Wie zijn wij

Zipje en Zopje hebben we gekocht in een asiel in oktober 2003 toen ze net geen 5 maanden oud waren en zo verschillend qua karakter maar niet wat uiterlijk betreft. Ze waren als kittens na een huisontruiming naar het asiel gebracht. De namen waren snel gekozen, de kerst-cd van Ernie& Bert lag nog vers in het geheugen, met de avonturen van de potloden Zipje& Zopje, droog voorgelezen door Bert.

Loki kwam in de zomer van 2013 vanuit een gastopvang van een ander asiel samen met haar broertje Thor als kruimeltje bij ons, helaas werd Thor in Mei 2014 aangereden achter ons huis, een wandelaar zag hem in de berm onder bossage liggen en dankzij een chip konden we het in verre gaande staat van ontbinding zijnde lijkje identificeren als onze Thor, en konden we hem begraven in onze tuin. We missen hem nog dagelijks, maar denken met een glimlach terug aan hem, de lieve boef. Het heeft toch wel ruim een half jaar geduurd eer Loki stopte met zoeken.

De “ik” in mijn blogjes: vrouw, moeder, echtgenote, 50-plus, verslaafd aan quilten, gek op observeren en deze observaties delen, af en toe afgeremd door dit kan je niet maken Shirley gezond verstand. O ja, en ik houd van wereldvrede, de natuur en koken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *