mismaakt.” Voelt het als met een babyhoofd? Zeker lekker pluizig. Zie ik nu pas hoe klein de paardenquilt eigenlijk is. Waardeer ik jou werk destemeer.
  Knuffels en een pluim voor Evelien
  Christiane

 255. Marianna

  Goed zo! Dat is zelfvertrouwen zeg! 😀 Inderdaad het eerste uiterlijke teken dat het echt goed gaat! heb je al een vakantiebestemming uitgezocht? Alleen al leuk dat je er weer over na kan denken! Je quiltje wordt erg mooi! Lekker fleurig! Past goed in deze tijd van het jaar! Nu nog wat warmenr worden! Nee, niet alleen onder je pruik als je je pasje kwijt bent…..LOL!
  Sterkte met de laatste loodjes!

  Groetjes,
  Mrianna

 256. Arja

  hihi, ik kan me voorstellen dat je de hele tijd je zachte stoppeltjes wilt aaien. dat voelt zooo lekker!

 257. gudrun callewaert

  Hoi Shirley,

  Misschien worden het wel krulletjes, zou ook niet misstaan. Je staat overigens heel goed op de foto.
  liefs, Gudrun

 258. Katrien

  Van zelfvertrouwen gesproken,je straalt gewoon op deze foto,houden zo.
  En zo’n flinke hulp daar droomt iedere ouder van .
  vele groetjes Katrien

 259. Marianne

  Dat glundergezicht!!! beter kan een mens niet wensen en ja dat stoppeltjes aaien herken ik van mijn moeder die prachtig krullend haar terug kreeg . Fijn hoor dat je de lef hebt om de pruik af te doen. Dat gaat trouwens ontstellend kriebelen als het eenmaal doorgroeit dus dan zul je hem wel vaker in een hoekje leggen. Doe de groeten aan je perfecte hulp . Die is dus van vele markten thuis! Van wie zou ze het hebben 😉
  Groetjes Marianne

 260. ina klugt

  Je staat er gewoon mooi te zijn en dan vooral voor jezelf toch? Houen zo!
  Ina

 261. Ria

  Leuke coupe Shirley,staat je echt leuk!
  Gelukkig maar, dan kan je vaker pruikloos rondlopen, is beter voor je verse dons ook. Geweldig hoor!
  Doe je ipv je pruik op een paar mooie grote oorbellen in.
  Helemaal toppie

  Voor je kersverse dons is het ook heel goed om pruikloos te gaan voor het grootste deel van de dag. Het staat je leuk!

 262. Katrien

  Dag Shirley,
  kan me voorstellen dat je blij was om terug naar een klasgesprek te gaan.
  En je tuin die komt wel in orde hoor,het ziet er allesinds mooi uit met de nieuwe schuttingen.
  Goeie moed voor je 5de chemo van vrijdag,ga je terug de hexjes meenemen?
  dikke knuffel Katrien

 263. Yvonne

  Ha, weer fijne momenten, in de klas, tussen de lapjes met andere lapjesmadammekes en dan een tuin die helemaal in orde komt…
  Laat de zon maar komen! 8)
  Liefs van
  Yvonne

 264. dineke

  Hou Shirley, die schutting komt zo te zien mooi in orde. Maar ik dacht even wat zit daar nu voor rare gans voor?Bleek bij verder scrollen Witje te zijn. Hoezo gezichtsbedrog.

 265. mieke49

  Hoi Shirley

  inderdaad gaat het de goede kant op
  en elke dag een stukje vooruit (zelfs met de kleine dons)haartjes
  nogmaals een dikke knuffel vanuit Maarssen

 266. Helen

  Hoi Shirley,
  Heel veel sterkte weer morgen en vooral de dagen erna.
  Fijn dat de scan zo goed eruit zag.
  Zet hem op!

 267. ina klugt

  chocoladetaart, zoals jij hem beschrijft wil iedereen daar wel een stukje van.
  gr.
  ina

 268. Yvonne

  Hmmm… jaja, voor mij ook een stukje taart!
  Jammer dat Perry je van een 2de punt weghield 🙁
  5de chemo … over de helft!!!! Nog maar 3 te gaan!
  Groetjes van
  Yvonne

 269. mieke49

  Hoi Luitjes van de fam Jacobs

  lekker weekend met zn alle he
  hopelijk voel jij je al een stukje beter ????????????
  meisje ik denk aan je
  sterkte he
  groetjes Mieke49

 270. Arja

  ja, maak jij ons even lekker met die chocoladetaartverhalen, hihi. ga je echt quilts maken voor de hele afdeling?

 271. mieke49

  Hoi Meisje
  ja je moet je ergens een beetje op afreageren
  (Tim was er pricies daar) maar wat is nu een lamp
  was je deze nog niet zat ????????????
  hopelijk voel jij je vandaag een stukje beter

  denk aan je hou je haaks he
  dikke knuffel van uit Maarssen

 272. Mariëlle

  Heel mooi geworden de pergola, vind het nog steeds een geruststelling dat die enge snoeiman niet meer komt 😕
  Dat vogelhuisje is super, ik hoop dat je snel een een koppeltje erin krijgt.

 273. Marja1962

  Ha Shirley,
  Het hakt er inderdaad wel in he, die chemo.
  Gelukkig dat je goed reageert op de anti-misselijkheids tabletjes. Geniet van wat je kunt, maar dat doe je al.
  Wel energie blijven sparen.
  Hou je haaks,
  Marja

 274. S.P.

  Hallo Shirley!
  Wat heb jij toch zo mooi gemaakt, zeg! Nou wat dat betreft, mag jouw quilt best wel bij mij komen hangen, zeg. Hoe kom jij aan deze patroon? Als het niet teveel gevraagd is, mag ik een kopie van deze patroon van jou ontvangen? Ik wil best ervoor betalen, hoor. Het is echt zo mooi en kei-lief, die poes! Mijn poes heet Saja en zij is een echte bitch, hoor. Voor je weet, krabt ie jou zo aan. Zij is helemaal spierwit, wel mooi en lief. Daarom wou ik een hele tijd een poezenquilt maken, vandaar een vraagje, he? Maar verder ben ik ontzettend blij dat het toch alles goed gaat met jou en gezin. Dat is het voornaamste daarvan! Hou je taai, he Shirley! Heel veel geluk en goede gezondheid toegewenst! Nou tabeee dan he! Toedeloeeee!!! Hele dikke groeten van Sandra Bruyn 😀 😉 😉

 275. rens

  Hi Shirley, Als ik zo je blogs lees, dan herinnert het me aan mijn eigen treatment. Zelf had ik chemo en bestraling tegelijk en reageerde daar erg op zelfs zonder de zonnestralen en zag er vreselijk uit de eerste dagen na de chemo. Take it easy, je hebt nog verschillende chemo’s te ondergaan en het is erg vermoeiend tegen het einde,
  vooral je nu ook spuitjes krijgt om je bloed weer op peil te krijgen om verder te kunnen gaan.
  Veel liefs,
  Rens.

 276. Marianne

  Die Shirley, meteen alles willen doen. Begrijpelijk hoor maar please doe het toch wat voorzichtig aan. Genieten van de toch wel spaarzame zon is nu de boodschap, en je energie nog een beetje sparen voor de laatste kuren. Is ook veel beter als je gewoon lekker zit te luieren dan krijgen de vogels de kans om hun nieuwe woning te betrekken. Te ontrustig voor ze als er iemand alsmaar bezig is 😀 😀
  Knuffel Marianne

 277. inge

  weet je wat je moet doen op een mooie lentedag?
  hexjes mee naar buiten of een ander patch-werkje en lekker genieten in de schommelstoel, dat zal minder energie kosten 8)
  groetjes uit Poperinge waar er vandaag zon was, maar ook regen, donder, bliksem en veel wind…

 278. Jacqueline uit E-L.

  Hoi Shirley,
  gisteren las ik jouw verhaaltje met kromme tenen : ik dacht, daar gaat ze weer als een trein . Tegelijk van alles doen……wacht er toch maar een tijdje mee ! Maar nu lees ik dat je toch niet te oud bent om te leren LOL.
  Liefs van Jacqueline.

 279. ina klugt

  Hoi lieverd, neem je wel de tijd om af en toe even te LUIEREN. Ik kan het zelf ook heel slecht en dan heb ik niet eens wat jij hebt, alleen een K…..-rug en zo. Dus, doe voorzichtig. Maar dat deed je al vandaag.
  XX
  Ina

 280. Katrien

  hallo Shirley,
  niets forceren hoor anders krijg je toch maar een weerbots.Als het nog eens een mooie dag is ga dan zoals Inge al schreef rustig in je schommelstoel zitten genieten.

  groetjes Katrien

 281. monique

  Hoi Shirley,

  Lekker genieten van je nieuwe schutting vanuit je luie stoel. Het ziet er mooi uit zo. Er komen na je chemo’s en herstellingsperiode nog mooie dagen genoeg voor je om met kleine stukjes te tuinieren en met veel thee of koffiepauzes.

  Groetjes Monique

 282. Arja

  ga jij eens even snel stilzitten, anders moeten we je in een quiltje rollen en die dichtnaaien, hihi. of je in een leuk gequilt dwangbuisje vastknopen. mag je zelf het ontwerp kiezen.

 283. ria van der drift

  Hoi Shirley
  Ik lees iedere dag je weblog en lees nu dat jullie vogelhuisje wel aantrekt.
  Bij ons kijk ik ze erin , maar het lukt nog niet erg. Jarenachtereeen hebben we koolmeesjes in het huisje gehad, maar vorig jaar bleef het leeg. We hebben het extra schoongmaakt en wachten nu met spanning op nieuwe bewoners. Is zo’n leuk gezicht.
  Hou je taai he en alleen kijken naar al het moois in de plantenkas/tuincentrum. ik vind het net zo aantrekkelijk als lapjes kopen. Fijn weekend. ria

 284. ina klugt

  hoi Shirley,
  Bij ons zit een lijster in de krans ( van klimop en besjes )op de voordeur. Vanmorgen ineens was hij aan het nestelen, toen mijn oppaskindjes kwamen fladderde hij even weg, om zich vervolgens weer direct aan “den arbeit” te begeven en vanavond toen mijn man thuiskwam leek het nest af. Ik denk dat het dezelfde is die vorig jaar in ons wc-raampje zat. Halve meter naar rechts. Houdt kennelijk van wat drukte om zich heen. Ja dan wordt het ineens echt voorjaar. Overigens “hussen met je neus er tussen” die uitdrukking kennen we hier ook, hier zeggen ze ook wel, vooral tegen meisjes: aagjespap.

 285. Janny

  Hallo Shirley,

  zoals je ziet hou ook ik je log goed in de gaten. Hussen met je neus ertussen is mij niet bekend. Wij hebben daar een andere uitdrukking voor: Migatspie, dan weet je ’t lekker nog nie. Komt op ’t zelfde neer. Stuur je ook nog een apart mailtje. Moet nog even wat vragen. Groetjes aan jou en allemaal.

 286. Arja

  het lukt mij maar niet me te herinneren wat mijn moeder altijd zei, wanneer wij vroegen wat we aten. even bellen…

 287. mieke49

  Noi Shirley

  Mijn moeder riep altijd hussen met je neus ertussen
  en als jij het niet lust andere in de wereld graag
  dus een koop in je maag en niet zeuren
  lieve meisje hou de moed er in en groetjes aan de familie
  ook moeders he
  groetjes en een diike knuffel vanuit Maarssen

  mieke49

 288. marianne

  Ik hoop dat de komende nacht je wat beter bevalt en je kunt slapen zonder te denken dat je in de tropen belandt bent.Ben een beetje jaloers op jouw bewoonde vogelhuis. Ik denk dat ik hier een bordje hang met te huur erop want onze nestkasten zijn nog steeds niet goedgekeurd. Wat voor extra’s heb jij ermee uitgevoerd?
  Geniet maar lekker van het “drukke” gedoe van pa en ma mees ( zwart petje?? dan is het een koolmees anders pimpel ) Groetjes Marianne

 289. ina klugt

  onze lijster is inmiddels vertrokken naar het randje van het raam bij de wc. iets rustiger. ze heeft nu dus twee nesten gebouwd. Ik wens je enige verkoeling toe en ja, naar zo’n notaris is toch altijd een gedoe. ’t Komt soms zo dichtbij!.
  liefs
  InaK.

 290. Hermie

  Hoi Shirley,
  Leuk gezicht he die vogeltjes? Bij ons wordt het huisje druk gekeurd door koolmeesjes.Volgens mij moet de opening van een vogelhuisje richting oost of noord,dus bij jou hangt hij goed. Opening richting zuid is te warm en richting west komt er teveel regen en wind in,
  groetjes Hermie

 291. ina klugt

  Onze lijster heeft zich inmiddels verplaatst naar een conifeertje op het balkon. De voordeur was toch te druk.
  Leuk he, dat gekwetter rond het huis.
  Die tranen, af en toe helemaal voor te stellen, ook als je geen vreemde ziekte hebt. Ik had het vamiddag zelf nog in gesprek met een vriendin, met als onderwerp jaloezie en afgunst. We zijn nog steeds vriendinnen hoor, het betrof ook andermans naijver, maar toch, soms gaat het heel diep.
  Lekker slapen voor straks, ik duik mijn bedje in. Morgenochtend lekker uitslapen.
  xx
  ina

 292. anneke van der wal

  Hoi Shirley.

  ook ik heb me net aangemeld op de nieuwe lijstveel succes en plezier gewenst quiltgroetjes anneke

 293. mieke49

  Hoi Quit team

  meiden gewekig nieuws vandaag

  wij gaan het helemaal maken met zn allen

  groetjes Mieke49

 294. S.P.

  Hellooo Shirley!

  Fantastisch dat jij met Dorry en Yvonne nieuwe quiltlijst hebben opgericht! Proficiat, hoor! Ik heb me ook aangemeld bij jou omdat dat zeker veel te leuk gaat worden, zeker weten! Succes ermee, hoor!!! Nou tabeee dan he! Toedeloeeee!!! Groetjes van S.P. !!! 😀

 295. S.P.

  Hellooo Shirley!

  Fantastisch dat jij met Dorry en Yvonne nieuwe quiltlijst hebben opgericht! Proficiat, hoor! Ik heb me ook aangemeld bij jou omdat dat zeker veel te leuk gaat worden, zeker weten! Succes ermee, hoor!!! Nou tabeee dan he! Toedeloeeee!!! Groetjes van S.P. !!! 😀

 296. Marjo Brasser

  Hoi Shirly,
  Wat veel herkenning op je web-log.Met mijn zakdoek bij de hand heb ik je verhalen gelezen.
  Ik vind het zo bijzonder hoe je het verwoord.Fijn dat het lente is.Bij ons zijn de vogels ook zo druk bezig met nesten bouwen.’s Nachts doen de katers hun werk,allemaal volop in actie dus.
  Ik hoop zo dat we elkaar over een paar weken zien bij het weekend.
  Hopelijk is je smaak dan een beetje terug en kan je lekker eten.Hoeveel weeg je nog ? ben je veel afgevallen?
  Shirly heel veel sterkte,we denken aan jullie.
  Groeten Han en Marjo

 297. jopie

  Wat fijn Shirley dat we weer kunnen genieten van quilterigheden zonder gekissebis. Fijn dat je dit initiatief samen met Yvonne en Dorry hebt genomen.
  veel sterkte,
  Jopie

 298. ina klugt

  brrrrrrr. volgens mij wilden ze je echt wakker houden en dan bedoel ik “alert”Ik heb geeen idee hoe het kan maar ben er van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde……. dus…………
  liefs
  ina.

 299. Marjolein

  Hoi Shirley,
  Was het geen horloge van een van de kids? Die kunnen soms ook zo piepen, of veroorzaakt door de katten ofzo? Anders klasseer je het gewoon op de “Afdeling onbegrijpelijke Zaken”. Die heb ik ook namelijk hier in huis. 😀 Voor sommige dingen is er geen verklaring. Sterkte !! Marjolein.

 300. marion

  Bij mij waren het ook de batterijen van de rookmelder en voordat ik daar achter was heeft het heel wat nachten geduurd om naar dat akelige piepje te zoeken

  groeten marion

 301. ada maas

  Wat ben ik blij dat je iets hebt kunnen doen wat je zo graag allemaal wil. Ik begrijp je enthousiasme en dan kom je de man met de hamer tegen. Wat leuk van je dochters allebei een rok, ja het is ook hot.
  Heel sterkte Shirley,
  Liefs Ada

 302. Katrien

  Hallo Shirley,
  zo te zien terug naar vanouds,maar vergeet dan vooral niet te lang te blijven hangen in je naaikamer hé,nu en dan wat rust kan zeker geen kwaad.Ben benieuwd naar je sunny side up quilt.
  vele groetjes Katrien

 303. Marjolein

  HOi Shirley
  Ontzettend veel sterkte voor morgen wens ik je toe. En ondanks de chemo fijne Paasdagen. Na morgen nog maar 2!!! Groetjes, Marjolein.

 304. ina klugt

  lieve shirley,
  momenteel lees ik voornamenlijk, geef weinig reacties etc., want ik ben gewoon heel druk. Sterkte morgen met je chemo ( de 6de alweer ), volgens mij ben jij een sterke vrouw.
  dikke knuffel voor jezelf je man en de kinderen.
  goede paasdagen.
  xxx
  inak.

 305. marianne

  Heel veel sterkte weer morgen. Wat heerlijk na deze nog maar twee!!! Niet te geloven zo snel als het gaat.
  Ik duim weer voor je .
  Groetjes Marianne

 306. Katrien

  Shirley,
  verneem nu pas dat je vandaag je 6de kuur had ,alsnog veel sterkte,nu kan je echt gaan aftellen hoor,nog 2 te gaan.

  groetjes Katrien

 307. Marjo Brasser

  Lieve Shirly,
  Wat een dappere dame ben je en wat een strijd die vervelende chemo’s.Ik hoop dat het goed gegaan is en dat je met Pasen ook nog lekker een chocolade haas en veel meer naar binnen kan stoppen en ervan genieten.
  Heel veel sterkt,klinkt goed dat je weer aankomt.Hou je taai en ik hoop zo tot vrijdag of zaterdag.
  Fijne Pasen allemaal,
  groetjes Han en Marjo

 308. Anita

  Hallo Shirley,
  Shirley,

  Sterkte. Maar ook gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.
  Ik las je verhaal over je probleem met kleding kopen. Kun je niet eens bestellen bij een postorderbedrijf? Bestellen is zo gedaan, past het niet stuur je het retour.

  Fijne paasdagen,

  groeten van Anita K.

 309. Mary

  Sterkte Shirley en vandaag een fijne verjaardag voor je dochter gewenst ! En natuurlijk vrolijk Pasen (hier regent het 🙁 ) Groetjes Mary

 310. jopie bouwman

  Sterkte Shirley, gelukkig is het nu aftellen naar de laatste keer ! Gefeliciteerd met de verjaardag van Evelien. EN fijne paasdagen.

  groetjes, Jopie

 311. Katrien

  Shirley en familie,ook van hieruit een vrolijk paasfeest en een gelukkige verjaardag aan Evelien.
  Hier schijnt het zonnetje.

  groetjes Katrien

 312. Marianne

  Sterkte Shirley maar wat heerlijk dat je met het grote aftellen kunt beginnen. Proficiat met Evelien’s verjaardag.

  Groetjes Marianne

 313. Katrien

  Hallo Shirley,

  wat is ie mooi geworden je sunny side up,en ik kan geloven dat je moeder er heel blij mee was.
  Oei,weer wat nevenwerkingen van je chemo,maar denk dan van nog even doorbijten en dan ben ik er vanaf.Alvast veel goeie moed meid.
  groetjes Katrien

 314. Yvonne

  Vooruit kijken meis! Vanaf 26 mei is het in huize Jacobs iedere dag feest! Ik duim er voor!
  Liefs van
  Yvonne

 315. inge

  hoi,
  prachtige quilt! prachtige boom!
  en inderdaad: nog twee keer en dan is ’t gedaan met die stomme chemo! ik duim!
  groetjes uit Poperinge!

 316. monique

  Hoi shirley,

  De quilt is prachtig geworden. Nog even volhouden, de laatste loodjes wegen het zwaarst, maar straks is de vreugde het grootst.
  Je prunus is op zijn allermooist dit jaar. Ik ben er jaloers op. De onze heb ik verkeerd gesnoeid. Stompe takken en dunne twijgjes eraan.
  groetjes

 317. ditte

  We blijven voor je duimelen dat het je lukt om het vol te houden Shirley!! Ook als de kinderen belangrijke dingen hebben!! En …. wat een supermoeder heb jij!! Ditte

 318. inge

  hoi Shirley,
  dat zal een prachtige quilt worden! zo groot! en dan helemaal in fossils! Tim wordt verwend 😉
  ik hoop dat je je eerstdaags weer wat beter voelt, en wat meer energie hebt!
  groetjes
  Inge

 319. mieke49

  Hoi Meisje

  even volhouden hoor
  jij komt er wel al is het met vallen en opstaan
  maar voor jullie schijnt de zon ook steeds
  geniet van alles (ook de mindere dingen)
  een dikke knuffel vanuit Maarssen

 320. Ariane

  hé hallo daar,

  eenzaam maar niet alleen, toch? Je hebt de kids en je hebt ons, das al heel wat.
  Niet dat ik denk dat we met zijn allen jouw DH kunnen vervangen maar een beetje opbeuren en afleiden lukt wel denk ik.
  Hoe is het met de tuinman afgelopen? Heb ik gemist.
  groetjes van Ariane

 321. Katrien

  hallo Shirley,
  Ja die aussie in fossiels ,denk wel dat dit ook heel mooi gaat worden .
  En dan terug al die bijwerkingen ,kop op meid en denk maar dat het straks over is.
  groetjes Katrien

 322. Gudrun

  Hoi Shirley,

  Fantastisch idee om de aussie met fossils te maken. Als ’t ie klaar is kunnen we onze quilts eens naast mekaar houden.
  Hou je goed, Shirley. Nog even volhouden. Ik blijf duimen.

 323. Hermie

  Hoi Shirley,
  Mooie quilt,die staat ook bij mijn wimmen.Ik ben van plan hem van batiks te maken.Wat fijn dat de verkoopsters je zo leuk hebben geholpen

 324. Hermie

  Nog even doorbijten, je bent al aan het aftellen.Ook voor jou komt er zeker weten na regen weer de zon.(met af en toe een wolkje)

 325. ina klugt

  Ze hebben ook mascara super lang en dik, misschien iets voor nu? Voor gewoon lijkt het me lastig, kriebelt zo aan mijn bril.
  Fijn dat het weer wat beter gaat nu.
  xx
  ina

 326. Marjo Brasser

  Hoi Shirly,
  Wat leuk om te lezen hoe je de natuur om je heen en de rest niet te vergeten zo intensief en aandoenlijk kan beschrijven.
  Ik heb je gemist op het Holdingweekend maar snap zeker je situatie.
  Per heeft zich voortreffelijk gedragen.Het was een heel fijn weekend.Veel gezien,gelopen,genoten en gegeten,alleen dit jaar niet zoveel als andere jaren hoor.
  We zijn vrijdags naar een hoedenwinkel geweest en hebben daar allemaal hoedjes gepast,geen gekocht.
  Zaterdagochtend zijn we heerlijk verwend met massage of gezichtsbehandeling en een bezoek aan de kapper.
  Heel plezierig.
  ’s Middags weer met z’n allen het programma.Zondag hebben we een indrukwekkende wandeling door de Jodenbuurt gemaakt.
  Nu ben ik weer volop aan het werk en heb vanavond geskeelerd.Ik vind het ook heel fijn dat er weer eens wat zon komt,helaas verdween die vanmiddag weer.
  Shirly heel veel goeds,wees trots op jezelf en die prachtige quilts en smeer de wimpertjes maar lekker vol.
  Groetjes Marjo

 327. Hermie

  Het wordt niet wat met jou, het is al wel wat met jou.Zoals jij tegen je ziekte knokt,petje af hoor.Altijd positief.houden zo.!

 328. Adrie Jansen

  Ooo Shirley, deze quilt wordt ook weer erg mooi!! Hij staat bij ook hoog op de WIM lijst, die steeds langer wordt ;-))
  Fijn dat jij je ook weer lekkerder voelt! In mijn omgeving zijn er ook wat Dames (klanten) die aan verschillende vormen van kanker lijden, die ook chemo kuren krijgen en er ook erg moe van kunnen zijn. Maar allen houden goede moed en komen af en toe even inde winkel om een praatje maken en kopje koffie of een glaasje water te drinken.
  Jouw verhaal over de verkoopster die je goed hielp was erg herkenbaar, dat gebeurd bij ons ook wel eens!
  Vier morgen een fijne verjaardag met je Hubby en de kinderen en verdere familie!
  Ik hoop je in de toekomst weer eens te ontmoeten!

  liefs en groetjes, Adrie J.

 329. ria vd Drift

  Hoi Shirley
  Fijn dat je je weer wat beter voelt , zeker nu Perry morgen jarig is. Een gezellige verjaardag en maak je niet te druk. Tim’s quilt is een plaatje. Groetjes Ria

 330. Yvonne

  Zeker weer een plaatje! Mooi, mooi, mooi!
  Straks fijn feesten en 3 dikke kussen doorgeven aan Perry!

  Liefs van
  Yvonne 😛

 331. inge

  mooie quilt-in-wording voor Tim!
  veel plezier met de verjaardag van Perry! wens hem een dikke proficiat!
  groetjes

 332. Katrien

  deze quilt in Fossiels vind ik al even mooi als met die australische stoffen.Wat een bofferd is je zoon Tim,dat zijn mam zo’n mooie quilt voor hem maakt.
  groetjes Katrien

 333. Hermie

  Hallo Shirley,
  De quilt wordt schitterend mooi.Als je 7 blokken over hebt,kun je er toch nog een rij bij aanzetten? Zal in verhouding tot de lengte wel mooi staan denk ik.
  Groetjes Hermie

 334. inge

  de quilt wordt weer prachtig Shirley! kan het me voorstellen dat Tim content is!
  groetjes

 335. risja

  Hoi Shirley,
  Lekker vandaag weer bezig gewesst zag ik op de site.
  Is deze quilt een kant en klaar pakket?
  Ik vind hem schitterend lijkt mij moeilijk zo in de diepte werken. 😕

  gr.Risja

 336. zwaar

  Het is een mooie fout in je quilt. Wist je dat tapijtenknoopsters (of -weefsters?) expres een fout maken om geloofsredenen?

 337. Adrie Jansen

  Ik vind het wel een charmante fout! ;-))
  Gewoon zo laten, staat hélemaal niet gek en zoals gezegd, in elke quilt mág een foutje zitten!
  Sterkte gewenst voor donderdag en geniet morgen dubbel van het mooie weer.
  kus, Adrie

 338. Dita

  Mooie quilt en ik heb echt moeten kijken waar de “fout”zat. Stoort toch niet?
  Oh…en wat je haar betreft als je echt de laatste chemo hebt gehad en al dat spul is uit je lichaam, moet je eens zien wat er gebeurd! Je krijgt heel mooi leuk krulletjeshaar terug. Helaas maar tijdelijk, maar wel leuk
  Groetjes en sterkte voor de één na laatste chemo
  Dita

 339. Marjo

  Ik denk inderdaad ook dat als je het niet weet, dan zie je die fout niet eens direct! Wel erg mooi gemaakt zeg!!!

 340. Yvonne

  Ai… ben ik dan de enige die het blok wel zou uithalen? ;?
  Duim, duim voor donderdag, ik denk aan je!

  Klef, klef, klef!
  Yvonne

 341. Sandra

  Hey Shirley!
  Ach toe, wat geeft dat nou, als je een kleine foutje hebt gemaakt. Zal ik jou wat vertellen? Toen ik op school zat en ik kreeg handwerkles van juf. Ik maakte weleens een foutje in mijn vele werkjes. Juf zei, als zij elke keer een foutje ontdekte in mijn werkjes, glimlachend: Ach Sandra, zo erg is dat nou weer niet. Een foutje in jouw werk is een schoonheid en dat vertelt iets over jou. Dat heb ik altijd in mijn oren geknopen. Dus … dat geldt dus ook voor jou, he Shirley. Een foutje maken mag dat ook dus. Maar ik vind deze quilt echt schitterend, hoor. Mijn complimenten voor jou! Ga maar zo door! En verder …. ik kijk weer uit naar jouw volgende werk … Succes ermee en hou je taai, he meis!!
  Liefs en groetjes van Sandra

 342. Katrien

  Ik zou het foutje ook laten zitten hoor,het stoort niet echt.Hij is wel heel mooi geworden hoor.Enig idee hoe je hem zult quilten ?
  Succes donderdag,ik denk aan je .
  groetjes Katrien

 343. Marjolein

  Sterkte meid, voor morgen en de komende week. Gelukkig kan je nu echt aftellen! Hierna nog maar een! Ik vind je aussie-quilt voor Tim echt mooi geworden, en dat ene blokje maakt hem juist lekker eigenwijs. Het zou mij ook niet storen. Deze quilt is uniek!
  Groetjes, zal morgen aan je denken,
  Marjolein.

 344. Katrien

  hallo Shirley,
  nog een duwtje meid en dan ben je van de chemo af.En dan maar hopen dat al dat vieze spul snel uit je lichaam verdwijnt.
  groetjes Katrien

 345. ada maas

  Lieve Shirley, wat ben je dapper en zo lekker positief dat doet je goed, ik ben er van overtuigd dat als je positief bent dat het toch wel meewerkt. Waarmee ik niet wil zeggen dat als je dat niet hebt, eigen schuld dikke bult. Het is voor je omgeving ook fijn en je moet het kunnen opbrengen en het zit in de persoon Shirley.
  Ik lees regelmatig je belevenissen en morgen kijk ik uit naar de foto van de blauwe regen.
  Meisje veel sterkte en tot mails.

 346. Adrie Jansen

  WOW, wat een pracht, die blauwe regen! Zo’n regen wíl ik wel. LOL !!!! De nátte regen mogen ze van mij houden , behalve ’s nachts ,om de planten in de tuin te besproeien!
  Fijn, dat er voor een té droge mond ook iets bestaat, je moet dus nog 1 x door deze narigheid heen?
  Shirley, fijne dagen in de tuin en geniet lekker van elk bloeiend moment!

  groetjes, Adrie

 347. inge

  zou zo in je tuin willen komen zitten, hier blijft het miezerig, we kregen de laatste dagen heel veel regen (zo’ 80 liter per vierkante meter) te verwerken

 348. marloes

  Hoi Shirley, wat een prachtige blauwe regen. Ik dacht dat ie hier nog niet zo ver was, ben dus even gaan kijken, en ja hoor, ook hier is ie open geschoten. Mooi hè..
  Is het goed afgelopen met Eveliens zomerinkopen?
  groetjes van Marloes

 349. Marjo Brasser

  Hoi Shirly de kunstenares,
  Ik heb al een poosje de verhalen van zipje en zopje niet kunnen lezen maar nu ben ik weer bij.
  Wat mooi om je kunstwerken te zien en niet te vergeten de tuin die je prachtig beleeft en omschrijft.
  Wij hadden net wat regen,de tuin heeft hier erg behoefte aan.Ook hier schieten de hosta’s de grond uit.
  Ik heb er vorige week bij m’n moeder geplant en die staan er nu heel fris en groen bij.
  Mooi om te zien en te voelen hoe de natuur zich nu in deze dagen enorm ontwikkelt en groeit.
  Ik hoop dat je komende tijd alle kracht uit de zon weet te halen en dat je steeds weer meer kan gaan doen.
  Gelukkig ga je de goede kant op.M’n moeder had ook altijd veel last van de zon,die zat altijd onder de parasol.
  Ik heb net een week meivakantie gehad en dat heb ik als heel fijn ervaren.Even lekker weg van school en je energie in iets anders stoppen.Vandaag had ik 2 stagebezoeken op Walcheren en dan geniet ik zo van de natuur de fluitekruid en de bloesems richting Veere.
  Shirly veel sterkte en geniet van de mooie natuur op dit moment,
  groetjes Marjo

 350. Adrie Jansen

  Oh, Shirley! Is dat soms het Archeon?? Dat is in de plaats waar ik woon! Alphen aan den Rijn!
  Dat is een openluchtmuseum op basis van de Romeinse tijd en nog wat! ;-)) Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik het zelf nog nooit heb bekeken!! Ben er alleen eens geweest voor een feest wat gehouden werd ter ere van de 50e verjaardag van een schoonzus van mij! Dat doen ze daar dus ook, de gebouwen en catering verhuren voor bruiloften en partijen! Ik heb toen niets gezien van het park, want het was in januari en ’s avonds , dus donker!! LOL!
  Ze zullen er vast veel plezier hebben, er wordt veel gedaan voor de kinderen, ze laten veel zien ,hoe de dingen vroeger gemaakt werden enzo door mensen in “authentieke”kledij, enz!
  Wordt je niet misselijk van die zware parfum lucht van de blauwe regen? Ik vind het lekker ruiken , maar er zijn ook genoeg mensen die het vinden stinken!

  groetjes maar weer, Adrie

 351. monique

  Fijn, zo’n ontbijt op bed. Je kinderen zullen deze moederdag ook wel anders beleven dan voorgaande jaren.
  Met die nieuwe spiegel kun je straks genieten van je krulletjes die je gaat krijgen.
  Ik heb mooie plantjes gehad voor moederdag.
  Lekker intens genieten van het moedergevoel dat we deze dag extra hebben.

  Echte katten hebben jullie. Onze Tozzy is bang van vadermerel die al kwetterend zijn kroost beschermd.
  Hij had al eerder een pluk haar uit zijn vacht geplukt, vandaar.
  Hij is een goeie sul.

  Dat je van de chemo, zo’n vieze smaak en een verbrande tong-gevoel van krijgt, wist ik niet, wat een straf spulletje. Die gel voor droge mond helpt wel goed?.
  Nog even Shirley dan zit deze periode van chemo’s erop. Positief blijven.

  Monique

 352. Arja

  Hier ook zo’n dreigend mezendrama. Normaal komen er nooit vogels in de tuin, maar sinds kort is er een avontuurlijk duo wat de rupsen en insecten uit mijn planten vist, onderwijl een lange neus trekkend tegen Meneer de Poes. Deze zit strak gespannen hun verrichtingen te volgen… Ik verwacht elke morgen weer een mezenlijkje cadeau te krijgen, maar tot nu toe is het nog goed gegaan.

 353. ina klugt

  soms, mensen……..
  af en toe kom je mensen tegen die je gewoon geen goeie dag gunnen.
  groetjes,
  ina

 354. jopie bouwman

  Ik hoorde gisteren in het postkantoor de juiste reactie hierop. Daar stond een man te schelden over een pakje dat er niet was. Zei de bediende: Ja, u mag zich hier wel afreageren als u dat thuis niet kunt of mag maar ik kan u niet helpen op dit moment. Prachtig vond ik het.

 355. risja

  Hoi Shirley,
  Gezellig dat Christiane bij jou op bezoek is geweest.
  Even een vraagje de lichte tussenstof voor een 1 pers. quilt weet jij hoeveel ik daar voor nodig hebt of heb je gewoon de kast open getrokken? 😕

 356. ada maas

  Lieve Shirley,

  Ik heb geprobeerd op de lijst van jullie te komen, ik begrijp dat er andere groep is gekomen. Omdat ik bij de andere groep niet kijk, maak ik dit er uit op.
  Ik wilde mij aanmelden, maar ik kreeg steeds een verkeerd password of id WORD. Sorry dat ik jou dit vraag, die zo ziek is, maar Dorry en Yvonnen daar weet ik geen emailadres van. Hoe gaat het nu verder met? Je bent naar Etten Leur geweest en lekker gewinkeld, fijn dat je dat toch even kon doen.
  Een fijn weekend en liefs van ij,
  Ada

 357. Ingrid

  Hoi Shirley, wat leuk dat Christiane is geweest, het lijkt me een heel erg ilieve meid… jullie passen wel bij elkaar denk ik. En wat een prachtige quilt…de waterlelies…
  En Tim zn quilt wordt ook zo leuk !!! echt een patroon om te onthouden want ik heb aardig wat van die mooie fossil Ferntjes liggen in allerlei kleuren.. jou ondergrondstof is ook mooi gekozen… prima kleur. En weet je, technische dingen kan je maar beter aan de techneuten overlaten hoor..LOL…
  groetjes
  Ingrid

 358. Ria

  Lieve Shirley,

  Van harte gefeliciteerd met Tim!
  En zo’n huilbui is soms best wel lekker, gooi het er maar uit, dat lucht op.
  En sterkte he meis, vrijdag voor je laatste kuur!

  Liefs, Ria

 359. Mieke Reinoud.

  Hoi Shirley.
  Goed zo moed houden hoor en emoties is heel goed om te uiten . Maar het is vervelend om te zeggen maar je moet het zelf doen (met je gezinnetje gelukkig). Maar denk erom er zijn mensen die er snel over heen walsen en de emoties blijven maar ze denken half jaar om OVER. Je ECHTE vrienden leer je kennen STERKTE van de week en heus het komt GOED. Mieke R.

 360. Katrien

  hallo Shirley,
  eerst een proficiat aan de jarige Tim.
  Ik kan goed begrijpen dat het emotioneel soms heel zwaar is,maar wie kan je dat kwalijk nemen ?niemand toch!Alvast veel sterkte bij je laatste chemokuur,en weet dat we allen achter je staan.Het komt heus wel goed.
  vele groetjes Katrien

 361. Helen

  Hoi Shirley,
  Gefeliciteerd met je Tim. Wat zijn ze dan groot ineens, mijn zoon is ook 14 en al groter dan ik ben. Leuke leeftijd!!
  Heel begrijpelijk je tranen, wat een goede vergelijking met die hogedrukpan. Maar je gaat de goede kant op.
  Tuurlijk blijft de angst voorlopig, dat heeft tijd nodig om weer vertrouwen in je eigen lijf te krijgen.
  Heel veel sterkte vrijdag. Zal wel heel raar zijn om daar ook weer “afscheid” te nemen.
  Ik duim voor je dat de bijwerkingen niet zo heftig en lang meer duren. Toi Toi en een dikke knuffel van Helen

 362. Ingrid

  Hallo Shirley. Het zal een emo dag geweest zijn vandaag, klein ventje wat jarig was en 14 werd… wens hem toch nog maar een fijne avond als je hem nog weer ziet.. film met vrienden is heel erg leuk.
  Vrijdag inderdaad je laatste… en beginnen met je leven… ik denk aan je !!!
  groetjes
  Ingrid

 363. marianne

  Shirley voor morgen een lekker dagje gewenst met lekker eten als besluit en sterkte voor vrijdag! Wat een diversiteit van foto’s! Jarige Tim. Carnaval en ijs ( zie ik vissen eronder?) en een bezorgde mezen pa ( of ma) die
  even kijkt hoe het erbij staat.
  Ik ga nu verder met duimen voor je. De laatste keer Yippee!

 364. monique

  Shirley, nog van harte gefeliciteerd met Tim.Een heerlijke taart zo te zien. Het water loopt me in de mond.
  En sterkte met de (alleraller)laatste chemo.
  Af en toe je eigen sluizen openzetten is ook wel goed, je hebt zoveel te verstouwen gehad. Het is goed voor je om naar zo’n hulpgroep gaat. Kan je man en/of gezin ook mee gaan, want die hebben misschien ook emotioneel een flinke deuk gemaakt.
  Door je positieve en optimistische houding van je ben je er goed doorheen gerold. Ik wens voor je dat je nog lang vrij blijft van deze ziekte. Je bent en blijft een lieve vrouw met een warm hart voor iedereen.
  Vergeet niet je beschermengeltje op je schouder te bedanken.

  Overigens prachtige foto’s maak je. Misschien hierin ook je roeping gevonden naast het quilten?

  Groetjes Monique

 365. Yvonne

  Lekkere taart, grote Tim, schattig meesje, mooie waterval-foto…
  Duim, duim, duim voor vrijdag!
  We denken aan je!

  Klef, klef 😉 van
  Yvonne

 366. loes uit de hw

  Shirley heel veel sterkte voor de laatste keer en toi, toi, toi.

  gr loes

 367. ina klugt

  tja, na morgen de rest van je leven, maar ook gisteren hoort bij de rest. Tuurlijk zul je op gezette tijden nog eens extra gespannen zijn en bij bijv. elke zere keel bang zijn dat er weer wat gebeurd is, maar…….. keelpijn is meestal alleen pijnlijk.
  Geniet van je vrije dag vandaag, lekker eten bij Osaka mm Japans, en dan morgen om je doorheen te bijten.
  Veel liefs.
  Ina

 368. sabine

  zo dat ziet er erg lekker uit!

  ——————————————————————————–
  Willen jullie me helpen?
  Op http://www.randstad.nl kan je een super zomerbaan winnen
  Eendagje Xander’s persoonlijke assistent zijn.
  Om te winnen heb ik credits nodig.
  Zo werkt het :
  Ga naar http://www.randstad.nl
  klik op super zomer banen winnen
  klik op werken bij xander de buisonje
  klik nog een keer op werken bij xander de buisonje(scores)
  En stem op xdbien
  NIET!!!!! op sabine want dat is iemand anders.

  Alvast bedankt!!

 369. henriette

  Fijn Shirley dat je van de kuren afbent en dat het ietsie beter gaar als de vorige keer. ( niet misselijk)
  Nou meid het gaat je goed hoor! Ik hoop steeds beter en dat je weer gauw de oude bent.
  Groetjes henriette

 370. inge

  dat hoop ik ook!
  en geniet maar van de extra aandacht via kaartjes en bloemen! je verdient het!
  dikke knuffel!

 371. Rens

  Shirley, je bent lekker van die chemos af. Nu fijn goed uitrusten en doe de eerste tijd nog kalm aan want het duurt nog lang voordat je over de gevolgen bent van die chemo.
  Groetjes, Rens.

 372. monique

  Hoi Shirley,
  Kan het kloppen dat je je lay out van de web-pagina hebt aangepast?
  Wel lachen met je hoor!
  Je neemt je quilten ook overal mee. Ik zou haast denken dat het een obsessie van je is.

  Ik heb superveel bewondering voor je dat je je hier zo doorheen knokt. Nog even volhouden. Ik denk en duim voor je.

  Monique

 373. Marjolein

  Is jouw log ook eindelijk verhuisd!! Wel even wennen hé, maar het foto’s plaatsen en nog wat andere dingen zijn veel makkelijker geworden. Je moet alleen eerst even uitvinden hoe! LOL
  Ik had eergisteren om half 5 ’s morgens ook zoiets. Hoorde een deur (die blijkbaar nogal kraakte, was me overdag niet opgevallen) héél langzaam open en dichtgaan, was onderhand alweer ingedommeld, en toen hoorde ik het weer. Ik schrok me rot, maar het was Alex die wat was komen halen in de keuken, want hij kon niet slapen en had honger.
  Groetjes, sterkte nog hé. Even nog, en dan ga je alleen maar vooruit!!
  Marjolein.

 374. Yvonne

  Ai ai ai… zeker niet plezant meer.
  Ik leef met je mee, in gedachte toch. En wou dat ik meer voor je kon doen… :-(((

  Liefs van
  Yvonne

 375. Anita der

  Och Shirley, wat vervelend, kop op, het is de laatste keer. Laat je zelf maar extra verwennen. Ik zal in ieder geval aan je denken.
  Liefs Anita der

 376. Katrien

  kop op meid,blijf denken dat dit de laatste loodjes zijn,maar kan me voorstellen dat plezant anders is.
  Hou je goed.

  Katrien

 377. Gudrun

  Hoi Shirley,

  Ik kan me voorstellen hoe lastig het moet zijn. Ik hoop voor jou dat het snel betert.
  Blijf nog even volhouden. Er zijn heel veel mensen die met je meeleven.
  Dikke knuffel, Gudrun

 378. marianne

  Ik leef zó met je mee! Morgen is het misschien alweer wat beter. Beetje voor beetje de goede kant op. Sterkte en ik denk aan je.
  Marianne

 379. Yvonne

  Hi Shirley,
  DH’s ruilen voor even? Ik kan met een gerust hart in een tuin met onkruid zitten, naast Perry dan. Jij moet Bob wel in de gaten houden, hij kent soms het verschil niet tussen onkruid en bloemen/plantjes. 😉
  Koppie ziet er al goed uit, hé.
  Was het niet Samson die z’n kracht terug kreeg met het groeien van z’n haar?
  Nog even meid en de ellende is voorbij!
  Sloppel van
  Yvonne

 380. marianne

  Hai Shirley , het is niet alleen het onkruid wat groeit! Gaat alweer de goeie kant op. Lekker gevoel hè om te weten dat het echt de laatste kuur was. Je appeltaarten verhaal was zo heerlijk dat ik het jammer vond dat er geen geuren internet is ;>)))
  Hou vol , het is nogeven.
  Groetjes Marianne

 381. Janny

  Hai Shirley,
  Lekker meid, de laatste zit er op. Dus….ik val maar gelijk met de deur in huis. Misschien moet je er nu nog niet aan denken maar we hebben altijd aan het eind van het zomerseizoen met alle Bee leden een gezellig dagje. Dit jaar is dat op zaterdag 8 juli a.s. van 10.00 uur tot …….op z’n laatst 17.30 uur. Meestal maken we zelf allemaal iets klaar voor het eten en voor bij de koffie. Er was echter iemand die een erg leuk idee had en dat was om in Halsteren bij iemand die dat voor haar beroep doet op de “High Tea” te gaan. Ik moet haar nog benaderen dus weet niet zeker of het door kan gaan, maar als dat zo is, hoef je dus alleen maar te komen. Ik laat het je nog wel weten, maar ik wil wel graag allereerst van jou z.s.m. weten of je er wel interesse in hebt en of je eventueel mee wilt gaan. Dit natuurlijk met het oog op het reserveren voor de high tea.
  Geniet van het mooie weer, gun je de rust om alleen maar te zitten in de tuin, des te eerder ben je opgeknapt en kun je er weer lekker tegenaan. Dikke kus en groetjes van de rest van de Bee,
  Janny

 382. inge

  goed zo Shirley! alleen nog maar de goeie weg op en die emotionele dipjes zullen ook wel minderen als je lichamelijke klachten minderen/wegblijven!
  vele groetjes
  Inge

 383. Marjolein

  Een héél groot compliment voor je moeder, die dit allemaal voor je gedaan heeft! Fantastisch hoor! En wat een heerlijk idee hé Shirley, dat je nu over een weekje niet meer aan de chemo hoeft! Zorg goed voor jezelf hoor, niet teveel hooi op de vork. En af en toe een stapje terug doen is niet erg, beter dan dat je je teveel inspant! Nog even en: “Shirley is back!!”
  Héél veel groetjes, Marjolein.

 384. Katrien pattyn

  hoi Shirley,
  Dit is wel heel moedig van jou,zo zonder pruik maar op een gegeven moment moet het eens hé,en niet kijken naar de reakties,laat ze maar denken,jij weet wel beter.
  Weerom een stap vooruit.
  groetjes Katrien

 385. inge

  het is inderdaad heel moedig, maar je moet weten dat ze misschien één keer raar kijken en de volgende keer zijn ze je korte kopje al weer gewoon…
  groetjes

 386. Dita

  Hoi Shirley,

  Is maar eenmalig dat je daar door heen moet. Ik weet het uit eigen ervaring. De volgende keer gaat het al makkelijker en in een paar dagen ben je helemaal aangewend.
  Groetjes
  Dita

 387. Yvonne

  Dikke bravo Shirley!
  Hopelijk heeft er niemand wat vervelends gevraagd zodat je het droog kon houden.
  Blijven volhouden hoor!

  Groetjes van
  Yvonne

 388. Arja

  het is ook veel te warm voor een pruik. dit weer zal je snel over je drempel heen helpen, ben ik bang. ik vind je er trouwens hartstikke stoer uit zien met je korte blonde stekeltjes!

 389. Dineke

  Fijn dat je je zo goed voelt. Dat wordt qua boodschappen wel weer wennen voor de rest van de familie. Het is trouwens wel herkenbaar.

 390. ada maas

  Wat fijn dat je toch lekker naar buiten gaat en weer eens lekker boodschappen doen, ja dat heb ik ook met Han ik maak een lijsje en dan zeg ik weleens breng iets gezelligs mee, maar enkel wat het lijstje zegt. Ik hoop dat het steeds wat beter met je mag gaan, en je bent regelmatig in mijn gedachten. veel liefs

 391. gudrun callewaert

  Iedere dag een beetje beter. Geniet er maar met volle teugen van.
  Groetjes, Gudrun

 392. ina klugt

  hoi lieverd,
  ik heb al een tijdje niet zoveel gereageerd, niet dat ik het laat versloffen maar ben gewoon heel druk en af en toe dus heel moe.
  ik wil je alleen even zeggen dat ik je een geweldige wijf vind – klinkt plat maar volgens mij snap je precies wat ik bedoel. ikzei al druk, druk, druk, maar ook mijn hoofd is vol met allerlei dingen. Zelfs op mijn eigen weblog schrijf ik maar af en toe.
  Veel liefs, dikke kus en groeten aan Perry en de kinderen.
  Ina K. lemele

 393. Marjolein

  Hoi Shirley,
  Even uitzieken dan maar hé! Vervelend, maar misschien wel logisch na alles en dan ook nog deze temperaturen! Fijn weekend,
  Groetjes, Marjolein,

 394. Marjolein

  Hoi Shirley, ik hoop en duim voor je dat alles oké is!
  Wat een leuke banaan is dat! Fijn dat je je nu wat beter voelt!
  Groetjes, Marjolein

 395. Yvonne

  Hi Shirley,
  Hoe kan je nu willen dat Perry tuinkarweitjes doet? Met zo’n banaan in de buurt? ;-))
  Duim natuurlijk mee voor een goeie uitslag van de scan!
  Hou je toch nog maar wat rustig, hé!

  Byeeee
  Yvonne

 396. Katrien

  Shirley,
  ook ik duim voor goede resultaten van de scan.
  Goed gezien die banaan als kado,maar ook jij zult er kunnen van genieten hé.
  groetjes Katrien

 397. inge

  hoi,
  ik duim voor de goeie resultaten!
  wens je Suusje nog een late gelukkige verjaardag van ons?
  groetjes
  Inge

 398. Ariane

  Hallo Shirley,
  nog gefeliciteerd met al die heuglijke feiten. Verjaardagen, maar vooral de laatste chemo en niet te vergeten het pruikje wat nu in de doos zit. Geweldig is dat allemaal.
  Luister goed naar je lichaam en neem alle tijd die je nodig hebt voor alles.
  groetjes, ook aan DH en kinders, van Ariane

 399. Adrie J.

  Hai Shirley, wat heerlijk dat er niets meer is gevonden!
  Nu op naar de oude vertrouwde Shirley, dan maar met gedeeltelijk gekruld en steil haar! LOL ;-))
  Gewrichtsklachten zijn inderdaad vervelend, kan ik over meepraten, maar met jouw positieve instelling kom je daar best doorheen. Soms zeg ik ook wel eens, ik schroef dit ben eraf en ik ga een nieuw poot kopen. hahahaha!!
  Maar alle gekheid op een stokje, ik ben erg blijvoor jou en je gezin dat er nu betere tijden aanbreken!

  kus en groetjes, Adrie J.

 400. inge

  goed zo Shirley!
  nu langzaam de conditie weer opbouwen, maar dat zal wel lukken met jouw positieve kijk op het leven!
  vele groetjes
  Inge

 401. miet

  joehoe wat een fantastisch goed nieuws !!!! Ik ben super blij voor jou en je gezin .
  dikke gelukszoenen

  Miet

 402. Katrien

  Shirley,
  Fijn te horen dat alles ok is na je scan onderzoek.Houden zo zou ik zeggen.En nu wat aan de conditie doen,maar ook niet forceren hoor.Beetje bij beetje lukt het je wel hoor.

  vele groetjes Katrien

 403. Marjolein

  Hoi Shirley en familie! Wat een fantastisch nieuws!! Maar wel rustig aan blijven doen hé! Ik ben zo blij voor jullie, dat dit achter de rug is. Groetjes, Marjolein.

 404. monique

  Hoi Shirley,

  Geweldig om te horen dat er niets meer van de tumoren zit.
  Geniet van elke dag en van je familie en op een rustig tempo je conditie verhogen.
  Op naar betere tijden met of zonder kroeshaartjes (LOL)

  Ik bewonder jullie, hoe jullie samen met het gezin hierdoor heen geworsteld zijn.

  Monique

 405. marianne

  Klasse Shirley en een dikke proficiat waard voor jou en de hele familie, die er denk ik nu weer een hele klus aan zullen hebben om je in toom te houden ;>)))
  Ik zie je trouwens al zitten bij de kapper; “Graag bovenop knippen en opzij een permanentje”
  Doe het nog wel een beetje voorzichtig aan met dit nieuwe lijf. Het zou jammer zijn als de haast in je, het zou verknallen.
  Dikke knuffel
  Marianne

 406. ina klugt

  Lieve schat,gefeliciteerd hoor, deze slag heb je gewonnen.Ben erg blij voor
  jou en je familie. Liefs,
  Ina uit Lemele.

 407. inge

  de tuin ziet er goed uit en inderdaad, die lichte regen zal er goed aan doen, maar het mag nu wel gaan ophouden met regenen!
  groetjes

 408. Katrien

  hey Shirley,

  het gaat de goede kant uit met je hé,beetje bij beetje wat meer kracht en conditie opbouwen maar niets forceren hoor.

  groetjes Katrien

 409. Yvonne

  Remmen Shirley, remmen!
  Hou dat middagdutje er nog maar een tijdje in. Het zal je zeker deugd doen, helemaal met deze hitte. Die sloopt zoals je zegt zelfs een gezonde mens.

  Klef, klef van
  Yvonne

 410. Katrien

  Shirley,
  niet te snel van stapel lopen hoor,en zeker niet met dit weer.Het is al vermoeiend voor ons dus denk toch nog wat aan jezelf en gun je nog wat tijd om alles beetje bij beetje weer aan te kunnen.

  zonnige groetjes uit Wulpen
  Katrien

 411. Mary

  inderdaad ff dimmen……… ook ik had problemen met het mooie weer, en ik was alleen behoorlijk verkouden, maar alles wat ik deed was gewoon afzien… en het middagdutje kan zeker geen kwaad, groetjes Mary

 412. Adrie J.

  hai Shirley, wat een lekker “koppie” krijg je!! LOL
  Menigeen die het zo kort laat knippen, nu met die hitte.hihihi!
  Het koelt gelukkig nu een beetje af, de temperatuur wordt tenminste wat meer “nederlands”.
  ‘S nachts heb ik er niet zo’n last van, we hebben een grote ventilator boven het bed hangen en als die op de laagste stand draait, is het lekker en het houdt ook nog de muggen op afstand!
  hou je taai! groetjes, Adrie

 413. marianne

  Hoi Shirley, Dat ziet er perfekt uit Je koppie bedoel ik dus.Leuk hoor en met deze temperatuur nog lekker ook denk ik zo.
  Wat de rommel in je hobbykamer betreft : het is wel een teken dat je weer volop in actie bent . In een opgeruimde kamer wordt weinig gedaan zeg ik altijd tegen DH Trouwens heb je voor je haloween lapje ook in de koelkast gekeken ?LOL
  Groetjes Marianne

 414. Marriette

  Met veel plezier heb ik afgelopen dagen je weblok gelezen,meegehuild maar vooral meegelachen!
  Je bent een goed schrijfster.Mijn coplimenten hoor.
  Je kent me niet en ik jou ook niet maar quilters weten elkaar altijd te vinden,toch?
  Ga vooral zo door en laat ons/mij vooral meegenieten van je gezin en van de genezing van je vreselijke ziekte,maar dat is meer meeleven.Je komt bij mij over als een sterke vrouw.
  Hartelijke groeten Marriette

 415. Gudrun Callewaert

  Hoi Shirley,

  Hou de moed erin! Het betert met up en downs. Maar ’t komt allemaal weer in orde. En iedereen heeft er mee te maken: wij hebben het gehad met Hannes die nu weer een zware behandeling heeft. Rustig aan doen, he!
  dikke knuffel, Gudrun

 416. Mary

  mmmmmmm, ziet er goed uit, en zo te horen, ook lekker……. een dag met een gouden randje dus, groetjes Mary

 417. inge

  wat een prachtige rozen!
  dat wordt nog lang nagenieten van zo’n mooie verjaardag!

  groetjes
  Inge

 418. Heidi Steven

  Hallo,

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. En dat er nog minstens 45 mogen volgen!
  Liefs,
  Heidi Steven

 419. Anoniem

  Néénéé, Don moet maar beter opletten! ;-))))) LOL
  Geweldige Bert en Ernie!

  Byeeeee
  Yvonne

 420. Marjolein

  Hoi Shirley, Wat een toeval, en dat allemaal op één dag. Niet te geloven hé. Yves kiest vaak uit een hondertal apparaten precies diegene met een mankement, stuk of er ontbreekt wat aan. Daarom mag ik altijd uitkiezen LOL
  Fijn weekend alvast, Gr. Marjolein.

 421. Rob

  Ik vind Amsterdam persoonlijk een rotstad. Ik heb er een tijdje een vriendinnetje gehad en kwam er vrijwel dagelijks. Maar ik heb nooit kunnen wennen aan de coffeeshoplucht, dronken Engelse toeristen en het typische kijk-ons-eens-grachtengordel-sfeertje.

  Maar voor een paar daagjes kan het inderdaad ook heel leuk zijn.

 422. Yvonne

  De éne is al wat achterdochtiger dan de andere. Zipje … is eindelijk overtuigd dat je het goed met hem voorhebt!
  Zeker zalig zo’n kat zonder stilleto’s op je schoot!

  Byeeee
  Yvonne

 423. Yvonne

  Woehaaaaa… volgende keer maar eerst je kledij goed checken voor je aan vetverbranding en conditie-opbouw begint! LOL
  ‘k Zie je nog full monty gaan op straat!

  Tot de volgende!
  Yvonne

 424. Henk

  Hé zus,
  We houden het wel netjes hoor.
  In Amsterdam zou niemand ervan opgekeken hebben maar Roosendaal, foei!
  Een knuffel van je broer!
  Henk

 425. Arja

  gelukkig zijn er vele schoten in je huis. kunnen de poezen delen.
  iets anders, krijgen we foto’s van die gebreide sjaaltjes te zien? please?

 426. marianne

  Ha, ha wat zullen jullie gelachen hebben! en leuk dat je meteen scoorde bij Suzanne .
  Groetjes Marianne

 427. Dineke

  Gelukkig dat je het toch nog op kon zeggen. Blijft raar he kinderen die zelf gaan bepalen wat ze leuk vinden. Lisette heeft het zelfde met paardrijden, wil ook stoppen, om te gaan voetballen terwijl ik weet dat ze gek met die dieren is.

 428. Marjolein

  Hoi Shirley, zo te lezen heeft hij toch jarenlang drumles gehad. Da’s toch een mooie basis! Wie weet pakt hij het ooit weer op, en inderdaad, dwingen kan je ze niet !!
  Groetjes, Marjolein.

 429. Wendy vd Kolk

  Hoi Shirley,
  Wat ontzettend balen van de pijn in je handen. Juist met onze hobby is dat vreselijk. Ik wens je heel veel geduld toe en dat het snel weer achter de rug is.
  groetjes, Wendy vd Kolk(Delft)

 430. Laura

  Shirley, wens je veel sterkte met de pijn aan je handen. Hoop dat het snel weer normaal is.
  Wens Suzanne morgen veel plezier met gitaarles!

  groet, Laura

 431. Yvonne

  ‘k Duim ook dat je weer snel in je vingerkes die oude vertrouwde speed weer hebt!
  Sterkte meis!

  Yvonne

 432. Marjolein

  HOi Shirley, sterkte hoor! Wat vervelend toch hé, dat die chemo nog zo lang doorwerkt! Nog eventjes, en je kan alles weer ! Ik duim voor je dat dat al heel snel zal zijn.
  Groetjes, Marjoelin.

 433. Katrien

  hey Shirley,
  dit is echt niet leuk voor je,zo’n pijnlijke handen,hopelijk gaat het heel snel over zodat je terug kunt patchen,ik duim heel hard voor je.

  groetjes Katrien

 434. Adrie

  Hoi Shirley, ik hoop voor jou dat deze nare periode snel voorbij zal gaan. Dat je niet kunt quilten is een tegenvaller, houd goede moed!
  Veel plezier voor Suzanne gewenst met haar gitaar!

  liefs, Adrie J.

 435. Mariëlle

  Wij hebben er dit jaar groen tapijtgras van de bouwmarkt onder gelegd, dat blijft stukken beter als al het andere dat we geprobeerd hebben, het is van dat tapijt dat ook vaak in voortenten gebruikt word

 436. Mary

  heel erg herkenbaar, ook vooral tegenwoordig met de gecoverde versies………… denken ze een nieuw liedje te horen,kent moeders hem al !!!

 437. inge

  ja, oude mensen hebben zoiets hé.
  op het werk is het ook altijd zo: ze zijn al om kwart na één aan de deur als de permanentie om 2 uur begint, om toch maar de eerste te zijn…. dat ze driekwart uur aan de voordeur (in regen, wind, hitte, …) moeten staan, deert ze niet, maar dat half uur wachten in de wachtzaal, ho maar…
  groetjes uit Pops

 438. mo

  Goed idee van je om de petitie te tekenen. Ik ga de petitie ook tekenen voor de toekomst.

  Gratis en minder dik. Dan hoeven ze niet zoveel mee te slepen elke dag. Het is schandalig boeken die niet gebruikt worden aan te moeten schaffen.

  groetjes monique

 439. Mary

  ik heb “getekend” ! ik heb nu de kids op het MBO en het HBO, maar daar wordt je ook niet vrolijk van !!! Zoonlief voor 400 en dochter voor 1000 Euro !! en er kan tegenwoordig al zoveel digitaal………. volgens mij kan het gewoon ook stukken goedkoper !

 440. mo

  Hoi shirley,

  Zo zie je maar dat je kinderen nu tegen kanker met andere ogen aankijken en het leven.
  Ze zitten ook nog volop in het verwerkingsproces. Ieder doet dit weer op zijn eigen manier. Mooie gedachte van Tim.

  Ja, dat zou prachtig zijn dat we zo de kanker uit de wereld zouden kunnen verdrijven. Van te voren afkopen bij je geboorte dat je ervan gevrijwaard blijft.
  In ieder geval kan er met elke donatie weer verder onderzoek gedaan worden.
  Ze zijn al zover gekomen in geneesmiddelen, dat jij genezen bent en meerderen op de wereld. Garantie krijg je jammer genoeg niet, maar dat is eigenlijk met alles zo qua gezondheid en werk en vriendschappen.

  Groetjes Mo

 441. marloes

  Ooo, een gamecubekamer!! Mijn kinderen zullen jaloers zijn. Hier staat ie in de slaapkamer van jongste DD en dan lijkt het af en toe net een gamecube kamer! Vooral als er gasten zijn die ook allemaal mee doen (en vaak hun eigen spullen mee hebben genomen zodat ze met z’n 4en tegelijk kunnen spelen)
  Verder sukses met de warmte, aan de ene kant geniet je ervan, maar je moet er geen extra klachten van krijgen. Sterkte ermee!
  Groetjes van Marloes

 442. inge

  hoi, die top is mooi geworden, helemaal anders dan die van Yvonne, maar ook heel erg mooi!
  neem je hem mee volgende week zodat we die quilt kunnen bekwijlen?
  groetjes
  I.

 443. Miet

  Kronkels ja maar heeeeeel terechte en normale gedachtengang vind ik !!!
  De grote strijd heb je gewonnen en nu nu is de 2e strijd volop aan de gang . Het gevecht tegen dat “angst” ondier dat continu oppopt.ik wens je heeeeeeeel veeeeeeeeel mentale kracht om dat ondier steeds weer de bomen in te schieten hoor !!!
  Dikke knuffel , Denk aan jou !
  Miet

 444. inge

  hoi Shirley, die schrik zal altijd wel blijven denk ik, maar het is ook goed dat je alert bent!
  veel sterkte voor de controle volgende week!

 445. Dita

  Shirley, ik had het er vorige week nog over met mijn dochter, De omgeving zegt: kom, de behandeling is aangeslagen, we zijn 2 jaar verder dus nu gewoon proberen te vergeten!
  Of dat zo makkelijk is. In mijn hoofd ben ik er nog niet klaar mee. Dat blijft malen. Nu niet meer dagelijks, maar wel regelmatig. En inderdaad ieder pijntje en raar gevoel kan paniek veroorzaken.
  Ik mag in oktober weer voor controle. Hebben we weer 3 “gezonden” maanden achter de rug.
  Heel veel sterkte voor de controle en hou je hoofd recht (zeker met de mooie krulletjes en golven :>)
  Groeten
  Dita (ex borstkankerpatient)

 446. Mary

  tuurlijk meid, dat zijn hele logische “kronkels” !! en het leven blijft onvoorspelbaar en een ieder heeft zo zijn tegenslagen! zie dit als een “ervaring” op zich en richt je zoveel mogelijk op een zonnige toekomst met je familie !

 447. Katrien

  Hey Shirley,
  kan me wel inbeelden dat je steeds bij het minste pijngevoel denkt van toch niet weer,dit zal wel een tijdje meeslepen en na een tijdje toch wel uitslijten dat hoop ik toch.
  Succes en sterkte bij de volgende controle.
  We duimen nog steeds voor jou.
  groetjes Katrien

 448. inge

  hoi Shirley, wat een verhaal, zomaar eventjes boodschappen doen. had Suus je nog niet gemist?
  groetjes uit Poperinge!

 449. Wilma

  Erg leuk die kippen!! Heb ze zelf in de computer opgeslagen…misschien ooit!!

  Wat heb jij een boel meegemaakt zeg!! Het gaat dus wel weer de goede kant op…

 450. Ada

  Als ik je verhaal lees ja toen kreeg ik ook even een brok in mijn keel, maar je bent een sterkte vrouw en je man en kinderen kunnen trots op je zijn.
  Ik las een spreuk: Je kunt je de hele dag ergeren, maar je bent er niet toe verplicht. Ik lurk weleens als het gaat en verder ben ik met een Log Gabin bezig, 12 blokkken af en er moeten er nog 4 gemaakt worden. Shirley heel veel sterkte op de fitness en ik hoop dat het resultaat oplevert dat je weer iets afvalt.
  Liefs van mij, Ada

 451. Marjolein

  Hoi Shirley, Wat heerlijk dat de uitslag goed was. Ja, het leven is ongrijpbaar. Het lijkt net een loterij, waar je ieder jaar een nieuw lot krijgt en maar moet afwachten (en accepteren) wat er gaat gebeuren. Heel veel sterkte verder hé, en niet te lang fitnessen hoor, alle kleine beetjes helpen ook!!
  Groetjes, Marjolein.

 452. Katrien

  Hey Shirley,
  natte oogjes krijg ik ook weer als ik dit lees.Maar zondag was je niet de enige hoor.
  groetjes en hou je goed meid.

  Katrien

 453. Wilma

  Heerlijk hé dat fruit uit eigen tuin!!! De groene druiven waren bij ons wel erg lekker maar de blauwe vind ik een beetje wrang!!! Zelfs de vogels eten ze dit jaar niet bij ons!! ;o)

 454. Mary

  ik dacht dat ik een “rommelkont’ was, maar jij kunt er ook wat van. Ik zou elke dag een paar keer een half uurtje plannen om iets aan te pakken en misschien wat doorzichtige bakken halen zodat je ook kunt zien wat je hebt ? Ze zijn in de aanbieding bij de Blokker ! Succes !

 455. Adrie

  Heeeeerlijk dat er nog meer van zulke rommelkonten zijn als ik!! hahaha ;-))
  Als je mijn kamer nu ziet, vraag je je af, wáár moet je in vredesnaam je machine zetten? Nou gewoon in de huiskamer dus , op dit moment! Maar er zit tijd om op te ruimen aan te komen. Vanaf volgende week vrijdag heb ik 14 dagen vrij van werk en dan wíl ik die kamer even!!!!onderhanden nemen. Wát zal ik allemaal weer tegenkomen , waarvan ik niet meer weet dat ik het nog had????
  groetjes, Adrie J.

 456. Yvonne

  Héhé, ik zie nog vrije stukjes vloer. In de kamer van DS kon je tot gisteren geen 2 voeten naast mekaar zetten..
  Vandaag, lichtelijk wat chantage gebruikt, en ziedaar : we kunnen er weer in!
  Succes met het opruimen hoor! Wie weet wat voor schatten je dan tegenkomt.

  Byeee
  Yvonne

 457. Dita

  Shirley gewoon laten krullen en niets netjes maken. Moet je eens opletten hoe leuk het gaat zitten.

  groeten
  Dita

 458. Yvonne

  Gewoon een dikke, dikke knuffel zodat je weet dat je er nog altijd niet alleen voor staat …
  van Yvonne

 459. Marjolein

  Hoi Meid, veel sterkte hoor, ik denk aan je!! Doe je best, maar huilen mag ook, is denk ik alleen maar goed voor je. Daarna zal je zien dat je je weer wat beter gaat voelen.
  Groetjes, Marjolein.

 460. inge

  de quilt is prachtig geworden, is Tim content? mooie foto met Evelien en Tim!
  en ja, die katten en de vliegen, hier is ’t ook zo, Witse zat daarnet op de kast een vlieg achterna!

 461. Marjolein

  Hoi Shirley, hij is in één woord schitterend geworden. Echt een leuke jongensquilt. Hou ik in gedachten voor de mijne!! Groetjes, Marjolein

 462. risja

  Hoi Shirley,

  Super dat je de quilt hebt af gemaakt, hij is erg mooi geworden je weet ik hem van je aan het namaken ben, ik ben nu aan het doorquilten, maar met de hand dus niet zoheftig als jij hebt gedaan.

  Hou je taai en hou je niet te groot als je wilt huilen, de emoties moeten er per slot ook een keer uit opkroppen is funest.

 463. Mary

  en wat mooi doorgequilt !!! de foto met Zopje laat het heel duidelijk zien (en Zopje mag er ook zijn hoor!)

 464. Shirley

  Evelien herinnert me er nog steeds aan, als ik bv iets wil opnemen waarschuwt ze me dat ik niet op delete moet drukken. Maar ze kan er nu weer om lachen.

 465. Marjolein

  Dag lieve Shirley,
  Pas sinds kort ben ik lid van de QK, en zo kwam ik op jouw weblog terecht. Uiteindelijk heb ik je hele verhaal gelezen, en ik ben letterlijk een aantal dagen stil geweest na het lezen van je verhaal. Wat ben jij een ongelooflijk positief mens! Geweldig zoals jij met je ziekte om kunt gaan, en juist jij hebt altijd een bemoedigend woord voor alle QuiltKletsers. Petje af meid, en ik hoop dat de toekomst voor jou rooskleurig en vooral gezond zal zijn, want dat verdien je ten volle. Door je opstelling mag menigeen een voorbeeld aan je nemen!
  Sterkte en veel liefs van Lein

 466. marloes

  Vet Gaaaaf zouden ze bij mij zeggen. Als je dichtbij mij had gewoond had ik graag het adres van je kapper willen hebben. Het is erg mooi geknipt. En je ziet er zo goed uit!!!!
  Ik wil je zowiezo mijn complimenten geven, je bent zo goed bezig, met je conditie, en met het gaan lesgeven.. Ben benieuwd hoe dat gaat. Wanneer is de eerste keer?
  groetjes
  Marloes

 467. Adrie

  Jeetje!!! Shirley, je kunt zo in de glamourbladen! LOL Nee, zonder gekheid, je ziet er prachtig uit zo en dat kapsel staat je ERG goed!!

  Super!

  groetjes, Adrie

 468. Shirley

  Marloes, wanneer de eerste les is moeten we nog bespreken. a.s. Maandag is het weer fitness en dan geef ik ze wat quiltbladen mee zodat ze enig idee hebben van waar ze aan beginnen, ik heb ook denk ik wel boeken met eenvoudige quilts om mee te beginnen als voorbeeld. begin november is het Stoffenspectakel hier in Roosendaal en dan zou het geen gek idee zijn om ze mee te nemen, stof inslaan voor hun eerste quilt.

  bedankt voor de complimenten dames, kapper van der Horst in Roosendaal is een hele goede, en Carlo knipt me al 15 jaar!

 469. Katrien

  hey Shirley,
  wat een mooi kapsel,je ziet er erg goed uit .wat een beetje makeup allemaal niet kan doen hé.
  Maar je straalt gewoon.

  groetjes Katrien

 470. Miet

  Waaaaaauuuuuuw Shirley zo super mooi !!! De foto met de grote grijns vind ik de max .Zeg zijn er ook al niet wat kilootjes af ? Je ziet er zo slank uit !
  Miet

 471. Yvonne

  Ooooooh en Aaaaaaaah!
  Prachtig gekapt kopje, maar de smiles doen het hem ook!

  Byeee
  Yvonne

 472. Risja

  Nou meid de complimenten.
  Je straalt helemaal.
  Dat heeft een mens af en toe echt nodig een optut beurtje.

  gr.Risja

 473. Patricia

  Shirley, wat een supermooi kapsel en geweldige foto’s. Je ziet er goed uit en dat verdien je ook.

  Groetjes van Patricia

 474. Yvonne

  Héééé
  Wat is er met Suusje’s mondje gebeurd?
  Gespeeld met het fotootje?
  Horror!

  xxx
  Yvonne

 475. bianca hopstaken

  Hoi Shirley,

  Als Suzanne volgende keer weer een uitstekend draadje heeft mag je mij gerust bellen ,ik durf dat wel met een nagelschaartje.

  groetjes

  bianca

 476. Miet

  Hey fantastisch hoe je alles mooi op een rijtje zet en er dan nog in slaagt om een positieve conclusie te maken ! Proficiat want door de kronkels van de geest kruipen en dan nog positief denken is absoluut niet evident . Ik bewonder je absoluut !!
  Miet

 477. Yvonne

  Hi Shirley,
  Weet jij eigenlijk ook wel dat je vroeger enorm druk bezig was met vaenw?
  Ik werd soms moe van het lezen alleen… jouw lat lag toen al (te) hoog!
  Je gaat vooruit en dat is het belangrijkste toch..

  Knuffel van
  Yvonne

 478. Marjolein

  Hoi Shirley, Je deed voordat je ziek werd ongeveer het dubbele van wat een normaal mens doet op een dag (ja echt!!!), als je je nu eens op de helft daarvan instelt? Dan doe je minstens net zoveel als iedereen, als het al niet toch meer is.
  Succes met alles hoor, Marjolein.

 479. inge

  ik heb hetzelfde gevoel als Marjolein: met de helft van vroeger doe je nog meer dan de doorsnee, dus zo is het goed!

  knuffel!
  I.

 480. Yvonne

  Héél goed opgevoed is Zopje!
  Katten …
  ze blijven niet te schatten!
  Ik geniet er ook elke dag van….

  Yvonne

 481. Yvonne

  Antwerpse mannen? Kom je hier Antwerpse mannen inpalmen met een mondspray? LOL
  Tsetsetsé!

  Yvonne

 482. Patricia

  Leuk joh! Zo train je hem toch. LOL.
  Da’s met Joepie (grasparkiet) hier precies eender.
  Hij komt zo ongeveer op commando op m’n hand zitten. Hij leert ook telkens weer nieuwe dingen.
  Ik heb weliswaar geen katten, maar vind ze wel erg leuk. Honden trouwens ook. Komt misschien nog wel eens.

  Groetjes van Patricia

 483. Patricia

  Je durft inderdaad wel, maar ik vind het ook ontzettend lachen!
  Het is overigens kostelijk om je verhalen hier te lezen.

  Groetjes van Patricia

 484. Mary

  heee leuk, linedance !! ben benieuwd naar je proefles ! en die handen, wat lijkt me dat onzettend vervelend, moet er niet aan denken……..

 485. Arja

  sommige dagen zijn gewoon snertdagen, en ook die gaan weer voorbij. ik ben trouwens net zo goed als jij in uitslapen met de blerende wekker naast me. sterker nog, om in slaap te vallen zet ik vaak de televisie aan, werkt prima!

 486. marloes

  wat wordt je japanse puzzel leuk, maar uit jouw beschrijving van wat je allemaal moet doen denk ik dat het ook niet ‘mijn ding’ is. Knap dat je het toch voor elkaar krijgt. En weer zoo snelll!!
  Sukses met het verder afmaken!
  Marloes

 487. Mary

  mooie kleuren, ik heb ook nog een beginnetje van het quiltweekend liggen, maar of er iets mee gebeurt ……….. nu ik deze zie, begint het wel te kriebelen ..

 488. Adrie

  erg leuk om te zien dat jij nu ook aan het puzzelen ben met deze Japanner, in deze kleuren heb ik het nog nooit gezien! Ik ben er ook aan begonnen ,het quiltweekend, is ook nog niet af! moet alleen nog de borders, notabene!
  Nu mijn quilt voor DMIL klaar is en die voor kleinzoon bijna, moet ik er maar eens aan denken om deze ook klaar te maken, kan ik ‘m misschien laten zien op het komende weekend?!
  Succes verder met het klaren van de japanner!
  liefs en groetjes, Adrie J.

 489. inge

  heel erg mooi Shirley, ik vind het door het gebruik van het geel heel wat rustiger geworden dan de andere Japanners die ik al zag!
  groetjes

 490. Anita der

  Wauw Shirley, wat heb je dat snel gedaan. Hij wordt mooi. Ben benieuwd hoe hij is als affo.
  Groetjes Anita der

 491. Mary

  nog heel even wachten, dan kun je de huisarts bellen …… toch wel spannend …….. ooooooh wat een mooie kerstman op zijn slee !!!!!!!! hij is schitterend

 492. Katrien

  Hey Shirley,
  je hebt er goed aan gedaan door meteen foto’s te laten nemen,dan valt die onzekerheid toch voor een stukje weg.
  En die kerstman op zijn slee,hoe mooi zeg.
  groetjes Katrien

 493. inge

  hei, da’s goed nieuws! natuurlijk ook niet leuk om pijn te hebben en zo, maar de oorzaak valt wel mee hé!

 494. Dita

  Shirley, zoals ze tegen mij hebben gezegd: je bent de onschuld voorbij!
  Het zal nooit meer worden zoals het was. Het blijft altijd tussen de oren zitten. Ik ben inmiddels bijna 3 jaar verder en het gaat beter. Maar weggaan zal het nooit.
  Sterkte meid en geniet van de kerstdagen.

 495. Judith

  Ja elke keer een scan zou niet gezond zijn, maar je elke keer weer tot hoofdpijn zorgen maken is ook niet prettig.
  Ik las trouwens nog wat verkeerd, las dat je de santa nog moest besnijden, ik denk wat gaat ze er nu weer mee doen.

 496. Shirley

  hai zweefmakreel (ken ik jou?) we doen niks met Pasen qua versierwerk, hoewel dat ook leuk kan zijn. Ik heb 1x een poging gedaan en de katten wisten het zeer te waarderen; de paastakken zagen alle hoeken van de kamer en de decoraties verdwenen onder de bank of in de maag.

 497. Mary

  toch niet normaal he !!! Ook ons is dat een paar jaar geleden overkomen !!! mooie sterretjes op stokjes compleet opeens verdwenen !!!! We hangen alleen nu nog wat in de boom en verder niet meer in/op de grond!

 498. marloes

  Shirley, wat een schrik zo’n val.. gelukkig niks gebroken. Ik vroeg mij wel af hoe je hebt auto gereden met 1 hand, heb je een automaat? Misschien geeft je kin een beetje kerstkleuren, en wordt het na rood groen.. maar wat balen trouwens dat je nu niet met die erg mooie sluitinkjes aan de slag kan. Alhoewel jij daar vast wel wat op zal vinden. En ik ben blij dat je het zo lekker op kan schrijven, is inderdaad veel leuker!
  Sterkte met je kneuzingen, je zal ze vandaag wel extra voelen…
  groetjes van Marloes

 499. Marjolein

  Je bent in ieder geval je humor nog lang niet kwijt ! Wat een schrik evengoed zeg! Haastige spoed is zelden goed zou mijn moeder in dit geval zeggen! STerkte ermee hoor, hoop voor je dat het gauw wat minder pijnlijk is.
  Groetjes, Marjolein.

 500. Mary

  het is dat het allemaal pijnlijk voor je is, maar je verhaal is gewoon humoristisch !! hoop dat de pijn snel minder wordt !

 501. Dineke

  Oef Shirley wat een val. Ik hoop maar dat je snel wat minder pijn hebt. Houd je je hand wel in de gaten. Mijn vaders vriendin heeft weken met een achteraf toch gebroken pols gelopen. Was niet gezien op foto’s.
  p.s. heb je geen foto’s van de sluitingen?
  Groetjes Dineke

 502. loes uit de hw

  Ja, je had het kort kunnen houden, maar ik vind je verhalen heerlijk om te lezen. Hoop dat je vlug hersteld bent, anders heb je de klemmetjes inderdaad thuis liggen en je kan er nog niets mee doen. Wens je en de familie, ondanks je ongemakken hele prettige dagen en dit moet je echt niet meer doen in het nieuwe jaar. Bedoel natuurlijk het vallen en schrijven mag je heel veel, want ik geniet ervan.

 503. Yvonne

  Huh? Zijn die sluitingskes voor je BH’s? Bweuuu, ik dacht dat je Japanse tasjes ging maken…. 🙁
  Véél plezier met de nieuwe digi.

  Yvonne

 504. Astrid

  Goh Shirley,
  Ik lees nu pas van je schuiver! Wat een toestanden allemaal!
  Ik hoop dat je snel weer een beetje opknapt!

  Beterschap

  Groetjes
  Astrid

 505. mo

  Hoi Shirley,

  Ik heb niet zulke goede ervaringen met magneetsluitingen.
  Met de geringste druk knappen ze open. (als knoop aan een broek)
  Misschien valt het wel mee bij bhtjes.

  Groetjes Monique

 506. Yvonne

  Heerlijk toch die opgeruimde tuin, weer een werk dat jij niet meer moet doen! 😉
  Enne …. kleine meisjes worden groot. Complimenten voor Suus met kleedje!

  Sloppel van
  Yvonne

 507. Marjolein

  HOi Shirley, wat kan je iedereen zien genieten op de foto’s! Vooral je ouders! Heerlijk hé, dat het zo goed gaat, alles heeft meer waarde nu. Groetjes, Marjolein

 508. Ada Maas

  Wat een leuk idee om glitter op de quilt te doen, je bent toch wel een grote creativeling, ik wil wel bij jue in de buurt wonen. Ik moet het alleen doen, is niet erg maar er borrelt soms niets op en ook nooit les gehad en dan vind ik dat ik met patronen een heel eind kom.
  Alle goeds voor 2007 vooral gezondheid. Mijn broer heeft ook Herstel en Balans gedaan en het hem goed gedaan. Nou ik lees regelmatig je website.
  Liefs Ada

 509. risja

  Nou je hebt de smaak te pakken.
  Wat een spullen (overbodige) heeft een mens in huis.
  Heerlijk hoor als alles weer opgeruimd is.
  Succes verder met het tuinhuisje.
  gr.Risja

 510. Yvonne

  Wat een energie daar in Roosendaal!
  Goed toch dat er zo véél hulp was, dikke pluim.
  Jij niet overdrijven hé!
  ’t Is al voor een groot deel netjes en Rome is ook niet op 1 dag gebouwd hoor!

  Yvonne

 511. Miet

  Wieuw hier regent en waait het maar bij jullie passeert een echte ruimwervelstorm :o) Een beetje veel naar “clean house ” gekeken of is de lente al op komst ?

  Miet

 512. Emmelinda

  Wow wat een ruimte in de garage! Wat heerlijk! Wij hebben hier maar een klein schuurtje en daar zou ik ook wel (een boel) ruimte willen hebben want nu kun je er niet eens in lopen zonder te hink-stap-springen 😉

 513. Miet

  FANTASTISCH GOE NIEUWS !!!!!!!!!
  Ik ben zoooooooooooo blij voor jou !!! Jippijeeeeeeee :o))

  Miet

 514. monique

  Shirley,

  Geweldig nieuws. Zo’n goed begin van 2007.
  Houd vast die gedachte.

  Monique

 515. Marjolein

  Wat een geruststelling! En ach, dat afvallen komt wel weer toch? Zou ik me maar niet druk om maken, maar van alles een beetje minder scheelt misschien ook al wat kilo’s (moet je horen wie het zegt LOL). Groetjes, Marjolein.

 516. Anita

  Hoi Shirley,
  gefeliciteerd, fijn voor jullie.
  En heel veel sterkte met het afvallen, hier is iedereen aan het Sonja Bakkerdieet met goede resultaten.
  Groetjes Anita

 517. risja

  Nou dat is wel een felicitatie waard de goede uitslag.

  Succes verder met het lijnen (wie niet lol )gr.Risja

 518. Laura

  Tja Shirley, je hebt zo van die dagen dat je beter in je bed kan blijven. Ze zijn zo dom nog niet, die katten! Dus hoofd onder de dekens en morgen schijnt de zon weer. Sterkte.
  Doeiii
  Laura

 519. Anoniem

  Hormonen hé, lastig hoor. Morgen gaat het vast weer beter! Don’t worry, be happy !! (jammer dat ik de melodie je niet kan sturen, van dit liedje knap ik zelf altijd op).
  Groetjes, Marjolein.

 520. Arja

  die clafoutis klinkt goed, vooral omdat ik wat eieren weg moet werken. ik ga hem morgen eens proberen. een ode aan het bakpapier schreef ik al eerder vandaag, ik bak al tijden niks meer zonder!

 521. Arja

  wow, die wordt mooi! ik krijg jeukende handen, maar laat ik eerst de kameleon en de draak afmaken 🙂
  wat zou er gebeuren als je alle streepjesstof dezelfde kant op liet wijzen? of kom ik daar te laat mee, omdat de stroken er al aan zitten?
  de opstelling is prima. komt er nog achtergrondkleur tussen, of gaan de blokken zo aan elkaar?

 522. Yvonne

  Prima opstelling! Dat zwevende verrast me iedere keer weer.
  Arja, je moet dringend komen bijlezen … hihi… je loopt wat achter en mist een boel hoor!

 523. Marjolein

  hahaha, moet ik echt even om lachen, zie het zo al voor me. Hé, wat een mooie lady staat er daar op de foto links, chique hoor!!
  Alvast een fijn weekend, Groetjes, Marjolein.

 524. marion

  Wat herkenbaar , maar wacht maar tot je kleinkinderen hebt, dan kijk je niet 1x maar wel 10x.Iedere keer weer controleren.

 525. Astrid

  Héé Shirley.. bedankt voor de link over de feestartikelenwinkel.
  Ik heb even op die site rondgeneusd en meteen inspiratie opgedaan voor het carnavalspak van Emma. Ik kan aan de slag!

  groetjes
  Astrid

 526. Yvonne

  En is het bouwpakket een tafel geworden? Of heb je er fantasievol iets anders van gemaakt? LOL

  Yvonne

 527. Yvonne

  Doe mij ook maar de Medusa lamp, maar wel met Perry en/of Tim erbij voor het afstoffen! 😉
  Sjiek!

  Yvonne

 528. Miet

  Deze vind ik waanzinnig goed !!!! Wat een idee : een mobieltje in de ijskast :o))) Maar nu kan je tenminste gerust slapen het lichtje is wel degelijk uit en belangrijk ” verbruikt ” niet ! Het was dus een onderzoek met een ecologisch resultaat hihihi

  Miet

 529. Yvonne

  Heb vroeger eens een mop gehoord over koelkasten en Nederlanders… die kochten er geen want ze waren bang dat het lichtje bleef branden!
  LOL LOL Ooops…. kon het niet laten!

  Doeiiiii
  Yvonne

 530. Dineke

  Wat leuk worden die vogelhuisjes. En heel fijn om eens foto’s te zien van het groeiproces. Weer een super project. Trouwens, de huisjes quilt wordt inderdaad verloot onder de maaksters. Met uitzondering van eerdere winnaars van een quilt. Wil hem best winnen.

 531. Katrien

  Shirley,
  wat mooi die vogelhuisjes en inderdaad wat pringelwerk om alles uit te knippen en juist te plaatsen.Succes met de afwerking ervan.

 532. inge

  hoi,
  dit wordt weer heeeeeeeeeeeeeeeel mooi,
  blij met die tip van het bakpapier, wat je maandag demonstreerde, ga het ook eens proberen bij een volgende applicatieronde!

  groetjes uit Pops

 533. Marjolein

  Schitterend! Ik heb toevallig een paar dagen geleden ook het pakket besteld van deze quilt(zonder de stofjes), dus kan er binnenkort aan beginnen. Had niks meer te doen namelijk. LOL Maar ze zijn zo mooi!!
  Groetjes, Marjolein.

 534. Mienke

  Op de een of andere manier nu voor de tweede keer op je weblog terechtgekomen. Ik geniet van je verhalen, je moed, je humor!
  Ik lag in een deuk toen ik dit verhaal las en had graag even achter de gordijnen staan loeren, geweldig!!

 535. Marjolein

  Zal ik je mijn zak met sokken sturen? Wij hebben ook nog eenlekker voorraadje! Ik heb nooit begrepen hoe het mogelijk is om zoveel één stuks van sokken over te houden. En het gebeurt me ook steeds weer! Soms (als ik er aan denk) doe ik de sokken half aan elkaar in de was, die bijelkaar horen dan natuurlijk hé. LOL Groetjes, Marjolein.

 536. jacqueline w

  o! wat is dit een ontzettend leuk quiltje, echt heel mooi, mmm word tijd dat ik zoiets ook ga leren, maar wel eenvoudiger om mee te beginnen.

 537. Henk

  Zit vast in de familie.
  Je moet eens bij ons op zolder komen kijken. Daar staat continu een mandje met eenlingen. Heel af en toe komt er zomaar weer een verloren sok tevoorschijn en dan vraagt je steeds weer af waar die zich al die tijd verstopt heeft. Zullen we onze eenlingen eens samenbrengen, wie weer wat voor leuke setjes eruit voortkomen…..
  Liefs, Henk.

 538. Miet

  super mooie fotos voor mijn part mocht de sneeuw wat langer blijven liggen hoor :o)
  Miet

 539. Yvonne

  Woehaaaaaaa da’s een goeie!

  En de quilt is weer een leuke!

  Sloppel hier met tenen zonder popcorn
  Yvonne

 540. Henk

  Tja, ze zeggen niet voor niets dat wijsheid met de jaren komt. Ik denk dat de kids je hier ook heel dankbaar voor zullen zijn. Moet je eens opletten hoe soepel die online spellen gaan lopen. Of is dat nou juist weer niet de bedoeling…
  Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar “onze” quilt. Ik zou je ooit eens laten weten voor welke achtergrondkleur we zouden kiezen. Ik kan me niet herinneren of we dat ooit nog gedaan hebben… Zo blijft het toch nog een verrassing. Ik heb wel een donkerbruin vermoeden dat er in naam van zipje en zopje wel een plaatje op dit log komt, met of zonder kat erop…… of is er al een plaatje voorbijgekomen?
  Doe je wel een beetje rustig aan want volgens mij ben je weer met minstens acht dingen tegelijk bezig… what’s new?
  Veel liefs, Henk

 541. Leslie

  Hoi Shirley!

  Misschien ken je me niet meer maar zat een paar keer samen met jou op herstel en balans!Ik was de enige die nog geen haar had…remember???Inmiddels gelukkig wel en heb er toen het 2 cm was gelijk extensions dmv een vlechttechniek(heel moeilijk…moest 15 uur zitten!)in laten zetten.Voel me nu weer een beetje Les als ik in de spiegel kijk!Ik was qua herstel en balans iets te fanatiek en werd echt te duizelig dus ben ermee gestopt maar ga binnenkort wel weer sporten hoor.
  Kom echt zomaar toevallig op je weblog…was weer info aan het lezen over non-hodgkin via google.
  Wil je even zeggen dat je er top uitziet!
  Hoop dat voor de rest ook alles goed gaat met je!

  Groetjes!

  Les

 542. Yvonne

  10/10 voor de hoekjes en 10/10 voor Zipje! De quilt is ingeworsteld.
  Hoe lang zou ie overleven als je hem aan de katten overlaat?

  Byeeee
  Yvonne

 543. Henk

  Je maakt er wel weer een hoop werk van zeg… Heel mooi!! Kwaliteit is jouw handelsmerk, daar zijn we onderhand wel aan gewend. Ik snap alleen niet hoe je het voor elkaar krijgt, in combinatie met de kwantiteit. Je gaat maar door ;o)
  We zijn erg benieuwd naar het multifunctionele aspect. Wetend dat ie op ons bed komt te liggen slaat de fantasie hier nu even op hol….
  Mooi hoe Zipje zich ermee weet te vermaken. Onze kat komt van jongsaf nooit op de slaapkamers. Zo aangeleerd en zeer zelden zie je haar lonken naar de trap….
  Ik ben benieuwd wat de quilt in haar los maakt. Als ik de foto’s van Zipje zie hou ik m’n hart vast. Kunnen we het beestje nu nog beneden houden?
  Veel liefs,
  Henk

 544. Marlies

  Leuk verhaal van de poes die zich zo vermaakte met je quilt!!! Ik heb hier ook 3 snoesjes lopen die soms de gekte krijgen , Nel vooral doet dan heel raar , ze gooit haar achterwerk de lucht in en springt dan zo heel hoog tegen de muur op , ze stampen de trappen op en af , je lacht je een kriek , een van de leuke dingen van katten vind ik dat ze een volgende keer achter je staan zonder dat je ze gehoord had , zo had ik vanmorgen Muisie bijna tussen de deur , dat is ook nog een stille , die zegt niks!!!!
  Ehm vergeet ik nog te zeggen dat ik je quilt leuk vind worden met dat verloopgaren!
  Marlies

 545. Arja

  leuk, en lekker grote blokken! ik was, geinspireerd door jou en Inge, aan het priegelen geslagen met hetzelfde blok, maar dan veeeel kleiner. en de multifunctionele verrassing, zou dat een toasty toes systeem kunnen worden, of een quillow?

 546. Anita

  Prachtig he, Shirley. in Heemskerk heb ik hetzelfde gezien.
  Achter ons is een bejaardenflat en de zon weerkaatste zo, dat het leek wel of het vuur gaf. Prachtig in al die ramen.
  Groetjes Anita

 547. Marjolein

  Hé Inge, je haalt me de woorden uit de mond LOL!!! Ik ben ook benieuwd naar de foto’s, nu even weer wat rustiger aan hé Shirley ! (voor zover mogelijk) LOL

 548. Anita der

  Hoi Shirley,
  Wat ben je ijverig geweest, Je hebt eer van je werk in ieder geval. Wat heb je toch veel moie dingen gequilt.
  Tot het weekend Groetjes Anita

 549. Shirley

  LOL die Arja, de breinaalden zijn van Evelien, toen ze een sjaal ging breien. De sjaal is af en de pennen en restjes wol verdwijnen dan onder een kledingstuk of onder een quilt.

 550. Dineke

  Ach wat ziet Witje er zielig uit. Kat wassen, moet er bij onze niet aan denken. Zopje ligt er lekker bij. Katten hebben een neus voor quilts, hier ook. Alleen Guus begint over de quilt te krossen zo op de vloer.

 551. Marjolein

  Oh, wat zielig. Wens hem maar veel sterkte van me. Yves heeft een afspraak in mei voor 2 implanten, maar daar komen dan gewoon 2 nieuwe kiezen naderhand overheen, de rest is nog goed. Ouderdom hé LOL
  Groetjes, Marjolein.

 552. Yvonne

  Hé, dat ziet er toch al opgeruimder uit.
  ‘k Heb toch zo’n medelijden met die arme Perry! Kan hij wel eten zonder dat jullie zitten te gniffelen?

 553. Marjolein

  Ja nou hoor, zielig voor Perry!! Is de pijn al wat weggezakt? Hoop het maar, want het lijkt me echt geen lolletje wat hij heeft ondergaan. Ik zal maar geen foto laten zien van mijn naaikamer, wat gaat dat stapelen snel hé. Vooral als je met wat bezig bent, en allerlei stofjes tevoorschijn haalt, om te kijken of het erbij past. Dat opbergen achteraf duurt altijd “even” bij mij.
  Groetjes, Marjolein.

 554. Marlies

  Oh wat een beeldschone kat is dat toch zeg!!!!! I’m in love!!! Ik ben ook heel nieuwsgierig naar dat borduurwerk naast de klok! Enne…mijn werkhokje ziet er ook ongeveer zo uit , wat onder de tafels ligt zie je toch ook niet , binnenkort gaat ons laatste kind de deur uit , ik pik dan zijn kamer ook in , een muur wordt gesloopt en zo krijg ik me toch een grote kamer , heerlijk , kan ik nog meer troep kwijt!!!!!!
  Groeten van Marlies

 555. Yvonne

  Dikke kus voor Suusje, goed geholpen zeg!
  Beterschap voor Evelien …. en ja, laat je niet aansteken hoor!

 556. Marloes

  Hoi Shirley, wat een leuk quiltje!!! Inderdaad heerlijk lenteachtig, vrolijke stofjes.Is dit een variatie op het aussie-thema?
  groetjes van Marloes

 557. Katrien

  Shirley,
  wat een leuke,frisse lentequilt,en zo snel in elkaar,maar ja je bent dan ook een machinemens hé.
  groetjes en tot gauw.
  Katrien

 558. Henk

  De bijna naadloze overgang van hangmat naar BH deed me het ergste vermoeden voor de rest van je verhaal maar het bleef netjes, gelukkig.
  Tja, hoeveel ze ook krijgen, het is ook nooit genoeg. Wij hebben de afspraak dat ze naast het zakgeld elk 1 maal per maand op onze kosten naar de bioscoop mogen. Soms komt dat er niet van en dan wordt er wel een poging gedaan om dat in contanten om te zetten. Die vlieger gaat dan dus mooi niet op….
  Groeten en veel liefs van de zaanse clan.

 559. Ingrid

  Je wonderblokken worden leuk, zelfs met een goedkoop stofje kan het een heel verrassende quilttop worden !!… Ben heel benieuwd wat het eindresultaat wordt.
  groetjes
  Ingrid

 560. Miet

  wieuw wat een pracht resultaat met een gewoon kerststofje !!! Nu al curieus naar al de blokjes hoor .

  Miet

 561. inge

  ja, da’s inderdaad makkelijker gezegd dan gedaan
  maar ergens heeft ze wel gelijk! dus probeer het even van je afzetten
  en ik duim voor goed nieuws donderdag!
  dikke knuffel!

 562. Femke

  Pfff, Shirley, kan me voorstellen dat je zenuwachtig bent hoor, ik leef met je mee, veel quilten morgen dat leidt af, liefs, Femke

 563. Miet

  Ik ben zelf al zenuwachtig als ik er aan denk laat staan wat het voor jou is !!! Met hart en ziel bij hou en ik zit hier volop mee te duimen hoor .
  Miet

 564. Anita

  Hoi Shirley,
  Gelukkig dat alles goed is, een pak van jullie hart.
  Groetjes anita der

 565. Marlies

  Heerlijk voor jou en je gezin , dat alles goed bleek te zijn Shirley!!!! Gezondheid is een kostbaar goed!

  Ik moest zo lachen om je verhaal over de mesjes! Wat doe jij er allemaal mee dan dat ze zo snel slijten??????? Ik doe al jaren met een mesje , scherp is het nog steeds en ik snij er best veel mee , onlangs nog meer dan 1200 lapjes voor Droomdekens.
  Op het quiltweekend was er ook iemand die mesjes versleet bij het leven , ik snap daar helemaal niks van! ;-0

  Groetjes van Marlies

 566. Shirley

  Marlies, misschien merk je pas hoe scherp je mes is als je een nieuwe erin heb gestopt. Ik dacht in het begin van mijn snijcarriere ook dat mijn snijmes scherp was, tot ik met iemand anders d’r mes moest snijden. Als door boter ging die! Het kan zijn dat de mijne sneller slijten vanwege een verkeerde snijmat; ik heb meerdere matten, werk voor de grote projekten met de hele grote mat maar ik heb er eentje bij mijn naaimachine liggen waar ik het kleine snijwerk op doe, en die voelt anders/harder aan. Kruitvatgeval.

 567. inge

  schitterende foto van jou en Zipje en Zopje!
  en heel mooi klottoblok, ben benieuwd en hoop op veel deelnemers!

 568. Yvonne

  Om jaloers op te worden, die foto van jou en Zipje en Zopje samen op je schoot. Dat geluk heb ik nog nooit gehad. De éne duwt de andere steeds van schoot. 🙁

 569. Marlies

  Leuk zeg die foto met de kattepoesenelletjes! Zolekker he die lijfjes op schoot en die lekkere neusjes die ze weggeven! Zo’n foto moet je boven je bed hangen , wordt je gegarandeerd vrolijk wakker. Die snoesjes van mij doen dit ook zo graag , en vooral als ik aan het lezen ben , of aan het handwerken , maar ze doen het apart , want Nel wordt altijd wegepest door Pientjepestkop , Nel bijt altijd zo lekker in mijn kin , maar als de oren naar achter gaan moet je uitkijken , want dan BIJT ze echt , au au!!! Muisie komt niet op schoot . alleen maar bij de baas , en dan te bedenken dat hij de eerste maanden konstant in mijn nek wilde liggen , en nu wil hij niks meer van me weten , rare beesten die katten!
  Bananen in de kaars waar ken ik dat van!!!! 😉 En die lapjes , hm om op te eten! jammer dat ik niet bij de kletsers hoor.:-(

  Fijne dag van Marlies

 570. Dita

  Als je het knopje hebt gevonden laat het dan even weten. Zou er ook meegeholpen zijn:>))

  Dita

 571. Adrie J.

  Gewoon doorgaan met wat je doet? Probeer het in een lagere versnelling, is misschien even wennen, maar zal ontspannend zijn denk ik.

  liefs en groetjes, Adrie J.

 572. Ingrid

  Gelukkig een goeie uitslag. Minder doen hihi.. tsja, hoe dat moet, geen idee hoor.. proberen toch maar, is wel van belang anders raakt een mens overspannen van het doen van hobby’s….LOL..
  groetjes – Ingrid

 573. Amy-fan

  Hai mede Amy-fan,

  Wilde je even laten weten dat het aanstaande woensdag de laatste aflevering voor Amy is…

  Kijken!!!

  Groetjes

 574. Amy-fan

  Hai mede Amy-fan,

  Wilde je even laten weten dat het aanstaande woensdag de laatste aflevering voor Amy is…

  Kijken!!!

  Groetjes

 575. Ingrid

  Haha, mijn schoonma zei mij ongeveer 31 jaar geleden toen wij net 2 maand getrouwd waren dat ik Ot zn schoenen wel eens mocht poetsen… heb haar toen zo raar aangekeken en gevraagd of hij dat zelf niet kon dat ze bijna in een appelflauwte raakte. Heb het nooit in mn hoofd gehaald schoenen te poetsen… en Ot kan heerlijk koken hoor !!! zelf geleerd – knap he??…LOL

 576. Ingrid

  Zn apothekerskast kan ik je echt aanbevelen.. Hadden er een in het oude huis. Nu in de nieuwe keuken mis ik het ding ontzettend. En vaatwasser op goede werkhoogte scheelt heel veel bukwerk..is ook kwestie van vooruit denken he… ;-))

 577. gea

  Hallo fans van Amy,
  mijn avond is pas echt begonnen als ik Amy met haar familie heb gezien !!
  is het woensdag nu echt de allerlaatste aflevering want in het verhaaltje boven hebben we nog twee jaar te gaan?
  graag jullie reactie

  alvast bedankt
  Gea

 578. Anita

  Hoi Shirley, vervelend dat je niet zo lekker in je vel zit. Ik hoop dat het opruimen van je huis ook rust geeft in je vel.
  En verwen jezelf maar een beetje met iets quilterigs.Veel liefs in ieder geval.
  Groetjes Anita

 579. christine

  wie weet wat er in de laatste aflevering gebeurd is? ik heb hem gemist doordat ik niet wist dat het de laatste was (was het trouwens de laarlaatste of??) en weet niet of ik hem ergens via internet kan kijken bv? alvast dank voor reacite – christine

 580. Arja

  … of met je rechtermuisknop op de link klikken en dan kiezen voor ‘open link in new window’

  juf Arja kan het niet laten 🙂

 581. Marie-Thérèse

  Hallo Shirley
  Goed idee van je om dekmatrasjes mee te nemen, maar zou er niet iets opblaasbaars als dekmatrasje bestaan? Alhoewel, dat is dan misschien weer te benauwd om op te liggen? Ik kom tegenwoordig ook altijd gebroken terug van een paar dagen in een hotel. De duurdere hotels hebben wel betere bedden. Ik volg met belangstelling wat je gaat ondernemen :o)
  Marie-Thérèse

 582. Anita

  Hoi Shirley,
  Van Tempur , een merk speciaal voor rugklachten, schijnen ze ook iets te hebben om mee te nemen.
  Veel plezier met jullie weekend, geniet er maar lekker van.
  Groetjes Anita

 583. Shirley

  vanuit Keulen een hele frisse goede morgen gewenst! Het dekmatras van ons HÄstensbed is meegegaan, een heel gesjouw maar ik heb er heerlijk op geslapen. We gaan zo nog naar een museum en daarna eten; wat scheppen de Duitsers de borden toch vol! De eerst komende weken wil ik geen schnitsel meer zien☺

 584. Henk

  Nou waren we van plan om volgende week woensdagmiddag, onderweg naar Hoek, even aan te wippen…… Moet ik me nu zorgen maken om wat je op de toastjes smeert bij de middagsnack….
  Eerst dat zakje ongeopend zien voordat ik daar iets van neem. hihi.
  Liefs,
  Henk

 585. Ingrid

  Gefrituurd smaken die meelwormen echt niet slecht hoor.. We kregen ze in Thailand tijdens een rondreis daar. Eigenlijk smaken ze naar nibbits (je weet wel die zoutjes) en inderdaad vol met eiwitten. Maar zo rauw door de salade brrrrrr.
  groetjes
  Ingrid

 586. Shirley

  nou nee, ik heb het toch niet gedaan, door de salade mikken. Ik denk dat Perry dan nooit meer een door mij gemaakte salade wilt eten.

 587. inge

  hei, succes met het drinken van die vloeistof vandaag,
  ik ben er allergisch aan en mag het nooit meer drinken.
  volgende week woensdag krijg je supergoed nieuws, je zal wel zien!

  groetjes
  xxx

 588. Marjon Wendriks

  Ze moesten het verbieden om een hele week te moeten wachten op de uitslag. Ondanks dat je je goed voelt is er toch altijd dat stemmetje in je achterhoofd. Ik wacht vol spanning met je mee.

 589. Anita

  Sterkte met het wachten op de uitslag, leef met jullie mee.
  Groetjes anita der

 590. Miet

  Verdorie zeg een week wachten op een uitslag , zit hier zelf al zenuwachtig wat moet het dan voor jou zijn ! Hopelijk is dat vies spul snel weer uit je lijf gewerkt want zo te lezen is dat absoluut geen pretje. dikke knuffie
  Miet

 591. Marlies

  Weer duim ik mee voor een goede uitslag zodat je vrolijk en opgelucht kunt blijven zingen!!!
  Leuke foto’s van Witje , vooral die laatste waar hij zo innig tevreden zich laat kroelen , heerlijk om te zien!! En die foto waar hij zit te bedelen , je bescheurt je toch , die snoesjes van ons kunnen er ook wat van , moet je eens proberen om ongemerkt en ongestoord lever op je brood te doen of leverworst , leverkaas en zo!!!!!

  Marlies

 592. Dita

  Shirley dat over schoonmaken hebben ze ons ook verteld. We hebben de hulp in de huishouding echt moeten overtuigen van het feit dat er alleen normale schoonmaakproducten gebruikt mogen wordem. Ze had er veel moeite mee!.

 593. Arja

  mijn druif heeft precies dezelfde pukkeligheid, en het wordt elk jaar erger. volgens mij zijn het beestjes die zich in de plant nestelen. als na een warme winter dan ook nog een heet voorjaar volgt, zijn ze helemaal met een heleboel en ziet het er niet uit. de druiven smaken er niet minder om trouwens.

 594. Shirley

  Mary je moet even op de link klikken (in het rood getypte Deze quilt)en dan in het volgende scherm moet je iets naar beneden scrollen.

 595. hilde

  Die prachtige kippenquilt wou ik nog eens zien! en het is me gelukt…
  ‘k heb genoten van het puzzelen

 596. hilde

  Die prachtige kippenquilt wou ik nog eens zien! en het is me gelukt…
  ‘k heb genoten van het puzzelen

 597. Adrie J.

  Leuk Shirley!! Ik ben er gelijk een van mezelf ook gaan doen, grappig dit! En die kippen quilt van jou vind ik nog steeds zooooooo mooi!

  groetjes, Adrie

 598. rens

  Hi Shirley, Kaat Mossel heeft een eigen website gemaakt en de yahoolijst zal binnenkort ophouden.
  Je moet nu voor haar advies gaan betalen.
  Rens.

 599. Laura

  Shirley, inderdaad uitzetten die knop. Veel sterkte vanmorgen en zal voor je duimen.
  Oja de bingolapjes gaan wel mee naar het ziekenhuis om te gebruiken, maar niet zoals jij voorstelde LOL…
  groetjes
  Laura

 600. Dita

  Proficiat! En nu gewoon genieten. Ik weet het, makkelijker gezegd dan gedaan. Maar we leren het wel

 601. Miet

  Joepiedepoepie wat een fantastisch nieuws !!!! ik kan me best voorstellen dat je nu loopt te glimlachen net als op je fotootje links boven . :o)

  Miet

 602. Miet

  Waaaaauw PROFICIAT wat een prestatie zeg !!!! Dat doe ik je niet na hoor daar kan ik alleen maar van dromen . Ik heb de loopsnelheid van een slakje :o)))

 603. Marie-Thérèse

  En nu ook nog van mij: Wat een opluchting, heerlijk :o))
  Marie-Thérèse

 604. Irene

  Fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!
  Overigens wordt je van huiswerk lelijk, NIET DOEN DUS.
  Met lapjes spelen is ook beweging en je kunt niet tegelijker tijd eten, dus goed voor je lijn. Oud Chinees proverb : Hoe meer lapjes, hoe meer slank”””yan lin Yo.

 605. mo

  Nog gefeliciteerd met je fantastische nieuws over je scan.
  Wie had ooit kunnen weten dat je nu de Thor-loop gedeeltelijk mee zou doen.
  Je gezin zal ook wel superblij zijn.

  Groetjes Mo

 606. Adrie J.

  wat is dat lekker hé?
  Ik maak ze ook steeds vaker en manlief vond er eerst niet veel aan, maar die reaktie krijg ik al niet meer, zeker niet als ik er voor hem 1 maak met warm vlees! 😉 Hij is nog van de ouderwetse mening dat avondeten warm moet zijn!groetjes, Adrie

 607. Miet

  Nog nooit gemaakt . Dat ga ik zeker eens uitproberen ! Missen kunnen we niet na zo’n duidelijke uitleg . Hmmm van mij mogen der nog zo’n leuke tips komen :o)

 608. Anita

  Gefeliciteerd , wat een rust zal dit voor jullie allen geven. Heerlijk.
  Succes verder met de waterperikelen.
  Groetjes Anita

 609. risja

  Kookles. leuk hoor dit ga ik zeker een keer maken dat kan niet mislukken, bedankt.gr.

 610. Else

  Ohhhhhhh Shirley die ga ik uitproberen, dat ziet er SUPER lekker uit.
  Eet ze smakelijk, groetjes Else

 611. Femke

  Hai Shirley, wat een heerlijk bericht voor je, geeft weer rust toch? Geniet ervan, Femke

 612. Yvonne

  Zopje was zeker zwaar onder de indruk van de ekster met lef! En wat is die stoffen poes mooi geworden! Bravo!

 613. Anita

  Wat een leuk idee een foto van de poes op quiltstof. Hij is heel mooi gelukt.
  Groetjes anita der

 614. Adrie J.

  Wat een beeld van een poezekop!! Had je daar een patroon van of heb je een foto als voorbeeld genomen? Is het een quiltje of een theemuts?
  😉 Maakt niet uit, hij is prachtig!!
  liefs, Adrie

 615. Marie-Thérèse

  Nee zeg, lachen moet ik niet. Toch zonde van je werk, meid.

 616. Yvonne

  Da’s wel véél pech op enkele dagen zeg…
  Doe maar wat rustig aan tot de grijze pillen en mist weg zijn!
  Knuffel van

 617. Marie-Thérèse

  Goh zeg, wat een hoop ellende achter elkaar. Ik zal voor je duimen, dat het onder de dekking van je verzekering valt. Groetjes

 618. Marloes

  leuk hoor, al die fotoos. Wat heb je al veel gemaakt! En mooi ook!
  Eetidee: bami, ja daar ben ik nu mooi een beetje laat mee.
  Sterkte met je wattenhoofd.
  groetjes
  Marloes

 619. Erica

  Geweldig dat je met afvallen gaat beginnen, je bent in ieder geval op de goede weg. Ik ben benieuwd of het je met de Weight Watchers lukt om het vol te houden. Ik ben na mijn baarmoederoperatie door de daarna te slikken medicijnen ook 20 kilo aangekomen, en die zitten er na 5 jaar nog steeds aan, helaas. Ik wens je succes!

 620. Astrid

  hihihihi…je ziet eruit om te zoenen Shirley!!!
  Maarre…effe zonder dollen! Super hoor….die 1,6 kg! Hou vol!

  Valt het je zwaar om het dieet te volgen?
  Groetjes
  Astrid

 621. Anita

  geweldig Shirley, de kop is eraf, heel veel succes met de volgende kilo’s.
  mooi vlechtwerkje, mooie kleuern.
  Groetjs Anita der

 622. Mary

  geweldig goed zeg !! ga zo door !!
  en je vlechtwerk: leuk gevonden om je stof op deze manier verspringend te gebruiken

 623. Miet

  Shirley toch hoe mooi kan jij toch alles beschrijven !!! ik kan zo de kamperfoelie rieken en de frambozen proeven :o)

 624. inge

  mmm, heerlijk, fruit uit de eigen tuin
  de frambozen zijn hier nog niet eetbaar, de aardbeien wel, heerlijk!

 625. Miet

  Ik kan het me levendig voorstellen want ik heb ooit iets gelijkaardigs meegemaakt met een even rode kop tot gevolg :o))

 626. Marie-Thérèse

  Dit lijkt op wat ik met mijn droger had vorig jaar. Die monteur wou gewoon geld, dus jij had wat dat betreft meer geluk. Maar in je nieuwe huis heb je toch geen centraal stofzuigersysteem? Dus dan heb je die stofzuigers niet voor niets. Evengoed zul je je wel erg blond gevoeld hebben :o))

 627. Hnek

  Ja, dat heb je goed onthouden. Was een schoen van Simone, toen 1 jaar jong. Gelukkig waren de oudste 2 alert genoeg om dat in de gaten te hebben. Even teruggereden en als ware bermtoeristen de aangewezen plek afgestroopt. Binnen 10 minuten konden we weer op pad met aan elk voetje een schoen.
  Ik kan me alleen niet meer zo herinneren hoe die schoen eruit zag….
  Bewondering voor jouw gedetailleerde observatie vermogen tav die onderbroek, hihihi.

 628. Shirley

  Omdat ik de afgelopen weken voor Tim af en toe een paar boxers heb moeten kopen; hij wilde eigenlijk van Bjorn Borg, maar die zijn zo duur! Dus van andere merken, maar wel met afstekende banden, biezen en opzichtig stiksel. Ik herkende die boxer dus in 1 oogopslag ☺